Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Mejm napisał:

A moze jestem biedny i nie stac mnie na konsole. Pomyslales o tym mlody czlowieku? Nie kazdy mogl dostac ps4 na komunie.

Aż tak mało tej emeryturki? :kaz:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Jak dokladnie brzmial ten zaklad o Days Gone z wynikiem na Metacritic? Kto kasuje konto?

Opublikowano
  • Autor
W dniu 15.02.2019 o 18:28, Square napisał:

To na razie mamy takie stawki jeżeli chodzi o Days Gone.

86 i więcej - Ficek do odstrzału

85 i mniej - Aphromo do odstrzału

70 i mniej - Milan się podkłada

62 i mniej - Figaro się podkłada

Opublikowano
W dniu 15.02.2019 o 17:28, Square napisał:

To na razie mamy takie stawki jeżeli chodzi o Days Gone.

86 i więcej - Ficek do odstrzału

85 i mniej - Aphromo do odstrzału

70 i mniej - Milan się podkłada

62 i mniej - Figaro się podkłada

Edit: Square mnie uprzedzil. Do usuniecia.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

To mały krok dla Sony, ale wielki dla forumka

Opublikowano

Ja bym dorzucił stulejarro do każdego wyniku :)

Opublikowano

Swietna gra dla konsoli, usuniecie wrzodu forumka? Tylko z 88 na mc

Opublikowano

A jaki jest termin na ustabilizowanie średniej MC. Tydzień?

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Najważniejsza premiera tego roku.

Chciałeś napisać jedyna w tym roku. Faktycznie warto trzymać tą yebaną suszare przez 2 lata w domu dla tak wybitnego tytułu. Argumenty medrka były tak mocne, że nie może być inaczej xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano
  • Autor
25 minut temu, Masorz napisał:

A jaki jest termin na ustabilizowanie średniej MC. Tydzień?

Z tego co pamiętam to mowa była właśnie o tygodniu. Akurat wystarczająco aby każda ze stron zdążyła się zapoznać z tym tytułem i podzielić swoją opinią.

Opublikowano

Czy recenzje użytkowników forum liczą się do średniej? Bo jeśli tak to walić TLoU II, kupię konsolę dla Days Gone i szybko wystawię swoją opinię :kaz:

Opublikowano
Cytat

Podoba mi sie bardzo ta gra po ostatnim filmiku. Juz kiedys pisalem - jak ktos napier.dala nonstop w gry ubi i potem gra w exa Sony i narzeka na ubi elementy to beka i tona hipokryzji. Ja w gry ubi nie gram albo gram raz na ruski rok to potem jak siegam po exa Sony bawie sie wybornie. Moze i jest duzo nalecialosci w tych grach z sandboksow od Francuzow ale jest to bardzo dobrze zintegrowane. I to gadanie ze kazdy ex sony wyglada i gra sie tak samo xd dla niektorzych kamera blisko postaci i wieze obserwacyjne i juz klon gry.

•  

Kolega odkrył sposób jak cieszyć się exami sony. Nie grać w nic innego i wtedy wszystkie te pomysły w tytule sony są bardzo oryginalne. Teraz rozumiem czemu klapy potrafią spędzić 300 h w średnim sandboksie bo nie grają w nic innego. 

Czyli to że nam się jakaś gra nie podoba to jest nasza wina. Za dużo gramy w gry. 

Opublikowano

Widze przeroslo Cie zrozumienie tego tekstu. :)

Opublikowano
59 minut temu, XM. napisał:

Widze przeroslo Cie zrozumienie tego tekstu. :)

nie chciałem zaśmiecać tematu days gone. Uważam że osoby co ogrywają większość sandboksów mogą do nich przyrównywać exa sony i na pewne rzeczy narzekać. Ogrywając Zelde i narzekając na pewne rzeczy nikt mnie nie (pipi)ał w dziale nintendo. Za to jak narzekałem na sandboksa sony od razu uruchamiał się sony defense force.  Jeżeli ktoś ma odnośnik w postaci innych podobnych gier które może podobały się bardziej może mniej ma prawo do nich sobie przyrównywać dany tytuł. 

