Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

No to jeszcze tylko gry.

Opublikowano
8 minut temu, Starh napisał:

hmm

1ec98086f408de244647e07199962225.jpg

Opublikowano

Zwykły pożyczalski z Podlasia

Opublikowano

Ktoś mi powie czy wychodzi jakiś fajny ex na PS4 do czasu TLoU2 ? Doszło do mnie, że chyba czas o(pipi)ić tego "pro" śmiecia póki coś warty. TLoU 2 ogra się na PS5 po prostu.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ins napisał:

Ktoś mi powie czy wychodzi jakiś fajny ex na PS4 do czasu TLoU2 ? Doszło do mnie, że chyba czas o(pipi)ić tego "pro" śmiecia póki coś warty. TLoU 2 ogra się na PS5 po prostu.

Też noszę się z tym zamiarem. Prosię stoi bezużyteczne pod telewizorem i jak to prosię...obrasta gó.wnem i kurzem. Doprawdy nie chcielibyście, abym Wam pokazał aktualne zdjęcie tegoż, bo już kiedyś zapodałem wzbudzając zgorszenie wśród klaperskich talibów i nie tylko. Teraz wygląda to o niebo gorzej. Gays Done? Wolne żarty! LGBT Na Kiblach & Drabinach 2? No tu już lepiej, ale bez jakiejś podjarki. Ogra się kiedyś tam w docelowej jakości na Plejcwelni 5, a nie jak jakieś zwierzę w rozdziałce sub-HD z czkającą się animacją.

Tak czy inaczej czas się chyba przeProsić z Panem OLX-em i puścić ogłoszonko...

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dobrze że nie mamy takich dylematów w kwestii sprzedaży xboxa

Opublikowano
4 minuty temu, teddy napisał:

Dobrze że nie mamy takich dylematów w kwestii sprzedaży xboxa

No absolutnie nie mamy. Aż splusowałem tę wypowiedź. Trzeba koniecznie  trzymać najpotężniejszą konsolę wszechczasów, aby móc na czymś grać w sensownej grafice, animacji  i na najlepszym padzie. Gry? Do czasu wyjścia nextgenów i tak multiplatformy będą głównie na tapecie, także tego:reggie:

Opublikowano

Kurzu też nie zbiera, same plusy

Opublikowano
Teraz, teddy napisał:

Kurzu też nie zbiera, same plusy

Jak się szanuje markę to się codziennie odkurza...

Opublikowano

Mogliby Tetris Effect na jakąś inną platformę wydać to bym sprzedał plejkrwę bez zastanowienia.

Opublikowano
2 godziny temu, Ins napisał:

I w co byś grał, przecież na xbox zgone od dawna nie ma fajnych gier, tylko jakieś pady, abonamenty, czy inne wersje konsol dla frajerów. W sensie chcesz porzucić granie, ok. No to zm, ale szybko, ok?

PS. Boty mi przypominają islamskich terrorystów co się kitrają po jaskiniach, jak lecą bomby i im te namioty tam roznoszą w pył, cześć z nich nie zdąży uciec i kończą bez nogi czy ręki, ale po tym tygodniu wychodzą znowu i krzyczą jaki islam mocny i zaje*isty, a zachód upada. A potem za miesiąc znowu spadają bomby, znowu ofiary i tak w kółko. To jest dokładnie tak jak z botami przed premierą każdego ex'a na PS4 ;)

Opublikowano

22 minuty temu, Mendrek napisał:

I w co byś grał, przecież na xbox zgone od dawna nie ma fajnych gier, tylko jakieś pady, abonamenty, czy inne wersje konsol dla frajerów. W sensie chcesz porzucić granie, ok. No to zm, ale szybko, ok?

Ale morda jednoplatformowy zaelocie. Twój PSN ID pokazuje jakie to wspaniałe gry ogrywasz, których nie ma na innych platformach. Na cholere mam ogrywać multiplatformy na PS4 ?  No to zm  jak dorośli rozmawiają.

Gra na tym bieda PS4 edyszyn pewnie na jakimś rubinie w Apex Legend, a ale pierwszy do krucjaty.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Właśnie niedawno przeszedłem Detroit, teraz w przerwach od Apexa z największą społeczenością wśród konsol, jadę Odin Sphere z super podrasowaną grafiką, a majówka będzie pod znakiem gry generacji z Kratosem w roli głównej. No a jak u ciebie? Walki ze szkieletami w czwartym kolorze w Sea of Thieves w przerwach od super rozwałki 54 na Metacritic w Crackdown 3? Serio, nie ośmieszaj się próbując udawać, że na tym xgniocie jest cokolwiek wartego uwagi co mogłoby zastąpić COTG (Console of the Generation) spod stajni Sony ;)

Opublikowano

Kratos z brodą, grą generacji :turned:

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

Kratos z brodą, grą generacji :turned:

Wg. Ciebie lepszy sandbox w którym zapomniano o zabawie od Rockstar, czy sandbox w którym zapomniano o fabule od Nintendo? ;)

Opublikowano

Detroit

PC i niedługo inne konsole zapewne.

Odin Sphere

Vita, PS3

Sea of Thieves

Nie gram w to guwno.

Crackdown 3

Lepsze od Apex Legends, Anthemów czy innych Fortnajtów. No ale takie 5/10 tak czy inaczej.

Ostre argumenty klapie. Pięć fajnych exów na generacje i już super konsola qrwo. Zresztą pytałem o to czy coś wyjdzie ciekawego do czasu TLoU2 na PS5 bo chyba czas sprzedać konsole:

10201233.png

14 minut temu, Mendrek napisał:

Wg. Ciebie lepszy sandbox w którym zapomniano o zabawie od Rockstar, czy sandbox w którym zapomniano o fabule od Nintendo?

Breath of the Wild > Sekiro > Tetris Effect > RDR2 > mnóstwo gier > Kratos z brodą

Edytowane przez Ins

Opublikowano
6 minut temu, Mendrek napisał:

Wg. Ciebie lepszy sandbox w którym zapomniano o zabawie od Rockstar, czy sandbox w którym zapomniano o fabule od Nintendo? ;)

RDR 2 nie, a w Breath of the Wild nie grałem. Mało gier mną pozamiatało w tej generacji.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
9 minut temu, Mendrek napisał:

jesli mialbym wybierac to wolę sandbox, gdzie zarówno jest dobra zabawa jak i fabuła ;)

Opublikowano

Bezbeczny Karolek jak się tłumaczy z grania w gówna. Urocze xD

Opublikowano

Tak czy inaczej po namyśle postanowiłem dać koledze Insowi pucharek "Dzięki" za to, że mnie obudził. Za to, że ustawił na moim smartfonie alarm z przydługawym opisem "Najwyższy czas pozbyć się tego niebieskiego szamba, bo potem wszyscy wpadną na ten pomysł i cena poleci na RYJ".

Opublikowano

Psychol plejstejszyn i najwiekszy teoretyk na forum ogrywa god of wara rok po premierze. Jak zamkną studio to wiadomo komu dziękować. 

A ja głupi kupiłem na premierę. :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Co wy chcecie od tego gowa? Porządne 8 na szelkach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.