Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, Dave Czezky napisał:

Tym samym, caly forumowy xbox defense force juz walczy.

Szanuje.

Wypraszam sobie. Ja tylko jem popcorn. Wiem, że ten sklep Czeski jest dla ciebie ważny. Rozumiem emocje, więc nie napiszę nic, bo to dla mnie to tylko kolejna platforma do grania i nie jesteśmy w cw. Ale ja wiem, ty wiesz. Też bym celował w community ps, gdybym miał biznes z grami.

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
14 minut temu, Dave Czezky napisał:

Tym samym, caly forumowy xbox defense force juz walczy.

Szanuje.

W1wMkZN.jpg

Opublikowano

Co za obrzydliwe community.

Opublikowano

najgorsze. xbox śmierdzi kupą 

Opublikowano
W dniu 8.05.2019 o 00:10, suteq napisał:

Ponoć EA Access ma być na plejstejszon. Czy teraz klapy już będą mówić, że usługa abonamentowa jest spoko? :) 

Szkoda tylko, że najlepsze gry z tej usługi i tak są dostępne do ogrania tylko na Xboksie. 

gierki od ea xd nie kupiłem nic od nich od czasu bad company 2, lepiej poświecic czas na dobre tytuły

Opublikowano

Takie na 7 jak days gone

Opublikowano

Days Gone gra życia, tylko recenzenci ją niesłusznie skrzywdzili - nawet na Podlasiu to wiedzą

Opublikowano

8 się należy jak psu buda!

xD chyba mój ulubiony tekst z tematu tych F R I K E R S Ó W

Opublikowano

Czezky powinien zostać odznaczony tytułem honorowego klapa 2019 :)

Lecz chcemy czy też nie, to co zrobił - to nie jest ani trolling, ani fanbojstwo, po prostu jako przedsiębiorca podszedł do sprawy surowo. Produkty z logiem Xboxa się po prostu nie sprzedawały, musiał dopłacać do interesu, więc zwyczajnie z nich zrezygnował. Ja też widzę bardzo mało gier na Xboxa gdy wchodzę do stacjonarnych sklepów z grami i często są zwykle gdzieś z boku.

Czy to dziwi? Nie. Konsola Xbox One to straszny niewypał, zresztą nie pierwszy w historii jego producenta. Ludzie wolą PlayStation 4 i Switcha. Mówią o tym eksperci z różnych serwisów, mówią o tym wyniki sprzedaży konsol, mówią o tym między sobą normalni ludzie, a sklepy wycofują się lub ograniczają sprzedaż gier na Xboxa, itd. I tylko jakaś grupka betonów w tym temacie nie może znieść bólu dupy o to, że sfrajerzyła kasę i wyszła na laików branży. Taka prawda. Czy chcecie, czy nie...

Opublikowano

ojezu, wypierdalaj z tymi swoimi wylewami

Opublikowano
10 godzin temu, Pupcio napisał:

8 się należy jak psu buda!

xD chyba mój ulubiony tekst z tematu tych F R I K E R S Ó W

Pawcio, popraw tą ocenę z przyrki, to rodzice może Ci kupią. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
18 godzin temu, milan napisał:

Gdyby nie forum to myślałbym że xboxa kupują tylko  rodzice dzieciom, jeszcze nie byłem w domu kogoś kto ma więcej niż 14 lat bym widzial xboxa.

Tylko dzięki forum wiem że pełnoprawni i ułożeni mężczyzni  jak bartek, asx, i maus też to kupują. Forumek uczy całe życie.

Chyba oszalales ze dzieci chca xboxa. Po co zeby koledzy w szkole sie z niego smiali? Zeby jeszcze kose w plecy dostal jak ten wczoraj? 

Za czasow x360 mialem na polkach tyle samo gierek na jedna i druga konsole, obie staly leb w leb a czasem powiedzialbym ze x360 nawet mial wieksze zapotrzebowanie. Teraz zapyta jakis menel raz na tydzien o gry na xone po mordzie widzac ze ktos frajerowi wcisnal tego xboxa mowiac ze bedzie gral w wiele wspanialych gier. 

Wczoraj tez przyszedl klient ze zmienia ps4 na xboxa bo mu kolega nagadal. Najzabawniejsze ze podstawa tej zmiany po prostu byla chec sprobwania czrgos nowego xD zadne powazne argumenty. Na szczescie dostal z liscia na przetrzezwienie, wzialem go za leb i pokazalaem tytuly z napisem only on play station. Okazalo sie ze nie wiedzial o tym i byl pewien ze pogra w god of wara i last of us 2 na xboxie xD  

Nie wspominajac o tym jak microsoft traktuje stara konsole kiedy wychodzi nowa. 

