Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Ty ale ja mam wyjebane w ciebie ogólnie, chyba jeszcze nie zakumałeś? Nie wyglądasz prawdę powiedziawszy na najostrzejsze narzędzie w szopie.

Edytowane przez Rozi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Ty za to na pewno robisz za najgrubsze.

Opublikowano

HAHAH ZA GRUBSZE XD ROZI GRUBY XD TATOMAT XD CO TEN GRUBY ROZI TO JA NAWET NIE XDDDD

Opublikowano
27 minut temu, Rozi napisał:

HAHAH ZA GRUBSZE XD ROZI GRUBY XD TATOMAT XD CO TEN GRUBY ROZI TO JA NAWET NIE XDDDD

ZM

Opublikowano

SPOILER Z DAYS GONE

Spoiler

anigif_enhanced-22886-1419377671-2.gif

BUT ONLY IF YOU PROMISE TO RIDE ME AS MUCH AS YOU RIDE YOUR BIKE

xddd

Opublikowano

A moze jemu się udaje na jeźdzca, może się podwiesza, nie wiem, to że Tobie maus się nie udaje nie znaczy że on nie umie

Opublikowano

fajne cysie 

Opublikowano
3 minuty temu, milan napisał:

A moze jemu się udaje na jeźdzca, może się podwiesza, nie wiem, to że Tobie maus się nie udaje nie znaczy że on nie umie

W kosciele jeszcze nie probowalem.

Opublikowano
37 minut temu, Rozi napisał:

Cśś it's time

Opublikowano

Pół godziny temu chwalił się, że wpier.dolił siedem różnych kiełbas na jednym posiedzeniu i się sadzi, że ludzie nazywają go grubasem xd 

Opublikowano
6 minut temu, Figaro napisał:

Pół godziny temu chwalił się, że wpier.dolił siedem różnych kiełbas na jednym posiedzeniu i się sadzi, że ludzie nazywają go grubasem xd 

Haha :banderas:

Opublikowano

Tematyka zombie zawsze się sprzeda, gierka na pewno na siebie zarobi. 

Co te klapy XDDD 

Opublikowano

czy już zaczęło sie tlumaczenie, że jednak się rozkręci? Wredny chyba był pierwszy? 

Opublikowano

Ofermo chyba testuje swoj kabel za 600 zl

tenor.gif?itemid=4481202

Opublikowano

nn7jo.jpg?width=484&height=658

Opublikowano

Myślicie, że days Gone ma szansę stać się drugim Driveclubem? Średnia na MC jest taka sama,  a baza psycho graczy jeszcze większa. 

Opublikowano

A na pc następny fajny ex. Nadal driftland nie odpaliłem w anno dopiero kilka godzinek a tu Imperator : Rome  :newell:  A wszystko chodzi pięknie na pc starszym niż ps4 fat.

Opublikowano

okej blant dzięki za informacje mordo

Opublikowano

O kureła, co za dzień w WC. Wnoszę wniosek formalny o podniesieniem limit plusików. :obama:

Opublikowano

zapomniał dodać, że na starym zakurzonym PS4 Fat, które leży w szafie, Pillarsy i Divinity to GOTY, a Xbox One X to najlepsza konsola do multiplatform

a co do Days Gone, jedyna dobra gra z Samem Witwerem to SW The Force Unleashed, ale w sumie średnia i tak ma lepszą od większości śmieksów na ekosystem

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
W dniu 24.04.2019 o 15:10, Cedric napisał:

Zapowiedziano już też darmowy content dla gierki w okolicach czerwca:

https://blog.us.playstation.com/2019/04/24/days-gone-free-dlc-kicks-off-in-june/

Będzie dodany m. in. tryb dla masochistów ;)

Szkoda, ze tryb dla masochistow wyszedl na premiere. xddd

12d40a8fc66b7a7ea8b9044ee0303974.png

Opublikowano
21 minut temu, MYSZa7 napisał:

zapomniał dodać, że na starym zakurzonym PS4 Fat, które leży w szafie, Pillarsy i Divinity to GOTY, a Xbox One X to najlepsza konsola do multiplatform

a co do Days Gone, jedyna dobra gra z Samem Witwerem to SW The Force Unleashed, ale w sumie średnia i tak ma lepszą od większości śmieksów na ekosystem

Nie mam ps4 fat w szafie już dawno sprzedane. Pathfinder goty a pillarsy i divinity to już stare gry ziom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.