Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Siara_iwj napisał:

Czy kolos to alter afromo..? Podobny styl debaty, niby kultura, a skończy się na turlaniu po podłodze i biciu piąstkami w dywan. 

Koledzy to byli

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Byle indie gierki jak Ashen mają lepsze oceny od dg. :)

Opublikowano

Każdy kto ma choć trochę oleju w głowie :) reszta wybierze następce xboxa one :) 

Opublikowano
8 minut temu, Nemesis napisał:

Dobra, kto kupuje ps5?

Powiem Ci po E3

Oh wait :kaz:

Opublikowano

PS5 wjedzie na premiere bankowo. Nastepca xboxa one bedzie konkurowal z wymiana karty graficznej w kompie

Opublikowano

kupi sie obie konsole :hi:

ale kombo pc master race plus ps5 kusi

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

A jak wydadzą dwie wersje na starcie? Standard i Pro? Ta druga z pełnym wsparciem 8k i droższa o jakiś 1000 zeta?

Opublikowano
4 minuty temu, Nemesis napisał:

A jak wydadzą dwie wersje na starcie? Standard i Pro? Ta druga z pełnym wsparciem 8k i droższa o jakiś 1000 zeta?

Tylko najlepsza. Już przykład PRO (i fata Xboxa) pokazał mi, że w pewnych kwestiach nie ma co iść na półśrodki.

Opublikowano

Jake c00rwa 8k xD 

Opublikowano

Zaaaaleeeży, jak ktoś dużo gra w gierki to nie widze innej opcji niz kupno mocniejszej wersji. Mi sie podoba wybor, zawsze taniej ograć kilka eksow i pogonic do zyda:cebula:

8k chyba tylko na streamingu i telewizji xd ew dash konsoli.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Doplacam jeszcze tysiaka i biere 16k, nie będę bawił się w półśrodki.

Opublikowano
41 minut temu, Nemesis napisał:

PlayStation niech sie najpierw nauczy w 4k. :lapka: 

Opublikowano

Wsteczna, nowe eksiki, rozwiniecie VR aiiii :banderas:szkoda ze jeszcze tyle czekania

Opublikowano

Niech jakąkolwiek konsola nauczy się najpierw 60 fps nawet w skalowanej rozdzielczości.... 

Opublikowano
  • Autor
27 minut temu, Pupcio napisał:

Jake c00rwa 8k xD 

Skoro w tej generacji wyszły jakieś tytuły w 4K to w następnej w pewnym momencie pojawi się 8K.

5 minut temu, easye napisał:

Niech jakąkolwiek konsola nauczy się najpierw 60 fps nawet w skalowanej rozdzielczości.... 

W porównaniu do PS3/X360 to chyba jesteśmy na dobrej drodze. Wiadomo, że nigdy to nie będzie standardem, ale nie ma co narzekać.

Opublikowano

Bardziej mi dyga na mysl ew ray tracingu, jak by studia robiące gierki ogarnęły temat, to taki oledzik z hdr imo bardziej by robił niz ew 8k. 

Opublikowano

8K  xDDD   no chyba w menusach i 3 indykach.

Dawać natywne 4K z bajerami + 60fpsów.

Opublikowano

Nie istnieje w widzialnym Wszechświecie siła, która przekonałaby mnie do zakupu Plejchu.jni 5 jako pierwszej konsoli i to nawet gdyby wyszła przed nowym xboxem, co jest mało prawdopodobne.  Überkonsola w postaci Anakondy zawsze i wszędzie pierwszą opcją, pierwszym moim wyborem:banderas:

Opublikowano

Sony zapowie BB2, nowego God of War plus mnóstwo japońskich exów i ponownie wybór będzie prosty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.