A ten abonament na ixa jest smieszny i chyba tylko dla tych ktorzy chca pograc w forze. Albo graja w gry dwa lata po premierze.

W kwietniu w usłudze Xbox Game Pass pojawiło się kilka naprawdę gorących tytułów – wystarczy wspomnieć o Prey, Monster Hunter: World, Resident Evil 5 czy drugim odcinku Life is Strange 2

Aj ale hiciory, same nowosci. Juz lece po karte telefoniczna zeby doladowac xboxa.

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Ja nie napisałem że chcą, rodzice kupują dzieciom bo ma kamerkę i fajnie się przy tym skacze ponoć. Co jest faktem, syn u kolegi ponoc wymiata. Nawet myslę czy by nie kupić. Reflux mi przejdzie po  tygodniu.

Opublikowano

Tak bylo przy x360. Teraz rzadko sie zdarza takie cos bo jednak dzieci nie sa glupie i mowia ze chca ps4 zeby czasem rodzic nie zrobil glupoty.

Ale przy x360 owszem kinect mocno robil robote i nakrecal sprzedaz

Opublikowano
5 minut temu, milan napisał:

Ja nie napisałem że chcą, rodzice kupują dzieciom bo ma kamerkę i fajnie się przy tym skacze ponoć. Co jest faktem, syn u kolegi ponoc wymiata. Nawet myslę czy by nie kupić. Reflux mi przejdzie po  tygodniu.

Beat saber > jakiekolwiek aeroby

Opublikowano
4 minuty temu, kanabis napisał:

Tak bylo przy x360. Teraz rzadko sie zdarza takie cos bo jednak dzieci nie sa glupie i mowia ze chca ps4 zeby czasem rodzic nie zrobil glupoty.

Ale przy x360 owszem kinect mocno robil robote i nakrecal sprzedaz

A no tak, pisałem o  x 360, bo to głownie widze po  dzieciakach  w chatach, x one, nawet nie wiem czy to istnieje w ich umysłach. Nazwa tez nie pomaga, jak 360 była teraz to jeden to chyba jakas starsza co nie. Zdecydowanie główny target seniorów  został troche zmylony.

Opublikowano

No wspominalem juz jak przyszla do mnie babka po gry na x360 miesiac temu bo w rtv agd powiedzieli jej ze lepiej wziac x360 niz xone bo x360 jest BARDZIEJ DOPRACOWANY.

Sam sprzedalem swojego starego x360 ze dwa miesiace temu kolezance. Wlasnie dlatego bo dostala gdzies (byc moze znalazla przy smietniku) kinecta. Dala mi 150zl a dzieciak zachwycony bo pyka sobie za grosze w te wszystkie tance kinectowe

Jedyny minus x360 , naprawde swietnej konsoli to bylo dvd

Edytowane przez kanabis

Opublikowano
17 minut temu, kanabis napisał:

Teraz zapyta jakis menel raz na tydzien o gry na xone po mordzie widzac ze ktos frajerowi wcisnal tego xboxa mowiac ze bedzie gral w wiele wspanialych gier.

Czy menel wchodzil na irca? To wazne.

Opublikowano

Zmieniając temat, gdyby nie mój backlog na switchu, to pewnie bym już yebnął tym do plugawego kibla. Moc zapowiedzi, niesamowite promocje, gesia skórka, za moment pewnie mozna bedzie odnzaczyc najlepsze półrocze konsolki.

Opublikowano
55 minut temu, kanabis napisał:

bo jednak dzieci nie sa glupie i mowia ze chca ps4 zeby czasem rodzic nie zrobil glupoty.

Szkoda, że nasi forumowi koledzy, niektórzy dobrze po 30, to rozumu nie mają za grosz. Z drugiej strony community xboxa składa się z lewakow i mieszkańców Podlasia, więc wymagać od nich nie można zbyt wiele. Najlepsze są i tak dzbany, które kupiły wszystkie 3 wersję xboxa xDDDDDDDD

Ciekawe co takiemu człowiekowi można wcisnąć pukajc do jego drzwi. 

Opublikowano

Electrolux Halo 5, odkurza dobrze kąty, bedzie pan zadowolon.

Opublikowano

Powinna się cieszyć powodzeniem na forum. W obozie zielonych wydają sie dominować #teamcyfra i #teamabonamenty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.