Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, _Be_ napisał:

Ty nie wiem jak ty, ale Sony w tej generacji wypuściło tylko trzy gry na 90+

zgadnij ile ma ten zielony balas haha

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Pawcio jaki dmg ctrl. Xd

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał:

zgadnij ile ma ten zielony balas haha

Po premierze Ori 2 tez bedzie trzy :) 

Opublikowano
29 minut temu, kubson napisał:

Eeee , tam - jak i tak sprawdzę bo mam ochotę akurat na coś w stylu open-world zombie.
Przypominam, że teoretycznie najlepsza gra z otwartym światem i zombiakami czyli "DYING LIGHT" ma na MetaCritic potężne "74" 

xdddd

No ale dying light to był kupsztal kurdę

Opublikowano

A o tym to już z kolegami z niebieskiego obozu rozmawiaj bo to ichniejszy cytat xd 

fajne to Days Gone, takie nie za dobre xd 

Opublikowano
8 minut temu, hav7n napisał:

Po premierze Ori 2 tez bedzie trzy :) 

haha powiem Ci Hejwen że już rozgrzewam mój laptop z biedronki do tego indyczka :lol:

Opublikowano

ja rozgrzewam twoja stara :)

Opublikowano

Jeszcze GOW5 i PS4 samo się wywali na ryj. xd

Opublikowano

Szkoda, że DG nie ma z 5% mniej na meta, wówczas gra idealnie trafiłaby w gusta zielonego plebsu. 

Opublikowano
32 minuty temu, ragus napisał:

Kl7URtD.jpg

Days Gone review - a shallow copy of many better open-world action games

:obama: 

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Szkoda, że DG nie ma z 5% mniej na meta, wówczas gra idealnie trafiłaby w gusta zielonego plebsu. 

psssssst yeti, to już czas

fIPHbiQ.png

Opublikowano
3 minuty temu, Mojave napisał:

Jeszcze GOW5 i PS4 samo się wywali na ryj. xd

Mówisz o kontynuacji tej gierki na 84? Poziom infoumsa czy Yakuzy, del breakerem na x-śmieciarce. 

:yao:

Opublikowano

Najbardziej gniję z tej propagandy gierek Gamepassowych i ta grupka walikoników Xśmiecia - Małsik, bluber, haveny i te inne xdddd

Opublikowano
2 minuty temu, ragus napisał:

psssssst yeti, to już czas

fIPHbiQ.png

XDDDDD

to wina LEWAKÓW!!!!

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak tam YETI? Kolejni szmaciarze nie dostarczyli? Po co to niebieskie gó,wno w ogóle zyje? bo chyba nie dla tych przekupionych recek GoWa czy Horizona ZD.

Idealne podsumowanie całej generacji w wykonaniu konsoli x-box żółty kolor meta. 6 lat i jedna Forza :yao:

Opublikowano

Xbox? Ori, Cuphead, Sunset Overdrive i najlepsze w swoich gatunkach HaloForzaGearsy. Do tego konsola z potencjałem e-sportowym i jedyna faktycznie przystosowana do działa w sieci. Teraz z najlepszymi multiplatformami, porządnym padem i niesamowitą kulturą pracy. Xbox? Pierwszy sensowny wybór HC graczy. :banderas: Jak widać u Sony tylko SonyTemplate, ale ja tam januszem nie jestem by się takim gówn,em zachwycać.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Xbox? Ori, Cuphead, Sunset Overdrive i najlepsze w swoich gatunkach HaloForzaGearsy. Do tego konsola z potencjałem e-sportowym i jedyna faktycznie przystosowana do działa w sieci. Teraz z najlepszymi multiplatformami, porządnym padem i niesamowitą kulturą pracy. Xbox? Pierwszy sensowny wybór HC graczy. :banderas: Jak widać u Sony tylko SonyTemplate, ale ja tam januszem nie jestem by się takim gówn,em zachwycać.

Esport i konsola, to sie raczej nie dodaje. 

Opublikowano

Pojedynki na szable z Asaxem w Sea of Thieves to nie e-sport.

Opublikowano
10 minut temu, Rozi napisał:

Pojedynki na szable z Asaxem w Sea of Thieves to nie e-sport.

Tak samo jak R6 Siege to nie jest najlepsze dostępne na rynku multi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.