Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
36 minut temu, MYSZa7 napisał:

@Bzduras kto jest przywiązany do jednej marki?

Mundrek

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
2 godziny temu, MYSZa7 napisał:

O widzę uderzyłem w czuły punkt. Wspaniała wizja forum, gdzie mówicie ludziom z czego mogą się śmiać, a z czego nie. :potter: Ja tu sobie podśmie(pipi)ki robię, a Wy patrzę, że nieźle dupa spięta.

@Bzduras kto jest przywiązany do jednej marki? 

@Pupcio no nie wiem z tym kowbojem, Ciebie nie korci powrót do Red Dead Online, po wyjściu z bety jak mnie :oh_you:

co nie można, pewnie że można

powiem wam jeden sekret, wiecie dlaczego jest tak mało wpisów w dziale xbox?

bo to ch,ujowa konsola z ch,ujowymi grami, tylko graczy, tylko graczy, tylko graczy tylko graczy żal.

Opublikowano
3 godziny temu, Bzduras napisał:

Mundrek

Nie jest to prawda. Traktowanie Xboxa jako g*wna obes*anego nie oznacza jeszcze, że tylko jedną markę się lubi. Nie tylko ja uważam, że Xbox nie jest wart zakupu. Cała społeczność o tym trąbi - gracze, sprzedawcy, serwisy, nawet producenci ex'ów minimalizują koszty i uciekają z tonącego okrętu. Ba, nawet MS patrząc na strategię, to chciałby aby ten okręt zatonął już i żebyśmy o nim przestali rozmawiać.

I że to niby ja jestem jakiś fanatyczny? LOL. To nie ja na każdym kroku chce wciskać szajskiego xboxa, niczym kociki te swoje gazetki ;) 

Opublikowano

w dziale blizzarda też pisze sam ze sobą xd YEBANY BLIZZARD CO ZMARNOWAŁEŚ MI ŻYCIE!!!

Opublikowano
4 godziny temu, Mendrek napisał:

Nie jest to prawda. Traktowanie Xboxa jako g*wna obes*anego nie oznacza jeszcze, że tylko jedną markę się lubi. Nie tylko ja uważam, że Xbox nie jest wart zakupu. Cała społeczność o tym trąbi - gracze, sprzedawcy, serwisy, nawet producenci ex'ów minimalizują koszty i uciekają z tonącego okrętu. Ba, nawet MS patrząc na strategię, to chciałby aby ten okręt zatonął już i żebyśmy o nim przestali rozmawiać.

I że to niby ja jestem jakiś fanatyczny? LOL. To nie ja na każdym kroku chce wciskać szajskiego xboxa, niczym kociki te swoje gazetki ;) 

Być idiotą to jedno, ale być idiotą z takim uporem jak naczelny klapozyeb to jednak trzeba umieć

Opublikowano

Widzę, że xboty poziomem dyskutowania starają się dorównać poziomowi na którym znalazł się xbox :)

Z drugiej strony, skoro wspierają wciąż xboxa, to ja nie spodziewam się czegoś innego ;)

Opublikowano

Z tobą się nie dyskutuje, biedę umysłową trzeba tępić a nie z nią rozmawiać

Opublikowano

Proboszcz mendrka na bank miał xboxa.

Opublikowano
17 godzin temu, Square napisał:

A tak na poważnie, to jeżeli Sony ogarnie ten bajer to niech działa lepiej niż na Xboxie.

A co ci działa źle w tym ficzerze na xboxie? 

Opublikowano
  • Autor

Na moim Xboxie wszystko śmiga zajebiście, ale może to przez to, że go nie mam.

17 godzin temu, Kyo napisał:

A co tam nawala? Coś źle zlicza? Pytam z ciekawości.

16 godzin temu, Square napisał:

No jak pytałem poprzednio o to tu na forum to wyszło, że nie działa chyba w każdej plus nie zlicza tak jak powinno. Nie wiem czy to poprawili w te kilka miesięcy, ale to powinien być standard od bardzo dawna.

A na poważnie to fajnie, że Sony dodaje funkcje, które są u konkurencji od lat. Szkoda, że tak późno.

Opublikowano

Ciekawe kiedy trofea będą się same synchronizować w momencie ich zdobywania. :) 

Opublikowano

Moze dadza ficzer po ilu godzinach gra sie rozkreca, w tytulach sony to czesty temat :)

Opublikowano
12 minut temu, Square napisał:

Na moim Xboxie wszystko śmiga za(pipi)iście, ale może to przez to, że go nie mam.

Ano to wszystko jasne. 

U mnie działa, chociażby na przykładzie RL 

LujQmEp.png

5 minut temu, hav7n napisał:

Moze dadza ficzer po ilu godzinach gra sie rozkreca, w tytulach sony to czesty temat :)

Klapom potrzebne do czego innego 

15 godzin temu, MEVEK napisał:

Ogólny czas konsoli by sie przydał. Można by sie na nim opierać kiedy konsola zdechnie, czy kiedy sobie wymienić pastę itp.

XD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
  • Autor

No spoko Blubi, ale jak napisałem wcześniej, to przedstawiciele twojego community się wypowiadali na ten temat.

A co do mierzenia czasu w Rocket League to w samej grze akurat jest to mało miarodajne, bo podaje czas od momentu dodania tej funkcji. Jak ktoś grał wcześniej to już zlicza źle, ale jeżeli konsola podaje dobrze to tylko się cieszyć.

Opublikowano
21 godzin temu, Mendrek napisał:

Drogi niezdecydowany graczu, który szukasz tu ostatecznej porady co wybrać również w przyszłej generacji. Nie wierz xbotom, ludziom którzy wcisną ci gniotowago xboxa. Nie bierz xboxa, bo na trzy xboxy które wydał Microsoft dwa okazały się totalną porażką, a jeden w miarę udany i tak nie był najlepszą konsolą w swej generacji. Nie ryzykuj, nie daj się nabrać. Bądź w obozie zwyciezców #teamblue #obózzwycięzców #road25 ;)

W CW szukać porad? Kek

Opublikowano
9 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Mendrek, bądź tylko świadomy, że jesteś konsolowym PiSem: zabetonowanym i przekonanym o swojej nieomylności, w rzeczywistości zepsuty do szpiku kości.

A po czym to wnioskujesz, tak z ciekawości pytam? ;)

Opublikowano
3 godziny temu, Mendrek napisał:

A po czym to wnioskujesz, tak z ciekawości pytam? ;)

Untitled-2.jpg?width=657&height=657

Opublikowano
11 godzin temu, suteq napisał:

Ciekawe kiedy trofea będą się same synchronizować w momencie ich zdobywania. :) 

Od jakichś dwóch lat :lapka:

Opublikowano

Chcesz mi powiedzieć, że na PS4 jest jak na XO, że w momencie zdobywania osiągnięcie jest już dostepne na twoim profilu na stronie systemu bez wchodzenia w jakieś dodatkowe menusy? Bo jakoś pamiętam, że po wejściu w trofea to mi się one synchronizowaly z serwerem za każdym razem jak zdobyłem coś nowego. :)

Edytowane przez suteq

Opublikowano
  • Autor

Bo tak jest, trzeba wejść w zakładkę trophy aby poszło synchro. Chyba, że doszła jakaś dodatkowa opcja o której nie wiem.

Opublikowano

No mem fajny, ale nie wiem czy Pawłowicz wypowiadałaby się np. dobrze o Wiośnie Roberta Biedronia, a ja np. na temat Switcha mam bardzo dobre zdanie.

Poza tym Xbox to taka bardziej Konfederacja niż PO ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.