Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

jarać się halo xD 

Opublikowano

HaloForzaGearsOriSoTFableNieOgłoszoneGry to nadal więcej niż NieBędzieNasNaE3xD

Opublikowano

1 etap - wyparcie - wjechało już mocno :obama:

Opublikowano

Nie ma to jak konfa microsoftu gdzie ta tłusta c00rwa pokazuje gry które ogra się na ps4 :banderas: 

Opublikowano
16 minut temu, Kosmos napisał:

Co zaprezentuje podkonsola na starcie nowej generacji? to samo co od kilkunastu lat? haloforzadżirsyhaloforzadżirsyhaloforzadżirsy? robactwo

Chyba zapomnialeś się przelogowac yeti.exe

Opublikowano

Boty jak się zaczęły jarać czymś innym niż halo gearsy forzy to albo im gry w ogóle nie wydano,  albo jak już wyszła to pisze o niej jeden gośc na najwiekszym forum konsolowym w Polsce, lub nikt.

Edytowane przez milan

Opublikowano

Wiadomo trzeba kupować ps5 bo nie dość że gry to i najlepsze community dla przykładu

temat days gone

Cytat

A ja juz zamówiłem Days Gone, najważniejsza premiere tego roku. I bede grac od pierwszego dnia bez spiny na recenzje. A gdy przejde to zostawie w kolekcji. Zapowiada sie zbyt fajna gra. 

Albo klon Mad Maxa gdzie zamiast auta jest motor a trepy to zombie. 

temat tlou 2

Cytat

Mam złe przeczucie, że sequel nie udźwignie ciężaru dwójki, szczególnie że dla mnie jedynka to nr1 ever, więc mam duże oczekiwania. Mam złe przeczucie, że będzie zbyt filmowo, że będzie za mało gry w grze, bo to za gameplay najbardziej polubiłem TLOU. Może to nie była idealna skradanka, ale od czasu Splinter Cella 3: Chaos Theory dawno się tak dobrze nie bawiłem. Nie dość, że strasznie lubię gry stealth to jeszcze lubię się bać, a na dodatek cudowne OST spotęgowało klimat. Grę przeszedłem 6 razy, co u mnie jest ewenementem (nie licząc Celeste oczywiście :)), no wszystko mi tam zagrało, troszkę się gra rozkręcała, ale od spotkania Billa wsiąkłem całkowicie. Nie do końca ufam ND po U4, ale nie chcę tu wojenki, bo dla mnie było zbyt filmowo, a za mało growo. I boję się, że w TLOU2 też za bardzo pójdą w tę stronę. Po pierwszym trailerze z gitarą byłem absolutnie zauroczony, po kolejnych moje ciśnienie opadło, bo w jedynce LGBT i przemoc była podana subtelnie, a w trailerach dwójki nie do końca. W każdym razie trzymam mocno kciuki.

Temat dhl

Cytat

Kojima:
https://twitter.com/HIDEO_KOJIMA_EN/status/1096678515896811525

Cytat

The character of Lea Seydoux in DEATH STRANDING carrying the umbrella and the bag is a homage of Mary Poppins..

temat platyniarzy 

Cytat

Pro Evolution Soccer 2015 (#35) - cześć jestem tu nowy.....Trudno mi o tym mówić, ale od czasu do czasu zdarzy mi się wbijać platyny w piłkach nożnych. Raczej z sentymentu, bo za dawnych lat raczyłem się kolejnymi odsłonami piłeczki od Konami, jak poje.bany. Ale te czasy minęły, na PS3 jakość niegdyś genialnej serii mocno ucierpiała, koledzy, z którymi grałem powpadali z kobietami - coś się skończyło. Apogeum upadku to zdecydowanie odsłona 2014 - Kojima dał silnik z MGSa i zrobili olbrzymich rozmiarów kupę. Była to wersja beta z animacją niezwykle chrupiącą, brakiem wielu opcji i ja ten crapiszon splatynowałem, bo dali go za darmo w plusie:/:facepalm:. To był niezwykle smutny okres w moim życiu - jedyna gra na moim koncie, której się wstydzę. Ale po każdej tragedii, jasny dzień nadchodzi i pojawiła się odsłona 2015. Oczywiście narastały obawy, że coś znowu pójdzie nie tak, ale produkt ów mocno się poprawił - zaczął jakby zwiastować wiosnę. Grałem w to (offline) z bananem na mazaku. Dołożyli nowe tryby, poprawili framerate podczas meczów - pomyślałem, że jest super i faktycznie tak było. 7+/10. Apeluję do was gracze: wbijajcie dzbanki w piłkach - nie ma się czego wstydzić!

W przeciwieństwie do rzygowin w postaci 2014, do zestawu wazonów wróciły kochane przez wszystkich trofki online, a jeden z nich związany z trybem myCLUB (odpowiednik fifowego Ultimate Team) wymagał wygrania 6 spotkań pod rząd na najwyższym poziomie trudności z przeciwnikiem konsolowym. Męczyłem się z tym tydzień, bo PES to nieprzewidywalna gierka, a dobór zawodników w tym trybie zależy wyłącznie od tego, czy miałeś szczęście w losowaniu takich tam piłeczek. No więc szlag mnie trafiał, kiedy kończyłem "zabawę" na piątym meczu i musiałem zaczynać od nowa. Najlepszym wyjściem było po prostu szybko strzelić i trzymać piłkę w obronie do końca spotkania, ale żeby to zrobić trzeba było strzelić zanim zrobi to przeciwnik i zrobić to sześć razy z rzędu, co nie było proste przy tak randomowej rozgrywce, jaka od początku była domeną i najmocniejszym punktem gierek tej marki . Poza tym wszystko raczej jest kwestią, krótszego lub dłuższego (zieeeew) grindu, ale to był pierwszy udany PES od lat, więc gdy wreszcie wszystko się udało, poczułem dumę, iż mogłem złożyć prawidłowy oraz jedyny właściwy hołd historii konsolowego piłkarstwa ( łezki wzruszenia jednak nie uroniłem). Trudność? 6/10 na zachętę.

