Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

to niezła posucha na tym plejstejszon skoro klapy walczą remasterem gierki z ps2 :) 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Odin guwno, gra której jedynym plusem jest ładna ręcznie rysowana grafika, która zresztą jest sprytnie wyexploatowana bo gra ma chyba z 5 czy 6 postaci, którymi przechodzisz te same levele za każdym razem xD czaicie? Gra ma os fabularną na 6 postaci ale tylko jeden set leveli XDDDDD

Opublikowano

ło to jak nier automata 3 razy przechodzisz to samo 

d29.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Mendrek napisał:

Większość z tych gier z tego co zauważyłem, nie licząc crapów od MS (które są w dniu premiery, żeby w ogóle ktoś, i to najpewniej przypadkiem w nie zagrał), to gry niezbyt nowe, a co za tym idzie często mocno przecenione na PS Store, albo dorzucone do PS Plus. Te które mnie interesowały, kupiłem. Jak już tu kiedyś pokazywałem, moja biblioteka liczy dużo pozycji. Na samym PS4 pokazuje mi aktualnie 267 (a jeszcze PSV i PS3). I będę mógł w te 267 zagrać kiedy będzie mi się, k*rwa, podobało! A nie kiedy będe miał abonament, albo gdy gra w ogóle jeszcze w nim będzie. I zero spiny, że muszę skończyć grę w miesiąc, bo się abonament kończy. Sony rzuca naprawdę ciekawe i mocne promocje, obecnie japońszczyzna - więc pewnie dojdzie DMC Collection HD i może Persona 5 w końcu. Albo coś innego. Także sorry, ale dla mnie XGP może zm :D

No nie przekonałeś mnie niestety. Nawet mi cię nie żal, gdy ogrywam remaster Odin Sphere, którego na xboxie żadnym nie ograłbyś i nie ograsz, bo to kolejny wspaniały tytuł przeznaczony tylko dla posiadaczy PlayStation ;)

giphy.gif

Opublikowano
16 godzin temu, Pupcio napisał:

o jezu ależ świetny jest ten zbiorowy trolling w temacie days gone :obama: Asax przykro mi to mówić ale twoja obrona sot nie ma podjazdu do niektórych jednostek z tematu gays done  :pechowiec:

Czuje że temat Borderkow 3 może być następny :kaz:

Opublikowano

Microsoft cioty!

Pamiętacie Kratosa w Mortal Kombat 9? Wyszło podczas wywiadu z Boonem, że rozmawiali z microsoftem o możliwości umieszczenia gościnnie Marcusa Fenixa ale m$ nie zgodził się na krzywdzenie swojej maskotki xD

Gorsze cioty niż Nintendo które nawet zgodziło się na przebijanie Linka mieczem w Soul Calibur 2 XD

Opublikowano

MK nikogo, chyba tylko mejma. Dobrze, że się nie zgodzili.

Opublikowano

To niezłe tam maskotki macie zielone parówy xD mam nadzieję że do 12 spencer już pozwoli wykorzystać nowa maskotkę xtaczera czyli bohatera lococycle  :)

Opublikowano

Niech sobie wezmą gościa w czapce do mk. Pasuje do tej gry. Za £££ oczywiście. xd

Opublikowano

OH NONONONONONO

xDDDDD

RUN!

wy serio  w to gracie?

Opublikowano
Godzinę temu, devilbot napisał:

Microsoft cioty!

Pamiętacie Kratosa w Mortal Kombat 9? Wyszło podczas wywiadu z Boonem, że rozmawiali z microsoftem o możliwości umieszczenia gościnnie Marcusa Fenixa ale m$ nie zgodził się na krzywdzenie swojej maskotki xD

Gorsze cioty niż Nintendo które nawet zgodziło się na przebijanie Linka mieczem w Soul Calibur 2 XD

>bijatyki

>2019

oh no no no no no no no no

Opublikowano

Ale spawnika chętnie obejrzę.

Miło że jakaś firma robi latami  grę dzięki ktorej spędzę miło 15 sekund na yotubie oglądajac fatala.

