Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale po muzyce stwierdzam, że chyba Uematsu wrócił do komponowania?

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
W dniu 20.03.2019 o 20:51, Cedric napisał:

Ale ta przyszła generacja to będzie pierd.olnik. Wszystko na wszystkim, niespodziewane team-upy, wielka kasa w grze i streaming w tle. Tradycyjne Console Wars zniknie. Już nie  mogę się doczekać. :obama:

Jasne, wszyscy się jakby wymieniają i bratają, ale jedno pozostaje niezmienne - nadal wszyscy mają wyj*bane na Xboxa, jak na typowego leszcza, którego nikt do składu w gałę nie bierze, aż wuefista stawia go u kogoś na bramce i wszyscy z tej drużyny wołają "nieeeee ale panie psorze, ale za co?!". Quantic Dreams uwalnia swoje ex'y? PC ok, ale na Xboxa - nie no ale szanujmy się :)

Tymczasem Cuphead już ucieka z zielonego szamba na Switcha, to może coś tam zarobi wreszcie na siebie. Nawet EA stwierdza, że sorry ale na tonącej tratwie nie robi się wykwitnych kolacji, więc EA Access niebawem na PlayStation. Fajnie zapowiada się generacja. PlayStation na czele, za nim Switch, potem konsola Atari, a w drugiej lidze pseudo-konsola Xbox usługa vs. pseudo-konsola Google usługa, gdzie rywalizacja jest o to kto ma mniejszego input laga na lodówce ;)

Opublikowano

Oj jak boli jednoplatformowca. :banderas:

Opublikowano
1 godzinę temu, suteq napisał:

Oj jak boli jednoplatformowca. :banderas:

Przypominam, posiadam kilka konsol. PSX, PS Classic, PS3, PS4, PSP, PS Vita - czyli generalnie sprzęty od najlepszego producenta. Mam też PC by grać w retro, bo kiedyś PC był w miarę fajny, nie to co teraz ;)

Opublikowano

jesteś niewolnikiem marki i teoretykiem :) 

Opublikowano

Szkoda, że mózgu brak pośród tych sprzętów

Opublikowano
46 minut temu, suteq napisał:

jesteś niewolnikiem marki i teoretykiem :) 

Posiadanie w takim przypadku np. Xboxa jest bezsadadne. Dodanie do tej kolekcji tego zielonego szrota, zaniżałoby znacznie jej wartość i byłoby zwykłym marnotrawstwem pieniędzy, które wolę wydać na gry na wyżej wymienione konsole, gdyż są najlepszym wyborem dla gracza ;)

Opublikowano

No tak, typowe myślenie ograniczonego osobnika - 'mój wybór - najlepszy wybór' :) 

Opublikowano
2 minuty temu, suteq napisał:

No tak, typowe myślenie ograniczonego osobnika - 'mój wybór - najlepszy wybór' :) 

Staram się jak mogę wybierać co dla mnie najlepsze, ale akurat za PS4 stoją liczby - 90 milionów sprzedanych konsol to nie jest jednostkowa fanaberia, a światowy fenomen i sygnatura świetnego produktu ;)

Opublikowano

Dzięki za potwierdzenie, że Wii było najlepszą konsolą 7 generacji z przeszło 100 mln sprzedanych konsol. :) 

Opublikowano
7 godzin temu, Mendrek napisał:

które wolę wydać na gry na wyżej wymienione konsole, gdyż są najlepszym wyborem dla gracza ;)

Ps classic i vita najlepszym wyborem gracza Xddd

Opublikowano
7 godzin temu, suteq napisał:

Dzięki za potwierdzenie, że Wii było najlepszą drugą konsolą 7 6 generacji z przeszło 100 mln sprzedanych konsol. :) 

Fix'd w imię RiGCZ-u.

14 minut temu, Ficuś napisał:

Ps classic i vita najlepszym wyborem gracza Xddd

Classic akurat w obecnym stanie homebrew jest calkiem przyzwoitem sprzętem do odpalania gier z PSX-a (do tego łatwym i bezpiecznym). A Vitę choć początkowo trochę mnie odrzuciła, to zaczynam kochać co raz mocniej z dnia na dzień ;)

Opublikowano

Czyli jednak nie najlepszy wybor dla gracza tylko najlepszy do mendrka bo ma znaczek sony

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Dodatkowo gratuluje patalachom z Sony ostatniego miejsca w poprzedniej generacji.

W tej generacji gdzies za rok microsoft zajmie tez ostatnie miejsce

Opublikowano

Ps3? Najbardziej chyuowy os ever, zyebany pad, tnace multiplatformy, brak voice chata, ale kilku swietnych exow mimo fatalnego poczatku sie dorobil

Obiektywnie najgorsza stacjonarka sony

Opublikowano
2 minuty temu, Ficuś napisał:

Ps3? Najbardziej chyuowy os ever, zyebany pad, tnace multiplatformy, brak voice chata, ale kilku swietnych exow mimo fatalnego poczatku sie dorobil

Obiektywnie najgorsza stacjonarka sony

Dlatego kupiłem ją na koniec generacji, by ograć tych kilka singlowych exów. Bo na codzień raczej bym z nią nie wytrzymał. Niczego nie żałuje i był to świetny wybór

Opublikowano

Ja zaluje ze w tamtych czasach bylem zagorzalym rycerzem sony i najlepszy okres xboxa mnie ominal bo multiplatformowosc byla mi obca

Opublikowano
7 minut temu, Ficuś napisał:

Ja zaluje ze w tamtych czasach bylem zagorzalym rycerzem sony 

A teraz Nintendo XD

Opublikowano

Przecież PS3 sprzedało się lepiej od X360. Taka mówią oficjalne dane. 

Xbox 360 był genialny ♥️ szkoda, że później na prezentacji było TVTVTV i obowiązkowy kinect xD może następca powtórzy sukces. 

Ogólnie poprzednia generacja była mocno wyrównana i świetna. A w tej WiiU i One. Mnie dziwi co tak Sony długo się czlapie do 100mln przy takiej konkurencji. Lepszej sytuacji nie mogli sobie wyobrazić. 

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano
36 minut temu, Ficuś napisał:

Ja zaluje ze w tamtych czasach bylem zagorzalym rycerzem sony i najlepszy okres xboxa mnie ominal bo multiplatformowosc byla mi obca

No, teraz cie wszyscy szanują xD

Opublikowano

PS3 sprzedało się lepiej od X360 i to pomimo premiery rok później. MS olał markę w połowie 7 generacji, olewa ja do dziś, zbierając żniwa z sentymentalnych frajerów.

Ale na pocieszenie zielonych przygrywów, to i tak nic przy tym jak rucha się pecetową podrasę ;)

Lnhr2p5.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.