Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Ja yebie, zabawne jest to przeświadczenie klapow, ze gdyby nie było na plejstejszon czegos analogicznego do game passa to kanabis i czezky nie poszliby z torbami xD

tak bardzo boli ze dla was nadal tanie granie to kupno w piątek i weekendowy sprint, byleby w poniedziałek rano zdążyć wrzucić do paczkomatu?

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Ale jak to nie chcieliby wspierać dobrych chlopaków jak Dave i Czezky?

Serio tylko na tym forum, tylko w umysłach tej "społeczności" mogło się narodzić że cyfra i abonamenty to coś złego

Opublikowano

Kto przygarnie w dobre ręce Xboxa One'a? Nie chce go sprzedawać byle komu.

Opublikowano

przesrane tak sprzedawać gry na płytach jak Czezky i Trevor.

Nie wyobrażam sobie w przyszłej generacji grć na tych prymitywnych nośnikach :)

Opublikowano

Randomy z WKP . No tak to mnie jeszcze nikt nie obrazil. Takie rzeczy bolą

Opublikowano
3 minuty temu, kanabis napisał:

Randomy z WKP . No tak to mnie jeszcze nikt nie obrazil. Takie rzeczy bolą

c4a.gif

Opublikowano

Xbox jest lewacki. Xbox jest dla dzieci. Xbox to cyfra i abonament. Xbox jest z Podlasia. Xbox umiera. Xbox kto przygarnie. Xbox obrzydliwe community. Xbox się nie sprzedaje. Xbox się sprzedał. Xbox ma mało gier w sklepach. Xbox jest dla meneli. Abonament na xboxa jest śmieszny. Xbox to Allegro. Xbox na minusie 80%.

Gdybym otwierał sklep to tylko dla tak oddanego community jakie jest na ps4. Na  gunwo przyczepić logo ps4, dorzucić naklejki z pikaczem i brelok z aliexpress, a fani Sony sami będą ci jeszcze reklamować biznes. Nie zmieniajcie się nigdy. Mendrek już Czezkiemu rzeźbi order z ziemniaka na 2019. XD

Opublikowano

Xbox się sprzedał ale się nie sprzedaje

maus, genialne!

Opublikowano

No xbotom dalej po 6 latach od premiery xone trudno przyznać że ta konsola to nieśmieszny żart :)

Opublikowano

Mnie też śmieszy, ale bardziej boty co bronią tego (pipi) bez gier.

update z działu xbox

QRdy2IU.jpg

MA_00089970_icgvox.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, MaZZeo napisał:

Ja yebie, zabawne jest to przeświadczenie klapow, ze gdyby nie było na plejstejszon czegos analogicznego do game passa to kanabis i czezky nie poszliby z torbami xD

A dlaczego, przecież dopiero co boty przekonywały że:

19 godzin temu, ASX napisał:

abonamenty wg danych z UK i USA przyczyniają się do wzrostu sprzedaży

Jeszcze sobie te wykluczające się nawzajem posty plusują xd

Bycie botem to życie w ciągłym szpagacie.

Opublikowano
1 godzinę temu, MYSZa7 napisał:

Kto przygarnie w dobre ręce Xboxa One'a? Nie chce go sprzedawać byle komu.

Ale nie chcesz pozostac w poczuciu elitarnosci, ze jestes jednym z 5 posiadaczy tego sprzetu w polsce? Lizanie sie po jajkach i plusiki od walikonikow tez sie skoncza. No wez sie zastanow, ja ci dobrze radze.

Opublikowano

Wbiłem wczoraj brakujące achiki do Horizona 3 i na razie jestem spełniony jeśli chodzi o zielony świat. Kiedyś wrócę. Ograć ostatnie Gearsy.

Opublikowano
35 minut temu, Observer napisał:

A dlaczego, przecież dopiero co boty przekonywały że:

Jeszcze sobie te wykluczające się nawzajem posty plusują xd

Bycie botem to życie w ciągłym szpagacie.

przyczyniają się w ten sposób, że ludzie którzy i tak by nie kupili danej gry próbują ją w game passie i dokupują do niej DLC albo na kupują grę na własność

było o tym w artykule który ASX przytoczył

tumanie

Opublikowano

Już tłumaczę.

Gamepass za 4 zł, jak gierka spoko, to kupuje się konto za 5 zł na allegro i gierka jest na wyłączność.

Opublikowano

Wziąłem tego passa jakiś czas temu za te 4zł na dwa miechy, włączyłem twd na 10 minut i tyle mnie widzieli na xbl. Najgorzej wydane pieniądze w tym roku :/

Opublikowano

no jak grasz w takie guwna to nie dziwota :) 

Opublikowano

No włączyłem xboxa to guwna więc wyłączyłem nie

Opublikowano

a po polsku? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Shen napisał:

Mnie też śmieszy, ale bardziej boty co bronią tego (pipi) bez gier.

update z działu xbox

QRdy2IU.jpg

MA_00089970_icgvox.jpg

Najbardziej wymowny jest brak kłódki koło Scalebound - wciąż mają nadzieję :yao:

Edytowane przez Wredny

Opublikowano

Niezły circlejerk klaperski, prawie taki sam jak w temacie Gays Done. Nadal nie zmienia to faktu, że PS4 można się było pozbyć po premierze Spidermana i człowieka nic by nie ominęło w tej generacji.

Opublikowano

Podsumujmy obecną sytuację Xboxa:

- gry nie wychodzą

- gracze nie grają

- sprzedawcy nie sprzedają

- xboty beki dostarczają

I choć powyższe punkty brzmią trywialnie, to ostatnie wydarzenia (choćby z tego forum) jednoznacznie je potwierdzają. Xbox Zgone. Sprawa jest jasna - nie kupować Xboxa. A kto kupił, ten trąba...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.