Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
10 minut temu, teddy napisał:

Boty nic nie pisza w swoich tematach bo sa zbyt zajeci smieszkowaniem w tematach sony, a klapy wiadomo, wyebane w gry na xboxie to sie tam nie udzielaja wcale

Piszemy wszystko co mamy do napisania i gramy w gry. Jako dojrzali gracze nie musimy sobie nic racjonalizować, pomować balonika, ani hypować crapów na mesjasze. Bot ma Pewność Siebie na drugie, nikt nie musi poklepywać się po plecach i pi,erdolić jakiś kocopołów, że recenzencji nie poznali się na mesjaszu czy wchodzić w czyjeś kompetencje.

Xbot to G R A C Z.

Edytowane przez Paolo de Vesir

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

no byli jeszcze milan i easye, który wyzywał ludzi grających w jedną grę od wykolejeńców w dziale xboxa.

Jednak czuje się tę różnice w kulturze osobistej użytkowników. W temacie Days Gone jest spokój, każdy może swobodnie wyrazić swoją opinie, niektórzy tylko walczą z wyimaginowanymi wrogami zaniżającymi recenzje. Zupełne przeciwieństwo tego co się działo przy premierze takiego Crackdowna w temacie i na całym forum.

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Geez, ale każdy wie że Xbox Zgone to niewypał i każdy kto go kupił, to nawet nie gra na nim, tylko pluje sobie w brodę i wylewa swoje frustracje w CW, robiąc dobrą minę do złej gry. Wszyscy, naprawdę wszyscy to wiemy. Po co kopać trupa? Wszyscy położyli lagę na tym sprzęcie - twórcy nie portują gier na to, MS nie wydaje gier na to, gracze nie kupują, a nabywcy nie grają. Kurzołap, przycisk do papieru, przedmiot kolekcjonerski - to jest tym czy aktualnie może być Xbox Zgone. Taki Dreamcast czy tam Virtual Boy naszych czasów.

Obecnie nawet najbardziej zagorzałe boty kupiły PS4. Coś, co było nie do pomyślenia generację temu. No ale rynek jest brutalny. W tym obecnym rynku jak nie masz PS4, to jesteś przegrywem. A jak nie masz Xboxa, to nie masz Xboxa i tyle. No, może po prostu nie jesteś też frajerem, który dał się naciąć na niego.

https://www.eurogamer.pl/articles/2019-04-29-w-przeciagu-kilku-lat-20-milionow-graczy-zrezygnuje-z-pc-na-rzecz-konsol-wynika-z-raport

Cytat

Firma analityczna Jon Peddie Research przygotowała raport, z którego wynika, że "rynek gier PC zanika", a do 2020 roku 20 milionów osób porzuci komputery osobiste na rzecz "platform telewizyjnych", czyli konsol.

A przy okazji większymi frajerami są pc-towcy, którzy pakują kupę szmalu w umierający od dawna sprzęt, przez co też będący ogniskiem wielu patologii, niczym pół-żywy śmierdziel w stanie agonalnym, którego zżera od środka. Takich to trzeba izolować i dręczyć ostracyzmem już teraz, bo jak w końcu pc zemrze całkowicie, to szambo wywali i zaleje nas fala tego ekstrementu...

Opublikowano

Stul japę, kiepie.

Opublikowano
4 minuty temu, Mendrek napisał:

Takich to trzeba izolować i dręczyć ostracyzmem już teraz, bo jak w końcu pc zemrze całkowicie, to szambo wywali i zaleje nas fala tego ekstrementu...

Post wyżej macie przykład, dobitnie pokazujący dlaczego mam rację ;)

Opublikowano

20 milionów? To nawet nie jedna piąta kanału piudipaja. :v

Opublikowano

Łeb który w życiu nie miał innej konsoli chce ewangelizować i nawracać graczy, trzymajcie mnie :pawel:

Jeszcze żebyś reprezentował sobą cokolwiek poza tym konsolowym kaznodziejstwem na rzecz plejszmaty to może miałbym do ciebie jakiś elementarny szacunek, ale nie zasługujesz na to. Jedyne co ci w życiu zostaje to czekanie X godzin aż MichAelis wyjdzie z pracy, żeby mu truć dupę o gierkach od Sony.

Opublikowano
8 minut temu, Mendrek napisał:

Obecnie nawet najbardziej zagorzałe boty kupiły PS4.

Może w Twoim urojonym świecie, ale HC najczęściej mają kilka sprzętów do grania, bo się świetnie uzupełniają.

