Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Interfejs laguje masakrycznie po wyjsciu ze stora zazwyczaj (a po przeglądaniu awatarów to już czasami freeza łapie). Doyebią dodatkowy pomysł zbędny xbona i będzie jeszcze gorzej.

Jedynie licznik godzinowy mogą dodać, bo to czasami się przydaje jednak.

Nowa strona, także Lider Opinii.

Edytowane przez oFi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
13 minut temu, Square napisał:

A to niech nie dodają (pipi)owo działającej opcji w takim razie.

A co tam nawala? Coś źle zlicza? Pytam z ciekawości.

Opublikowano
  • Autor

No jak pytałem poprzednio o to tu na forum to wyszło, że nie działa chyba w każdej plus nie zlicza tak jak powinno. Nie wiem czy to poprawili w te kilka miesięcy, ale to powinien być standard od bardzo dawna.

Opublikowano

progresja trofeów? kolejny gwóźdź do trumny xboxa

Opublikowano

ten jak szybko próbuje temat zmienić

Opublikowano

Byłbym zaskoczony gdyby na xboxie coś działało jak trzeba ;)

Opublikowano
17 minut temu, Square napisał:

No jak pytałem poprzednio o to tu na forum to wyszło, że nie działa chyba w każdej plus nie zlicza tak jak powinno. Nie wiem czy to poprawili w te kilka miesięcy, ale to powinien być standard od bardzo dawna.

Czas gry zlicza nawet jak wyjdziesz do dasha, ale wtedy teoretycznie jesteś w grze. Achievements chodzą super, nawet można porównywać sobie z innymi.

Opublikowano

24 minuty temu, Kokejba Hetero napisał:

Czas gry zlicza nawet jak wyjdziesz do dasha, ale wtedy teoretycznie jesteś w grze. Achievements chodzą super, nawet można porównywać sobie z innymi.

O ile działają xD, bo przeważnie w dziale Xbox można przeczytać tłumaczenia Asaxa dlaczego coś nie działa na premierę, komu co się zglitchowalo, dlaczego zatrzymał się progres i kiedy naprawia... 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale asax nie pisuje w dziale PC

Opublikowano

no to prawda, uczciwie piszą o błędach, wadach i niedoróbkach, a nie węszą jakiś globalny spisek bo świat się nie poznał na ich gierce ;) 

Opublikowano

A co ci nie działa łatwee?

Opublikowano

achievementy i trofea to jeden z największych raków gamingu, a ci się szczycą, że u nich to fajniej wygląda. no kek xd

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Czyli wszystko jasne. Te wszystkie peany garstki xbotów o Xboxie w tym temacie to były wierutne KŁAMSTWA, bo jak się okazuje Xbox to pod każdym względem dno i metr mułu. Zapewne chcieli w ten sposób naciągnąć nieświadomych, postronnych graczy szukających solidnej porady którą konsolę wybrać. Chcieli ich naciągnąć by współdzielić z nimi frajerstwo, ot żeby nie czuć się właśnie jak ci ostatni frajerzy. Co za degrengolada.

Drogi niezdecydowany graczu, który szukasz tu ostatecznej porady co wybrać również w przyszłej generacji. Nie wierz xbotom, ludziom którzy wcisną ci gniotowago xboxa. Nie bierz xboxa, bo na trzy xboxy które wydał Microsoft dwa okazały się totalną porażką, a jeden w miarę udany i tak nie był najlepszą konsolą w swej generacji. Nie ryzykuj, nie daj się nabrać. Bądź w obozie zwyciezców #teamblue #obózzwycięzców #road25 ;)

Opublikowano

Na E3 tez cos dla ciebie przygotowalismy mendrek:

Opublikowano

Ciekawym zjawiskiem są monologi w tematach w dziale Xbox, najpierw Asax w Sea of Thieves, teraz Kermit w Void Bastards. Kiedyś jeszcze chyba Don w temacie Killer Instinct.

Opublikowano
5 minut temu, MYSZa7 napisał:

Ciekawym zjawiskiem są monologi w tematach w dziale Xbox, najpierw Asax w Sea of Thieves, teraz Kermit w Void Bastards. Kiedyś jeszcze chyba Don w temacie Killer Instinct.

albo Rozi w temacie Rainbow Six Siege i Battlefielda;)

No cóż jeżeli komuś się gra podoba i pojawiają się o niej nowe informacje, to nie ma zakazu pisania o niej na forumku (chyba że o czyms nie wiem i o jakis grach nie można pisać ;) )

Opublikowano

Zwróciłem uwagę na tematy exów ekosystemu, gdzie nie dość że zainteresowanie minimalne to i gadanie same ze sobą, które jest śmieszne. Jednak niczego nikomu nie zabraniam.

Opublikowano

Asax gra w to co lubi i o tym pisze, a że sam ze sobą? Trzeba mieć jaja, żeby trwać przy swoim wśród wszelkich podśmie(pipi)ek, duży szacun. 

Za to z drugiej strony trzeba być totalnym baranem, żeby głosić kazania o konsolach będąc całe życie uwiązanym do jednej marki. Przykre trochę, ale jak widać - rzuca się to na beret i robi bałagan na strychu jak nayebani studenci w akademiku, albo i gorzej

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

No rzeczywiście to bardzo śmieszne kiedy ktoś gdy pojawia sie nowa informacja o jakieś grze poświęca swój wolny czas, by wrzucic jakis link lub napisać jakieś kilka zdań od siebie.

Wspaniała wizja forum, a potem zdziwienie bo coraz mniej osób pisze.

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Przeyebane tak nie być zdrowym wariatem jakiejś jednej swojej gerki. Ja jestem komboj, asax pirat, rozi żołnierz wyklęty jeszcze tylko jakiegoś rycerza brakuje 

Opublikowano

O widzę uderzyłem w czuły punkt. Wspaniała wizja forum, gdzie mówicie ludziom z czego mogą się śmiać, a z czego nie. :potter: Ja tu sobie podśmie(pipi)ki robię, a Wy patrzę, że nieźle dupa spięta.

@Bzduras kto jest przywiązany do jednej marki? 

@Pupcio no nie wiem z tym kowbojem, Ciebie nie korci powrót do Red Dead Online, po wyjściu z bety jak mnie :oh_you:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Powinni zostać w tej becie skoro dodają pokera który nie działa xD red dead online= gra usługa= zło

Opublikowano

a to ye.bać 

Edytowane przez MYSZa7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.