Opublikowano

Doszły questy do SoT, najwieksza premiera w tym roku na xboxa  a taka cisza w temacie

Opublikowano
  • Autor

ASX zapewne w grze to nie ma kto pisać :kaz:

Opublikowano

Nadal lepiej niż ewangelizacja Days Gone w temacie o zakupach growych

Opublikowano

Jak pogramy dłużej i przejdę kampanie to obiecuje opisać swoje wrażenia w własciwymbtemacie. Na razie pograliśmy tylko 7h i ledwo liznąłem nową zawartość ;)

Edytowane przez ASX

Opublikowano

days gone? to jeszcze ktoś o tym pamięta? No cóż klapy wygłodniałe bez gier, to teraz za każdym razem po nowym patchu będą przechodzić tego crapa od nowa i wyłapywać że teraz drzewo się nie teleportowało 1m przed graczem i panie popraw pan ocenę na 7+

Opublikowano

pograliśmy? To was jest więcej?! :nosacz3:

Opublikowano
1 minutę temu, Daddy napisał:

days gone? to jeszcze ktoś o tym pamięta? No cóż klapy wygłodniałe bez gier, to teraz za każdym razem po nowym patchu będą przechodzić tego crapa od nowa i wyłapywać że teraz drzewo się nie teleportowało 1m przed graczem i panie popraw pan ocenę na 7+

Najlepszy jest ten od kiszenia, sprawdza ile się gry sprzedało xD co post to dotyczący tego jaką była sprzedaż. Można śmiało przypuścić, że gry sam nie kupił 

Opublikowano

Wolf 2 i Wargroove właśnie wyjechały do XGP :fsg: a na PSN są jakieś fajne promki gier NA Z A W S Z E? 

Opublikowano
10 godzin temu, michu86- napisał:

Czy na hardzie radar pokazuje zagrożenie tak samo jak na normalu? Czy może nie ma tego?

Klimacik fajny i można by było się przestraszyć ale wszystko psuje czerwień na radarze, która ukazuje zagrożenie.

Lepiej i ciężej by było gdybyśmy zdani byli na własny wzrok i słuch. Większa immersja : )

1sze spotkanie z hordą za mną.

Jadę na motorku kamerkę mam obróconą na widok z tyłu - bo mnie jakiś jeden wariat gonił.

Nagle zaczynam słyszeć kilka niepokojących odgłosów... kilka... kilkanaście... kilkadziesiąt... hm... obracam kamerkę a tam #$^%#^ @# ^#@

No z 50 ich było...

Ja na to: "@#!$F#%$D X!%%X#! @!$%#$"

Horda na to: "#$@%$% @$@#$#$@ !!111!!"

Serio jedynie mój 2 letni syn spierdziela szybciej przed odkurzaczem niż ja w wirtualnej rzeczywistości przed hordą.

Mega wrażenie.

Udało się uciec.

Schowałem się na górce w krzakach i trochę obserwowałem jak się horda zachowuje.

Sama obserwacja była dla mnie już mocno niepokojąca.

Chciałem rzucić mołotowa ale speniałem...

Zwariowane wariaty - kiedyś ich dojadę (powiedziałem w duchu).

Pobiegłem szybko po motocykl i odjechałem w przeciwnym kierunku.

Na koniec jeszcze rzuciłem pożegnalne "Wy #@ @%$  F@ #$R #R$ #" i zrobiłem gest rękoma ala raperzy z lat 90'.

To jeszcze nie koniec...

Nie dziś nie jutro - ale dojadę wszystkich :)

to niezłe zdrowe wariaty :) 

Opublikowano
9 minut temu, chris85 napisał:

Wolf 2 i Wargroove właśnie wyjechały do XGP :fsg: a na PSN są jakieś fajne promki gier NA Z A W S Z E? 

zayebiste gierki takie nie za dobre :pawel: 

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał:

zayebiste gierki takie nie za dobre :pawel: 

Odpowiednio 88 i 81 na MC. 

Przypominam, że crapy pokroju days gone czy Driveclub bez serwerów mają 72.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.