Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

u blanta szybciej sie zmieniaja sprawy niz w brazylijskiej telenoweli

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
2 godziny temu, Figaro napisał:

Pół godziny temu chwalił się, że wpier.dolił siedem różnych kiełbas na jednym posiedzeniu i się sadzi, że ludzie nazywają go grubasem xd 

Ale zdajesz sobie sprawę, że od kiełbas się nie tyje?

Opublikowano
3 minuty temu, Yakubu napisał:

Ale zdajesz sobie sprawę, że od kiełbas się nie tyje?

Wiadomo, tycie to sprawa genetyki 

924ade68a86a98f00596ed575dc0bd9d.jpg

Opublikowano

polecam temat Days Gone. właśnie został wbity 16 poziom i temat ewoluował, strach pomyśleć co będzie przy 36 poziomie

Opublikowano
26 minut temu, suteq napisał:

u blanta szybciej sie zmieniaja sprawy niz w brazylijskiej telenoweli

to ty nie masz goty w każdym roku innych? Co znaczy szybko o pillarsach i divinity już jakiś czas nie pisałem:P

Temat Days Gone klap vs klap :obama: Recenzje pisały kobiety! Gra super świat się nie zna. A widzieliście czarnego z zespołem dauna?  Jedna gra sony z gorszymi recenzjami a już ich cały świat upada i wychodzą demony xD

giphy.gif

Opublikowano

Hahaha ah ten DMG ctrl 

ING BENELUX 8,5, BABA DALA 5/10 UCSIKAJO BIAŁYCH REEEEEE

SmartSelect_20190425-230138_Discord.png

Opublikowano

no sorki ale baba to może zrobić kanapki do roboty a nie pisać recenzje gry wideo :) 

Opublikowano

po wnioskach klapów z days gone jak złe lewaki zmasakrowały grę to tlou2 z lesbami będzie 11/10 sprytnie.

Opublikowano

Mi jedynie szkoda będzie Bend Studio, bo nadal czekam na wznowienie serii Syphon Filter. Chociaż wiem, że dziś Gabe musiałby mieć pomocników do coopa, kolorowe skórki na broń w mikrotransakcjach i być open worldem. No to może jednak niech nie wznawiają...

Jedyne pocieszenie, że pctowa podrasa nadal symulatory map i mody do Icewind Dale 2, a Xbox tak samo nadal martwy jak był ;)

Opublikowano

@YETI weź przykład z @aphromo. Przegrał zakład i od razu poleciał do admina o usunięcie konta. Możesz jeszcze wyprostować swój kręgosłup moralny i się usunąć. Chyba że chcesz, żebyśmy sami ci go wyprostowali w następnej generacji, ale trochę będzie bolało, jak fatality Sub Zero.

Opublikowano

@Mojavei niby mam zrezygnować z kolejnej niesamowitej generacji, pełnej dominacji Królestwa Niebieskiego i żółci zielonego szamba?

TO BĘDZIE CUDOWNA GENERACJA :banderas:

Wiecie kiedy ta spencerowski śmieciarka dostała wyżej ocenianego exa od DG? 

XDDDDDDDDFDDDDDFDDDDDDD 

Opublikowano

ku.rwa, znów się zwiesił

Opublikowano

To niezła kokejba hetero.

Opublikowano

Czyli ostatni ex na xboxa i laptopa z biedronki, wyżej oceniany od DG, to QB? Ej, chyba było coś wcześniej. 

Pamiętacie jakiś tytuł na xboxa oceniony lepiej od myszy w VR? Nie licząc forzy, to chyba był to jaki 2016 rok XDDDDD 

Opublikowano

Czyli bardzo dobra gierka, a te wszystkie oceny i recenzje to jakieś zbiorowe haluny dziennikarzyn XD

Opublikowano

na pewno lepszy niż ten horizon 0 śmieć pyerdolony w dupe :) 

Opublikowano

Czemu tak nienawidzisz kobiet papciu? ;/

Opublikowano
12 minut temu, Pupcio napisał:

na pewno lepszy niż ten yakuza 0 śmieć pyerdolony w dupe :) 

Prawda

Quantum Break spoko gierka

Opublikowano
11 minut temu, Mejm napisał:

Czemu tak nienawidzisz kobiet papciu? ;/

lubie fajne babki a nie rude babo chłopy :) ale akurat Aloy to najmniejszy problem tego ścierwa. A ty Yakubu zamknij morde, pozdro z fartem

Opublikowano

Gryza sie miedzy soba. Cudowne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.