@Bzduras Nie no, wiadomo że nikt nie czyta tych wysrywów Mendrka na poważnie. To raczej takie obserwowanie małpy w ZOO lub nawiedzonej staruszki w parku.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
4 minuty temu, Mendrek napisał:

Post wyżej macie przykład, dobitnie pokazujący dlaczego mam rację ;)

Fajnie, że masz rację. Szkoda tylko, że nikt tego posta nie przeczytał bezbeku.

Opublikowano
Godzinę temu, Shen napisał:

wracam do grania w days gone :banderas:

W grę na 7 XD hahah niezly upadek

Opublikowano

Nie wiesz co mówisz Bluber ;) 

Opublikowano

klapy nie mają w co grać na plejśmieciu i pocieszają się że wszystkie siedem klapów trzepie posty na forum w tematach gierek widmo lub gierek 7/10  xDDDD

Przypominam że to pierwszy ex od prawie roku na plejśmiecia i kolejny dopiero w przyszłym ale klapy zaraz pójdą do tematów gier zapowiedzianych 4 lata temu i cyk granie w nowego gifa, później premiera po kolejnych 3 latach i 7/10 wysyłka przed weekendem  :)   

Smutne ale prawdziwe, dobrze że XBOX ratuje konsole dla prawdziwych graczy  :)

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Nie wiesz co mówisz Bluber ;) 

Teraz nawet śmieć na 7 smakuje?

Opublikowano

Bluber to po prostu kolejny nieprzychylny lewacki xbot, przekupiony przez Spencera by specjalnie obniżać oceny Days Gone

Nie wierzcie w jego slowa chlopaki!!! Licza się tylko recenzje prawilnych użytkowników

Opublikowano
3 minuty temu, Daddy napisał:

klapy nie mają w co grać na plejśmieciu i pocieszają się że wszystkie siedem klapów trzepie posty na forum w tematach gierek widmo lub gierek 7/10  xDDDD

Przypominam że to pierwszy ex od prawie roku na plejśmiecia i kolejny dopiero w przyszłym ale klapy zaraz pójdą do tematów gier zapowiedzianych 4 lata temu i cyk granie w nowego gifa, później premiera po kolejnych 3 latach i 7/10 wysyłka przed weekendem  :)   

Smutne ale prawdziwe, dobrze że XBOX ratuje konsole dla prawdziwych graczy  :)

Przypomnij mi te exy na xkloca z ostatniego roku i te co maja wyjsc w najblizszym czasie, bo dział konsoli jest martwy i nie wiem w co za mesjasza teraz zieloni graja.

Opublikowano

Z tematu DG (niekończąca się kopalnia beki, polecam):

Cytat

A może chcesz zobaczyć jak Deacon rozprawia się z lokalnym kultem totalnych po(pipi)eńców oderwanych od rzeczywistości otaczającego ich świata? Do wyboru do koloru :obama:

Nie wiedziałem, że Deacon poluje na klapów z forum PSXE.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Xbot to G R A C Z.

RkkN.gif

Opublikowano

jak dla mnie zwykły Ś M I E Ć

Opublikowano

O Gays Done każdy niedługo zapomni i puści na PT za 70 zł, więc ciekawe czym klapki będą walczyć podczas E3? Bo na pewno nie nowymi grami, lub konsolą :kaz:

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

no byli jeszcze milan i easye, który wyzywał ludzi grających w jedną grę od wykolejeńców w dziale xboxa.

Jednak czuje się tę różnice w kulturze osobistej użytkowników. W temacie Days Gone jest spokój, każdy może swobodnie wyrazić swoją opinie, niektórzy tylko walczą z wyimaginowanymi wrogami zaniżającymi recenzje. Zupełne przeciwieństwo tego co się działo przy premierze takiego Crackdowna w temacie i na całym forum.

to trzeba być szmatą bez godności by  wypominać jakieś heheszkowe 2-3 posty  w całej historii działu xD

No nic tam sie (pipi)a nie działo ,to wam chociaz napisalem co tak cicho s(pipi)ysyny.

Lepsze to niż czytanie na bieżąco tematu days gone i wyjanisnaie jakis tabelek i wykresów by było microsoftowe na wierzchu.

HHHHRRRRRR tfu

Jeszcze wieksza beka bo yebałem Wiaderkowanie po ograniu a wiecej ryczałem w temacie days gone mimo ze widziałem tylko gameplaye.

ASEX jak wyjasniony

Edytowane przez milan

Opublikowano
45 minut temu, Shen napisał:

Przypomnij mi te exy na xkloca z ostatniego roku i te co maja wyjsc w najblizszym czasie, bo dział konsoli jest martwy i nie wiem w co za mesjasza teraz zieloni graja.

Bo ty w złym dziale szukasz, ich exy są w multiplatformach :kaz: 

Opublikowano

i mobile

minusy od elity powinny być liczone potrójnie

żeby bardziej bolało

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.