Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

No nie wiem, przecież Xbox ma halo,gearsy i forze!

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Xd znowu gramy w zapowiedzi? Jak tam deep dawn/ agent/ ff7 remastered/ shenmue3/ dream/ i inne neverending stories?

Opublikowano
2 minuty temu, Figaro napisał:

Sony zapowie BB2, nowego God of War plus mnóstwo japońskich exów i ponownie wybór będzie prosty.

no god of warem to na pewno nie zachęcają do kupna xd

Opublikowano

Chyba nie

Opublikowano

ja nie dam im sie znow oszukac xd wiec nie ma opcji ze biore na premiere ps5

kiedys pewnie wezme bo jak by nie bylo lubie gry no ale jak widac nie maja nic do zaoferowania przez to wycofali sie z e3 

Opublikowano

PS5 biorę ale tylko jeśli na starcie pojawi się jakiś killer a nie grono cross-gierek jak przy premierze PS4.

Opublikowano

ps5 to jakiś 2022 rok, może jedna dobra gierka się uzbiera

Opublikowano

A to Xbox niedługo umiera?

Opublikowano

Oczywiście ze ps5, ten sprzęt nigdy nie zawiódł.

Opublikowano

Przecież synonimem słów "konsola, fun, fun, fun, niezawodność, świetne gry" jest SONY. Więc wybór jest jak najbardziej oczywisty. Day 1 albo 2.

Opublikowano

no jak ktoś ma upośledzenie umysłowe to wybierze ps5 dla gorszych multiplatform i 3 ubi gierek przez 8 lat, Kaz dobrze wytresował  :)

Opublikowano

Powiedział bot, który przez 4 pierwsze lata tej generacji grał w gorsze multiplatformy, ubi gierki i 2 eksy na 70. Spencer to przy Kazie mistrz tresury. 

Opublikowano
12 minut temu, Jakim napisał:

ubi gierki i 2 eksy na 70

tak to prawda przeszedłem drwala 8/10 i grałem w kilka ubi gierek plejśmiecia ale days zgone jeszcze nie miałem okazji obadać  :)

a klapy jak zwierzęta nieprzerwanie toną w niebieskim szambie od 2006 i dalej wpadną jak muchy

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
15 godzin temu, Czezare napisał:

Nie istnieje w widzialnym Wszechświecie siła, która przekonałaby mnie do zakupu Plejchu.jni 5 jako pierwszej konsoli i to nawet gdyby wyszła przed nowym xboxem, co jest mało prawdopodobne.  Überkonsola w postaci Anakondy zawsze i wszędzie pierwszą opcją, pierwszym moim wyborem:banderas:

Xbox moja pierwsza konsola xD Zawsze smieszy.

11 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Odnotowali jakieś ogromne zyski, więc idąc logiką adchromo: tak, jest już jedną nogą i łokciem w grobie.

Ogromne zyski w dzialach windowsa i softu. Ale tego boty juz nie napisza bo wedlug nich xbox trzyma Bila na powierzchni. Dajbog zeby zielone go.wno trwalo wiecznie bo inaczej czeka nas linux.

Opublikowano
7 minut temu, Mejm napisał:

Ale tego boty juz nie napisza bo wedlug nich xbox trzyma Bila na powierzchni.

Nikt tego nie powiedział, a druga sprawa że akurat gaming również przynosi ogromne zyski. Na tyle duże że jest mocno rozwijany.

7 minut temu, Mejm napisał:

Xbox moja pierwsza konsola xD Zawsze smieszy.

Śmieszne brzmi to spod palców gościa który w 2019 gra na PS3.

Opublikowano

I zaorane :pawel:

Opublikowano
50 minut temu, Mejm napisał:

Ogromne zyski w dzialach windowsa i softu. Ale tego boty juz nie napisza bo wedlug nich xbox trzyma Bila na powierzchni. Dajbog zeby zielone go.wno trwalo wiecznie bo inaczej czeka nas linux.

chyba coś ci pomyliło mejmie albo znowu żyjesz w przeszłości, Windows od dawna nie stanowi motoru napędowego Microsoftu

to stary obrazek ale dobrze pokazuje tendencje i malejący udział Windowsa

1*X0JdX-suyJVBaFQri5VIyQ.png

tutaj ostatnie wyniki

MSFT%20product%20growth.PNG

do tego na spotkaniu z inwestorami Microsoft znowu potwierdził że zamierza dalej inwestować agresywnie w gierki

Cytat

they still are ‘investing aggressively’ in gaming going forward.

hejterzy  xboxa tymczasem:

giphy.gif

Edytowane przez ASX

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Śmieszne brzmi to spod palców gościa który w 2019 gra na PS3

Smiesznie ze wypomina to typ co 2019 gra w world of warcraft.

Moge grac wciaz na atari 2600 a nadal typy z xboxem na komunie to beka. Tak spier.dolic dziecku dziecinstwo ;/

4 minuty temu, ASX napisał:

potwierdził że zamierza dalej inwestować agresywnie w gierki

W co? 

Opublikowano
3 minuty temu, Mejm napisał:

Moge grac wciaz na atari 2600 a nadal typy z xboxem na komunie to beka.

Nadal nie większa niż granie na PS3 w 2019.

Są pewne momenty w których wypada zm, Ty ten moment ominąłeś. Tak jak obecną generację. :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.