Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Dead Rising 5 od głównego studia Capcomu? Po ich ostatnich dwóch giereczkach widać, że Days Gone byłoby osrane na miętowo gdyby zdecydowali się na taki ruch :obama:

funkiel nówka strona, sorry klapy

Edytowane przez Bzduras

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

W takich chwilach fajnie wiedzieć, że PlayStation nadal jest najlepszą konsolą i w tej generacji zmiażdżyła konkurencję jak robale. To pozwala mi się czuć lepszym człowiekiem od tych, którzy tak nie uważają. No, co tam ragus? ;)

Opublikowano

albo w sumie nic, próżnoś repliki się spodziewał

Edytowane przez ragus

Opublikowano

troche zawylem. chyba mu sie e3 przypomnialo.

Opublikowano

Kreator postaci w indie gierce z gej passa 

black-desert-kreator-postaci-2.jpg

kreator postaci w multimilionowym produkcie AAA 

character-creator-art-final-154333897386

Opublikowano

<rozi wklejający zdjęcie jak wyglądali ludzie na dzikim zachodzie>

Opublikowano
5 minut temu, _Be_ napisał:

Kreator postaci w indie gierce z gej passa 

black-desert-kreator-postaci-2.jpg

kreator postaci w multimilionowym produkcie AAA 

character-creator-art-final-154333897386

Z czego te foty?

Opublikowano
3 minuty temu, XM. napisał:

Z czego te foty?

Jakbyś dał search by image to byś już wiedział :ragus: Black Desert

Opublikowano

Chciałem wydać oświadczenie ponad podziałami, pierdziele polityke, bum chcę być z wami

obejrzałem trailer jakiegoś yebanego (pipi) od ubi ghost recon cos tam, i jeszcze nigdy nie było tak głupich gier dla gimbazy, pompatycznosc, powtarzalnosc, brak jakiejkolwiek weny twórczej, nic nowego, zagrywki dla dzieciarni, jest  mi w (pipi)  wstyd jak widze takie cos, puszczaja to w marketach na tv, w kinach, pewnie w tv, a pozniej powiedz ze grasz w gry xD

z tego miejsca oswiadczam ze nigdy nie kupie zadnej gry od tego francuskiego s(pipi)ysynka, nawet tej  beyond 2 cos tam.

Opublikowano

@milan Chyba pora już odstawić flaszkę i kłaść się spać.

Opublikowano

odstawić to mogę na katowicką twoją mamę

Opublikowano

Może do CW chłopakom wrzucić, wesprą Spencerakróla?

Opublikowano

Aby np. kolega Wiktor i Dejv mogli rozwijać swoje biznesy. Mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano

Ubisoft :banderas: król branży jak lew jest król dżungli. Na tyle, że sony kopiuje ich schematy z 2008 roku w każdej nowej gierce.

Opublikowano
11 minut temu, balon napisał:

Aby np. kolega Wiktor i Dejv mogli rozwijać swoje biznesy. Mam nadzieję, że pomogłem.

A co mnie obchodzi biznes czyjś xD  Kupiony gamepass do 2020 roku a nie jakies osrane pudełka 

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

A co mnie obchodzi biznes czyjś xD  Kupiony gamepass do 2020 roku a nie jakies osrane pudełka 

A coo mnie obchodzi, że wolisz cyfrowe wydania? xD

Tak można w kółko. Jeden woli chłopców drugi dziewczynki. Nie lubisz pudełek, nie kupuj. C'mon man.

Opublikowano

No sam zacząłeś temat xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
18 minut temu, balon napisał:

a Wiktor i Dejv prowadzą biznes czy jakieś organizacje charytatywne, która wymagają wsparcia?

Edytowane przez ASX

Opublikowano

No jak? Nie mówiłem nigdzie, że cyfry są be:) albo ich nie kupować. Powiedziałem tylko aby Dejv wrzucił to do CW, czy użytkownik Be to całe CW? xD

fak pirat się wj ebał, to do blubera.

Opublikowano

Ale jaki przytyk? Przecież w CW jest dużo fanów xboxa i zielone gejminu. No i  napisał daj link do CW a nie do blubera. Czy ty jesteś CW? 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

i tylko w CW, c'nie?

Chyba nie. Patrząc jednak po aktywności userow, wystaje mi się że zbierają się tam wszyscy fani marki Xbox z tego forum. Nic po za tym. Bez drugiego dna.

Opublikowano
26 minut temu, _Be_ napisał:

Ubisoft :banderas: król branży jak lew jest król dżungli. Na tyle, że sony kopiuje ich schematy z 2008 roku w każdej nowej gierce.

I robi to lepiej na tyle, że gierki na 72 schodzą z pułek lepiej niż asasynki i far piardy w dniu premiery.

Opublikowano
3 minuty temu, balon napisał:

Chyba nie. Patrząc jednak po aktywności userow, wystaje mi się że zbierają się tam wszyscy fani marki Xbox z tego forum. Nic po za tym. Bez drugiego dna.

Raczej z całego internetu. Ostatnia oaza i rezerwat dla posiadaczy xboxa w jednym miejscu, 5 osobowe community. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.