Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Wymagający użytkownik :)

Nie Janusz :)

Paolo :)

znajdź nie pasujące

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

No jak się dowiedziałem, że Paweł ograł w tamtym roku 4 gry to tak trochę smuteczek poczułem. :( Czy to ta słynna starość? 

Opublikowano
4 minuty temu, milan napisał:

znajdź nie pasujące

"Nie pasujące", bo piszemy to razem. Co wygrałem?

1 minutę temu, suteq napisał:

że Paweł ograł w tamtym roku 4 gry

skończył, nie powielajmy bzdur

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
52 minuty temu, Mendrek napisał:

No ale tak samo martwa jak obecnie Xbox

Ewidentnie nie wiesz o czym mówisz przykry człowieku. I nie, nie chodzi mi tutaj o xboxa. Sugeruję zamknąć mordę.

Opublikowano
2 minuty temu, milan napisał:

znajdź nie pasujące

On jest BARDZO wymagający, gdyż jako koneser brązu, każda gra powyżej 70 na MC to powód do ignorowania tytułu. Dlatego Xbox to dla niego konsola wprost stworzona, gdyż tam gry poniżej tej oceny to standard.

1 minutę temu, suteq napisał:

No jak się dowiedziałem, że Paweł ograł w tamtym roku 4 gry to tak trochę smuteczek poczułem. :( Czy to ta słynna starość? 

Ot, ograł bibliotekę Xboxa ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Na to samo wychodzi. :( 

Opublikowano

Najwspanialsze community na swiecie w jakim amoku od rana :obama:

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

"Nie pasujące", bo piszemy to razem. Co wygrałem?

Wygrałeś dalszy pobyt w CW  i yebanie przez mende

Opublikowano

Że też ci się chciało spędzać w tym drewnie tyle godzin. :pawel:

Opublikowano
No jak się dowiedziałem, że Paweł ograł w tamtym roku 4 gry to tak trochę smuteczek poczułem. [emoji20] Czy to ta słynna starość? 
Ty lepiej zobacz listę gierek karolka. To jest dopiero obraz nędzy, rozpaczy i bezguścia.08069a4d636162c2fd5a79e400525624.jpg
Opublikowano

Że się w końcu zabije?

Opublikowano

Jesteście równie zabawni

Opublikowano

Spokojnie milan, bo znowu dostaniesz zawału jak wczoraj. W Twoim wieku nigdy nie wiadomo.

Opublikowano

Jestem cały czas podpięty i sprawdzam ile mogę

Opublikowano

@Hum a możesz wskazać te rzekomo "rozpaczliwe" gry? Widzę potencjał na niezłą bekę, ale wciąż możesz przeprosić za swoje bezguście i ocalić godność ;)

Opublikowano

Jeszcze mnie tak nie poyebalo, by z tobą dyskutować xD

Opublikowano

No cóż, typowo po tchórzowsku odmówiłeś wyzwania, ale w sumie nie spodziewałem się, że umiesz uargumentować swoją rację. Swoją drogą, czemu nie pokażesz swojej listy? I czemu tak wielu botów ukrywa swoje gamertagi? W zasadzie odpowiem na to parafrazując Tadeusza Sznuka: "Nie wiem, ale się domyślam" ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, Hum napisał:

Spokojnie milan, bo znowu dostaniesz zawału jak wczoraj. W Twoim wieku nigdy nie wiadomo.

Podobno wystarczy dualshockiem przez 5 minut stymulować okolice anusa.

Opublikowano

Patrząc na branże to takie Google Stadia niedłługo wchłonie xbeke bez wyników sprzedażowych i nie będzie już nawet nośników na tym szrocie.

Edytowane przez oFi

Opublikowano
27 minut temu, oFi napisał:

Patrząc na branże to takie Google Stagia niedłługo wchłonie xbeke bez wyników sprzedażowych i nie będzie już nawet nośników na tym szrocie.

Opublikowano
6 minut temu, Mani napisał:

Teraz tylko czekać aż logo się zmieni i Anakonda Stadia będzie jak znalazł 8k w cenie 200$ za miesiąc granka.

Spoiler

:kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.