Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Co ma być, to będzie.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Trzymamy kciuki :)

Opublikowano

https://www.eurogamer.net/articles/2019-04-25-mario-kart-tour-closed-beta-next-month-on-android?fbclid=IwAR1cVUN3L3Llvs9mBzItuVYNEifTeOMCUiHsDXkcqw6eeOuh_HPImyOIcHc

Jak tam klapiarze xD Nintendo się rozmywa i zapomina o swoim ja?

Xbox skończył się kiedy MS oddał to czego SONY I NINTENDO bronią i będą bronić do śmierci - własnego "Ja", swoich marek dzięki którym gracze ich kochają!

Opublikowano

Mario kart na androida? Śmieci powinny być w śmietniku więc wszystko się zgadza :)

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

Mario kart na androida? Śmieci powinny być w śmietniku więc wszystko się zgadza :)

Dlatego tlou można ograc na telefonie również :problem:

Opublikowano
Cytat

Jeśli ktoś zastanawiał się, jak wyglądałaby gra stworzona przez Ubisoft i Sony, otrzymał odpowiedź. Days Gone to takie "Ubigame" zrobione przez Bend Studio.

Hehehe czyli znowu  mistrzów z ubi kopiują. Po ocenach widzę jednak że nieudolnie :( 

Opublikowano

Żegnaj Aphromio, niemiło było cię poznać.

Opublikowano

Chyba nawet przed premierą DMC5 nie było takiego jaranka u mnie na chacie jak przed banem dla ofrumo.

giphy.gif

Opublikowano
2 minuty temu, blantman napisał:

Trzymam kciuki za Milana 

Ukryj zawartość

:pawel:

Weszło na 72 więc ten tego.

Opublikowano

Chyba jednak nie xD

CZ5D7Cd.png

Czy warto było szaleć tak? @milan

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Nie chcę mówić, ale jestem  dobry  w te sprawy, przetargi potrafię wygrac czasami o 2-5% kolejnej ceny.

To epwnie dlatego ze jestem taki mądry i obiektywny.

Teraz, Hum napisał:

z 52 jest 7.2 masz chyba kiepski internet ;/

Opublikowano

@Hum kliknij na Details & Credits - tam jest najbardziej aktualne. Summary laguje :popcorn:

Opublikowano

Internety na ukrainie mi zadziałały z opóźnieniem :dunno:

Opublikowano

@milan niekoniecznie - strona trochę wariuje przy odświeżaniu. Najlepiej jak wspomniałem sprawdzać Details & Credits.

Opublikowano
Teraz, Kyo napisał:

@milan niekoniecznie - strona trochę wariuje przy odświeżaniu. Najlepiej jak wspomniałem sprawdzać Details & Credits.

No ale im więcej recenzji  tym aktualniejsza co nie? jak hum podawał to  z 46.

Ale pakowac się pakuję.

Ci bardziej w(pipi)ieni  moze czekają na patcha i wiadomo  ze (pipi)a w nim bedzie poza zoltym  sniegiem.

Opublikowano

Oh no no no no no no no no

Xddddd

Opublikowano

Może dycha od Gruszczyka mnie uratuje, o ironio

Opublikowano

Tak, ale mi chodzi o to że każdy patrzy na Summary. A tam to wariuje i czasem wręcz cofa wynik :D

Opublikowano

Dobra to kasować ofernę i bawim się do woli

Opublikowano

A tak przy okazji: klapeusze, nadal średnia jest wyznacznikiem jakości gierek czy na czas jednego krapa zawieszacie tą linię obrony?

Opublikowano
W dniu 23.04.2019 o 14:23, aphromo napisał:

Co ma być, to będzie.

Ari-Gold-Get-The-Fuck-Out.gif

Ajjj co za piękny dzień. :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.