Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Ale trzeba przyznać, że ogary Spencera pięknie rzuciły się do ataku. Szkoda, że nie są tak agresywni w kupowaniu softu.

Opublikowano
19 minut temu, oFi napisał:

I robi to lepiej na tyle, że gierki na 72 schodzą z pułek lepiej niż asasynki i far piardy w dniu premiery.

a już nie obchodzi mnie upośledzenie umysłowe użytkowników konsol 

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

Są, owszem. Tylko kupują cyfrę :lapka:

Cyfre od Spencera, pudełka od Mevka :lapka:

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Są, owszem. Tylko kupują  wypożyczają cyfrę :lapka:

Opublikowano

Widze balon coraz niżej  upada (szkoda bo kiedyś był z niego w porządku użytkownik). Jakieś prowokacyjne zaczepki rodem z CW, obrażanie innych użytkowników, implikowanie innym że nie kupują gier.

Szkoda czasu na trolla, najlepiej ignorować aż jakiś moderator to posprząta

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Biedny balon, rzucił kość małym kejtrom zza płotu, a w zamian na niego szczekają. Jakby balon jeszcze rzeczywiscie był  cw fighterem :wujaszek:

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

balon in full CW, zaczepia a jak dostaje odpowiedź to "hehehe chłopaki TAKI ŻART"

eot, szkoda czasu

Ale jak widać skutecznie. Dupska rozprute, jednak wam nie szkoda tego czasu na dwie strony tematu :lapka:  

PS

EOT :) 

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Gdyby nie forum to myślałbym że xboxa kupują tylko  rodzice dzieciom, jeszcze nie byłem w domu kogoś kto ma więcej niż 14 lat bym widzial xboxa.

Tylko dzięki forum wiem że pełnoprawni i ułożeni mężczyzni  jak bartek, asx, i maus też to kupują. Forumek uczy całe życie.

Opublikowano

oho (nene)ko boty dalej pieczonka o to że klejnot generacji days fucking gone sprzedaje się jak ciepłe bułeczki :banderas: 

Opublikowano

no niedzielnemu graczowi wystarczy na pewno i tak widze target xboxa. Microsoft chyba tez tak to widzi, skoro olal exy, a live pewnie bedzie niedlugo na mikrofalowkach.

Tak wiem - jak co roku od 10 lat, teraz to knur wykupil super studia i beda super exy. Fajnie, trzymam kciuki.

Opublikowano
14 minut temu, balon napisał:

No na Xboxa na pewno biorąc pod uwagę, że od jakiś 2 lat nie mam go w domu. No ale suma sumarum myślę, że jakoś przeżyję z tym, że ktoś ode mnie kupuje więcej gier:gayos:i nie wywoła to we mnie wielkiej przykrości.

Raczej na wszystko :lapka: ale to nie ma na celu przechwalania się tylko po prostu fakt jest taki, że kupuje soft jak i kiedy jest mi wygodnie i chyba dave czy król spencer obejdzie się bez pospolitego ruszenia w postaci wykupowaniu jakichś osranych pudelek hitów pokroju a way out. 

Opublikowano

dave mimo darmowej podejrzanej reklamie na forumku przez 5 lat wypina się na gry  z ixa, o czymś to swiadczy

Opublikowano
26 minut temu, _Be_ napisał:

a już nie obchodzi mnie upośledzenie umysłowe użytkowników konsol 

Zawsze mówiłem, że tylko PC! 

Opublikowano

kazdy kupuje wiecej paliwa od blubera

Opublikowano

xbox one to bardzo dobra platforma do gierek z x360

Opublikowano

Nie kupiłem w życiu ani litra więc faktycznie. 

Opublikowano

Tu już wypada tylko wrzucić :dynia: i oddalić się z tematu.

Dajcie znać, jak z cenami wynajmu garaży na składowanie pudełek

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
47 minut temu, easye napisał:

Zawsze mówiłem, że tylko PC! 

PC? Zawsze szanowałem. 

No i cyk uciekają szczury z tonącego statku

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Tym samym, caly forumowy xbox defense force juz walczy.

Szanuje.

Opublikowano

Bez kitu mobilizację mają godną pochwały. Tylko w imię czego nieśmiało się pytam?

Opublikowano

Na tyle małe środowisko że każdy każdego zna i broni, nie ma miejsca na indywidualne zachowania, czasami któryś się wychyli i kupi  gogle do VR, póxniej ma wpie,rdoliX.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.