Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Po cytacie ze Spenceremiasza 11:11 widzę smutno w ch,uj się zrobiło  zielonym :dynia:

Edytowane przez milan

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Co tam klapeczki u Was? Bo z mojej perspektywy, to znowu wracamy do początku generacji, gdzie Sony nie miało żadnej dobrej gry wyścigowej :kaz:

Opublikowano

Wyścigowej? $ony ma wg. jakąś dobrą grę w tej generacji? :daddy:

Opublikowano
1 godzinę temu, Hum napisał:

Co tam klapeczki u Was? Bo z mojej perspektywy, to znowu wracamy do początku generacji, gdzie Sony nie miało żadnej dobrej gry wyścigowej :kaz:

Z perspektywy ludzi zdrowych na głowę, xboxa to stara (pipi)a bez gier, z jedną Forza, a cała reszta na 6, albo blisko poziomu myszy w VR :yao:

Spencer, cudowna generacja, beki co niemiara z tych zielonych miłośników psychotropow. 

Opublikowano

Dziękuję Sony, że zawsze patrzy naprzód. Zostawia stary bagaż za sobą i oczami kieruje się w stronę przyszłości. Nie ma sensu trzymać DC przy życiu, kiedy jest GT Sport. 

Opublikowano

Wow, wymiana śmiecia na go,wno. Niesamowite jest to Sony :)

Ciekawe czy sony w swoim planie wykastrowania się z różnorodności ubije wcześniej Killzone’a czy Ratcheta. W końcu klapy czekają tylko na kolejne Sony template. 

Opublikowano

przecież killzone już jest dawno martwy i raczej wątpię żeby do tej marki wrócili w najbliższym czasie

Opublikowano

HZD2 na start PS5 obowiązkowo. Killzone może później, jako mniejszy projekt.

Opublikowano

Po co druga część tego gówna?

Fpsa sony żadnego nie ma A ubigierek nie brakuje

Opublikowano
8 godzin temu, Figaro napisał:

Dziękuję Sony, że zawsze patrzy naprzód. Zostawia stary bagaż za sobą i oczami kieruje się w stronę przyszłości. Nie ma sensu trzymać DC przy życiu, kiedy jest GT Sport. 

Czekałem, aż któryś z klapów zacznie bronić decyzji o zamknięciu serwerów DC. Nie zawodzicie, jak zawsze. :yao:

Opublikowano
22 godziny temu, Pupcio napisał:

Po co druga część

Żeby znowu zmiazdzyc Xboxa.

Co to będzie jak Guerilla dostanie tego Ryzena i teraflopy, co to będzie.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
17 godzin temu, Hum napisał:

Czekałem, aż któryś z klapów zacznie bronić decyzji o zamknięciu serwerów DC. Nie zawodzicie, jak zawsze. :yao:

Heh DC jest lepsza gra od GT xD 

Mogli zostawić evo i kazać im zrobić druga czesc, ale po (pipi) - takie to już jest to Sony zamyka wszystko co nie jest uncharted/Drabina wannabe.

Opublikowano

Tyle lat minelo, i dalej DC/HZD nie daje spokoju, co ?

No ale coz, po tym poznaje się gry wybitne.

Opublikowano

Typie, masz chińską bajkę w awatarze i dajesz konto kukurykowi.

Opublikowano

Miałem nadzieje, ze postarasz się rozwiklac ten fenonem, a tylko załamujesz rece nad czyms co Cie nie dotyczy.

Opublikowano

XD 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Film wrzucony 31? XD no ale jak tak to faktycznie 

Opublikowano

Będzie grane

Opublikowano

Wy nawet takich nie macie. 

Opublikowano

Kurcze, coś słabo Sony zawalczyło o swoje "ja", taki s z t o s i k i zamykają serwery. ;/ Szkoda że nie dowiedzieli się jaką grą-legendą jest DriveClub na FPE, może byłaby szansa na dwójeczkę, a tak jest dwójeczka na twarz klapów. Jak od dwóch generacji z resztą.

sony_bullshit_anim4.gif?width=318&height

#4theplayers ;) 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Maszyna hl3 ruszyła

Gabe%20Newell%20majtki.jpg

Opublikowano

widzę, że trzeba odpowiedniego pada mieć, bo inaczej Sekiro się nie skończy

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

gracze xD panie bożu dziękuje za dystrybucje cyfrową 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.