Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Ofi jak odpłynął, prawie jak z tym lotniskiem u dziadków.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
3 minuty temu, Kokejba Hetero napisał:

Ofi jak odpłynął, prawie jak z tym lotniskiem u dziadków.

Tak sobie racjonalizuj bomby prawdy.

Opublikowano

Aż chciałoby się napisać bomby autyzmu ale nie wypada

Opublikowano
20 minut temu, oFi napisał:

Tak sobie racjonalizuj bomby prawdy.

Ty sobie je wizualizuj jak aphromo upadek MS. Xd

Opublikowano
7 godzin temu, _Be_ napisał:

Aż chciałoby się napisać bomby autyzmu ale nie wypada

Oho, milan triggered

Opublikowano

Jak będziesz potrzebował pomocy hum, to dla ciebie też się znajdzie temat w pomocy, nawet dla takiego przegrywusa dużo osób wysupła grosza :) bo dziecko niczemu nie winne.

no i masz :nosacz3:

Opublikowano

Edgy.

Opublikowano
9 godzin temu, milan napisał:

Jak będziesz potrzebował pomocy hum, to dla ciebie też się znajdzie temat w pomocy, nawet dla takiego przegrywusa dużo osób wysupła grosza :) bo dziecko niczemu nie winne.

no i masz :nosacz3:

no-answer.gif

Opublikowano

o jezu ależ świetny jest ten zbiorowy trolling w temacie days gone :obama: Asax przykro mi to mówić ale twoja obrona sot nie ma podjazdu do niektórych jednostek z tematu gays done  :pechowiec:

Opublikowano

Archon (pipi) ch,uya się zna grubas yebanyyyy

Opublikowano

To prawie jak crapdown//seaofasax tylko ocena tak ze 7 z minusikiem zeby bylo uczciwie

Opublikowano

Jak się spodziewałeś gówna z zombie to gra życia generalnie

Opublikowano
W dniu 30.04.2019 o 07:42, Mendrek napisał:

Ja nie kupuję konsol, które są mało atrakcyjne. Jakby Xbox był atrakcyjną konsolą, to bym go kupił też. Ale nie jest. Nawet w CW tutejsze boty nie są w stanie przytoczyć przekonujących argumentów. Co mnie nie dziwi, bo patrząc nawet na dział na tym forum, to Xbox jest martwy. Tak bardziej ujowo martwy niż np. Vita, której stypa wciąż ma się dobrze ;)

Trzy słowa 

Xbox Game Pass 

Wolf 2, Cień Lary, MW World, JC 4, MKX, Ori, FH4 plus ponad 100 innych gier za (pipi)a cenę piwa. Czy twój mózg to ogarnie? Wątpię. 

Opublikowano

Ale mendrka stać na gry nie potrzebuje jałmużny. 

I wydaje ciężko zarobione pieniądze na te ścierwa co ma w idku :dynia:

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

o jezu ależ świetny jest ten zbiorowy trolling w temacie days gone :obama: Asax przykro mi to mówić ale twoja obrona sot nie ma podjazdu do niektórych jednostek z tematu gays done  :pechowiec:

Teraz jak na to patrze z boku i to co dzieje się w temacie Days Gone to jest mi w chuy wstyd za swoje zachowanie. Przepraszam was wszystkich :pechowiec:

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Archon kogucik już im śmierdzi? Jezu co za gnoje sonowskie

Opublikowano

Śmierdzi im każdy kto powie złe słowo na M E S J A S Z A 

Quaz9 czekamy na twoją recenzje za pół roku!

Opublikowano

Myślę że Sony postara się aby quazowi się podobało

Sony-playstation-4-Sony-Playstation-Mess

Opublikowano

Ale to chyba dla energika?

Opublikowano

Faktycznie sorry, mylą mi się te 2 miernoty.

Tylko archon kogucik :banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, ragus napisał:

Faktycznie sorry, mylą mi się te 2 miernoty.

Tylko archon kogucik :banderas:

:banderas:

Opublikowano
2 godziny temu, chris85 napisał:

Trzy słowa 

Xbox Game Pass 

Wolf 2, Cień Lary, MW World, JC 4, MKX, Ori, FH4 plus ponad 100 innych gier za (pipi)a cenę piwa. Czy twój mózg to ogarnie? Wątpię. 

Większość z tych gier z tego co zauważyłem, nie licząc crapów od MS (które są w dniu premiery, żeby w ogóle ktoś, i to najpewniej przypadkiem w nie zagrał), to gry niezbyt nowe, a co za tym idzie często mocno przecenione na PS Store, albo dorzucone do PS Plus. Te które mnie interesowały, kupiłem. Jak już tu kiedyś pokazywałem, moja biblioteka liczy dużo pozycji. Na samym PS4 pokazuje mi aktualnie 267 (a jeszcze PSV i PS3). I będę mógł w te 267 zagrać kiedy będzie mi się, k*rwa, podobało! A nie kiedy będe miał abonament, albo gdy gra w ogóle jeszcze w nim będzie. I zero spiny, że muszę skończyć grę w miesiąc, bo się abonament kończy. Sony rzuca naprawdę ciekawe i mocne promocje, obecnie japońszczyzna - więc pewnie dojdzie DMC Collection HD i może Persona 5 w końcu. Albo coś innego. Także sorry, ale dla mnie XGP może zm :D

No nie przekonałeś mnie niestety. Nawet mi cię nie żal, gdy ogrywam remaster Odin Sphere, którego na xboxie żadnym nie ograłbyś i nie ograsz, bo to kolejny wspaniały tytuł przeznaczony tylko dla posiadaczy PlayStation ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.