Takie losowe cytaty z najnowszych stron tych tematów. Wpadłem do działu ps4 na chwilę po przerwie ale widzę bez zmian. Jedno trzeba oddać Milanowi co wejdę do tematu gow to widze jego miłość go gry i roziego 

Cytat

Widzac wspomnienia tej gry mam ciareczki.

Jak dobrze ze nie uległem tlumowi i nie przestalem hajpowac tej gry tylko dlatego ze jest malo bossow. 

Ave gow

2 czesc to bedzie wydarzenie generacji

Dzieki rozi :)

Do tematu horizon bałem sie już zaglądać ale strzelam że square dobił do 200 h i przeszedł grę po raz 5 lub 6 

Opublikowano

No, xox to ferrari, na CNG.

Opublikowano

Ten dmg control Klapów na 2 miechy przed E3. Ależ będzie się działo. :fsg:

Opublikowano
6 minut temu, blantman napisał:

square dobił do 200 h i przeszedł grę po raz 5 lub 6 

600+ h :pawel: "HMMM, TO SAMO? NO ALE MOŻE ZA 17 RAZEM COŚ SIĘ ZMIENI. WARTO SPRÓBOWAĆ"

1 minutę temu, Hum napisał:

Ten dmg control Klapów na 2 miechy przed E3. Ależ będzie się działo. :fsg:

Mi to nawet ich przykro. Ja ponad podziałami oglądam chyba kazdą konfę, bo to najważniejsze wydarzenie w branży growej, a klapy będą musiały wychodzić ze znajomymi na piwo do pubu. :/ 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Myślę że moja opinia o  horizon mocno wpływa na ilość proecentów od squarea, jakoś mi się to dodaje.

Opublikowano

wkleiłbym posty z działu xboxa Blantmanie no ale hehs chyba nie muszę was bardziej ośmieszać :) 

O nie square zrobił 600h w horizon bekaaaaaa no fun allowed?  Mam nadzieje że nie bo chyba wyszłoby na to że xboty mają podwójne standardy *szok*

Edytowane przez Pupcio

Opublikowano

no w temacie plejkurwy5 sonyboty jaranko wsteczną i jeden pisze że jakość wykonania konsoli nie jest ważna xDDD

start ps5? knack 3, gt5.2 jakieś remastery ubi gierek i cyk kolejne lata jechania na paździerzach  :)

Opublikowano

haha xboty jaraja sie niezapowiedzianymi grami xddd dławie sie ze smiechu

Opublikowano

Jak będzie ulungowe wykonanie konsoli, ale wpakują lepsze podzespoły to good deal. 

Tylko poproszę tym razem, żeby rakieta nie startowała o godzinie 21:00 na księżyc podczas ogrywani gran turismo 7

Opublikowano
53 minuty temu, Pupcio napisał:

wkleiłbym posty z działu xboxa Blantmanie no ale hehs chyba nie muszę was bardziej ośmieszać :) 

O nie square zrobił 600h w horizon bekaaaaaa no fun allowed?  Mam nadzieje że nie bo chyba wyszłoby na to że xboty mają podwójne standardy *szok*

daj z tematu o calakowaniu gier na xboxa one chętnie się pośmieje z tobą. Nie wiem nie znam się ale u nas nie ma raczej jednostek które nie zaczynają gry bo boją się że calaka nie zdobędą a bez platynki nie ma po co siadać do gry. 

Ja się śmieje właśnie z podwójnych standardów klapów. Krytykuja że komuś może podobać się halo w multi czy forza horizon w której ktoś spędza 500h a sami spędzają w grze singlowej 300 czy w jakimś fortnajcie 1000. W czym fortnajt jest lepszy od multi w halo czy dajmy na to girsach? 

Jednemu się podoba halo innemu multi w tlou. Dla mnie oba multiplayery są (pipi)owe ale nie biegam po forum i nie wygłaszam tego. 

Piekna ostatnia strona tematu days gone :obama:

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Te dylematy klapów skąd wezmą grę w dniu premiery. 

Jak dobrze, że Spencer oddzielił ludzi od zwierząt i jedyne czego potrzeba, by na premierę zagrać w jego gierkę, to zostawić konsolę w trybie instant-on na czas wyjścia do pracy.  :obama:

Opublikowano

Wrócisz i dalej na dysku nic nie będzie bo xbox nie ma gier.

Opublikowano

Powtarzaj sobie tak dalej :lapka: 

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Wiadomix, po co jeździć Ferrari jak ma się Wartburga. 

Wiadomix, szkoda tylko że wiejskim ferrari jeździcie

opel-calibra-94r20benzyna-zdunska-wola-4

Opublikowano

Ferrari jest, szkoda tylko że benzyna do niego ma mniej niż 70 oktanów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.