Mi np podobał się bardzo Spider Man ale Horizon nie. Kwestia gustu. Nic do tego nie miała ilość ogrywanych sandboksów. W przypadku Horizon byłem na sandboksowym głodzie a gra mnie znudziła. W przypadku spidermana grałem w podobnym okresie w Tomb raidera i Odyssey więc mogłem mieć przesyt a i tak gra bardzo mi się podobała. Szczególnie latanie pająkiem po Nowym Jorku :) Oprócz graficzki, czy podobnych mechanik gra musi mieć to coś. Dla jednego multi w tlou będzie miało to coś dla innego multi w halo. Jeden będzie zagrywał się w Horizon inny w Odyssey. Mało chyba mamy osób na forum które łykają wszystko i wszystko im się podoba.

A co do twojego postu jeszcze w temacie days gone. Fakt jest jeden że hipokryzją jest narzekanie pewnych osób na ubi gierki a zachwycanie się horizonem ;)  Niektórzy skreślają grę ubi bo zrobiło ją ubi. Nawet w nią minuty nie zagrają a jadą po niej. Ja staram się każdą grę spróbować zanim ją skrytykuje albo nie wypowiadam się o niej w ogóle.  Prawda jest taka że gry Ubi teraz to inne gry niz kilka lat temu. Oczywiście nadal trafiają się jawne skoki na kase jak new dawn ale większość gier ubi obecnie trzyma naprawdę wysoki poziom. Nie ma sytuacji jak np z AC UNITY gdzie gra była nudna i zepsuta czy Watch Dogs 1 gdzie co innego obiecali co innego dostaliśmy. 

Opublikowano

mhm chyba zapominasz że największy meltdown w historii forum był uskuteczniany przez nintendo śmiecie właśnie w temacie zeldy ;) 

Opublikowano

No jak Ficek wszedł i zaczął punktować grę, to takiego rage'u dawno w temacie nie było XD

Opublikowano
16 minut temu, Pupcio napisał:

mhm chyba zapominasz że największy meltdown w historii forum był uskuteczniany przez nintendo śmiecie właśnie w temacie zeldy ;) 

I tak najlepiej bylo w temacie tej gierki na 8 zero kur,wy xD

Opublikowano

No w sumie racja xD nawet ja się załapałem na warna chociaż nic nie zrobiłem

Opublikowano
41 minut temu, Pupcio napisał:

No w sumie racja xD nawet ja się załapałem na warna chociaż nic nie zrobiłem

mamy dwa rodzaje moderatorów na forum ci którzy pozwalają obrażać ich gierki jak np fan pewnej serii samochodowej i ci którzy nie do końca pozwalaja na to i dupka pęka 

Opublikowano
Godzinę temu, blantman napisał:

mamy dwa rodzaje moderatorów na forum  

Tak dokładnie, takich którzy sobie radza i takich, którzy powinni zostać w kategorii Uzytkownik. Nie uwlaczajac.

4 godziny temu, blantman napisał:

Kolega odkrył sposób jak cieszyć się exami sony. Nie grać w nic innego i wtedy wszystkie te pomysły w tytule sony są bardzo oryginalne. 

To wlasnie Sony wyznacza trend ( U2/TloU dla przykładu ) z którego inni potem zrzynaja. Ubisoft robi kopiuj wklej z Wiedzmina 3 obecnie. Wiedzmin 3 niby tutaj jest mesjaszem, może dlatego.

Open worldy sonowskie roznia się na od innych, maja inne rozwiązania i inne motywy przewodnie. 

2 godziny temu, blantman napisał:

Niektórzy skreślają grę ubi bo zrobiło ją ubi. 

Ale, ze niby jakie " niektórzy"? Boty, które własnych open worldow nie maja, graja w boleśnie powtarzalne gierki od MS, wysmiewaja się z gier Sony,tyle. Każdy kto ogral gre od Sony szybko zmienia o niej zdanie.

No, i jest jeszcze Bluber którego sensem istnienia jest do.sr.anie się do wszystkiego.

Opublikowano

Mam nadzieję, że Days Gone zamiecie. Ciebie pod dywan swoim mocarnym 85 na meta :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.