Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Obiecuję że przemyślę :dynia:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał:

Bo ty w złym dziale szukasz, ich exy są w multiplatformach :kaz: 

Wszystko lepsze niż days guwno :kaz:

Opublikowano

horizon na pewno nie jest lepszy więc nie kłam

Opublikowano

Milanowi dupa pękał jak Roziemu po 7 kiełbasach z biedry :yao:

Opublikowano

5 lub 6 było ich

mejm mi napisał że jest  w opałach, mam brac procę i przybiec, ale widzę że mnie pomawiają

Opublikowano

Na pewno było ich 7. 

7 to ostatnio popularna liczba.

Opublikowano
Godzinę temu, milan napisał:

to trzeba być szmatą bez godności by  wypominać jakieś heheszkowe 2-3 posty  w całej historii działu xD

No nic tam sie (pipi)a nie działo ,to wam chociaz napisalem co tak cicho s(pipi)ysyny.

Lepsze to niż czytanie na bieżąco tematu days gone i wyjanisnaie jakis tabelek i wykresów by było microsoftowe na wierzchu.

HHHHRRRRRR tfu

Jeszcze wieksza beka bo yebałem Wiaderkowanie po ograniu a wiecej ryczałem w temacie days gone mimo ze widziałem tylko gameplaye.

ASEX jak wyjasniony

Cytuje na pamiątkę ;)

Opublikowano

Jakie żebranie o drugą recenzję Driveclub i GT Sport w temacie najnowszego numeru psx Extreme xD

Z wami na prawdę jest aż tak źle? Sony gardzi wyscigami, zamyka serwery, kasuje soundtracki ale świry muszą mieć na piśmie, to że kilka patchów zrobiło z gierki 7/10 grę 8/10 xD 

Tfu. 

Opublikowano

Pff, to jeszcze nic - w nowym PE najprawdopodobniej pierwszy raz w historii pisma jedna gierka dostała ocenę X z dwoma minusami zamiast X-1 z plusem, pewnie po to, żeby ładniej wyglądała w oceniaczce wyższa nota.

Ciekawe jaka to może być pozycja, HMMMM :dynia:

edit: nie pomyliłem się, 7+ byłoby obrazą, dlatego jest 8=. Ech, plejstejszyn to jednak stan umysłu.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

oceny z dwoma minusami już były w PE a co do ponownego oceniania gier i to takich które za chwilę będą gryźć ziemie to beczunia ale czego spodziewać się po sonybociarni.

Było też głośno jak mieli spinę o te słabsze recenzje niektórych gier plejśmiecia4 i pisali petycje do metacrtic żeby te niższe oceny wyleciały ze strony  :dynia: 

Opublikowano
18 godzin temu, Mendrek napisał:

Taki Dreamcast czy tam Virtual Boy naszych czasów.

Ale od dreamcasta  to się odczep, moja pierwsza konsola, na zawsze w  sercu :wub:

Opublikowano

GRACZE xDDDDDD

VrKvKRt.jpg

mWWHHaa.jpg

Ten też dobry, jak ci się nie podoba to po co recenzujesz??!!

QdXp5G9.jpg

wszystkie komentarze z twittera archonika

Edytowane przez ASX

Opublikowano
7 minut temu, milupl napisał:

Ale od dreamcasta  to się odczep, moja pierwsza konsola, na zawsze w  sercu :wub:

No ale tak samo martwa jak obecnie Xbox :)

Obecna sytuacja Days Gone pokazuje, jak silny jest marketing, siła marki i generalnie zaufanie wobec gier Sony. Ludzie nie przejęli się ocenami, kupili grę, nie boją się jej bronić. To nie "stan umysłu", ale efekt pracy Sony z klientami. Na ex'y od Xboxa które zbierają w ocenach baty, ludzie mają wywalone. Dlatego, że MS poza cebulą na lewo i prawo, dalej niczego więcej nie potrafi. A cebula na pstrym cebukoniu jeździ. To kolejny argument za tym, że Sony wygra i kolejną generację. Dlatego warto kupować PlayStation, to pewny wybór. Silny i stabilny, bez ryzyka wys*rania się jak Xbox już dwa razy w swojej historii marki i który nigdy z PlayStation nie wygrał (bo zawsze ostatecznie konsola Sony sprzedała się lepiej) ;)

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Silny i stabilny wybór, bo nieważne jakie (pipi) wyda wydawca to i tak zwierzęta będą broniły. :pawel:Nie, dzięki Mendrek, ale ja jestem świadomym graczem i wybieram Xboxa.

Poprawiłem, bo stawienie w jednym zdaniu słów: "Xbox" i "gracz" jest samo w sobie zaprzeczeniem...

Opublikowano

Oho, jednoplatformowy przegryw znowu w akcji. :kaz: 

Opublikowano

Mendrek powinien miec podpis Cw Master.

Opanowany spokojny pisze bzdury ktore powoduja krwotok wewnetrzny xbotow. Kraken klapow.

Opublikowano

Ewangelizator lepszy od Sandry wyganiającej ducha padaczki obok truskawek.

Opublikowano

Ja nie kupuję konsol, które są mało atrakcyjne. Jakby Xbox był atrakcyjną konsolą, to bym go kupił też. Ale nie jest. Nawet w CW tutejsze boty nie są w stanie przytoczyć przekonujących argumentów. Co mnie nie dziwi, bo patrząc nawet na dział na tym forum, to Xbox jest martwy. Tak bardziej ujowo martwy niż np. Vita, której stypa wciąż ma się dobrze ;)

Opublikowano

I ogrywanie crapów z plusa zamiast świetnych tytułów. :banderas:

Opublikowano
Teraz, suteq napisał:

I ogrywanie crapów z plusa zamiast świetnych tytułów. :banderas:

Crapy to są z Golda, co widać choćby po grach na maj (miłego grania w golfa robaki), ale ostatnią grę którą odpaliłem z Plusa to Forma8 w ramach ciekawostki, ale zapachniało metroidvanią (czyt. nudą i przereklamowanym stylem), więc wyłączyłem. Trochę żałuję, że za dużo dobrych gier (w dobrych promocjach na PS Store w dodatku) i za mało czasu na nie...

Opublikowano

Widać te dobroci w jakie grasz :pawel: Kijem przez szmatę 95% z tego ścierwa bym nie tknął.

Opublikowano

Za mało czasu przez PlayStation? To oksymoron. Moje PS4PRO od dawna leży schowane w pudełku, przecież ta konsola nie ma nic do zaoferowania dla wymagającego użytkownika. Chyba, że ktoś nie ma wymagań i granie w Sony Template mu nie przeszkadza, ale ja januszem nie jestem więc olewam. ;) 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.