Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
13 godzin temu, Figuś napisał:

Od jakichś dwóch lat :lapka:

Nie synchronizują się dopóki nie wejdziesz w zakładkę z trofeami :lapka: 

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
31 minut temu, _Be_ napisał:

Nie synchronizują się dopóki nie wejdziesz w zakładkę z trofeami :lapka: 

Synchronizują się z serwerami zaraz po wpadnięciu. Po wpadnięciu dzbana możesz od razu np. na PSN profiles zobaczyć ten trofik, kiedyś bez ręcznej synchronizacji nie było to możliwe. Poza tym synchro nie trwa już wieczności jak na PS3 :ragus: 

A po co zostawili ręczną synchronizację?

Opublikowano

można zamykać CW, mendrek zdradzony o świcie

Mam nadzieje że to początek dlugiej współpracy

Opublikowano

Jak to było z tą tożsamością? 

Opublikowano

co to (pipi) za zły sen

Opublikowano

I tam, pewnie chodzi tylko o wykorzystanie chmury microsoftu. Co innego ta firma moze miec do zaoferowania poteznemu shogunowi?

Opublikowano
W dniu 15.05.2019 o 02:23, Orzeszek napisał:

w dziale blizzarda też pisze sam ze sobą xd YEBANY BLIZZARD CO ZMARNOWAŁEŚ MI ŻYCIE!!!

No blizzard robi chuyowe gry więc co się dziwisz kek

Opublikowano

No własnie nie wiem, to jakby Sony współpracowało z Qilive

Opublikowano

Albo z Manta.

Opublikowano

Chyba ze pomoc dla niepełnosprawnych twórców, odpłatna oczywiscie, jakieś szkolenia, wskazówki.

Opublikowano

Uczciwa zamiana, oni nam lococycle, my im Spidermana.

Dziekuje pan japonczyk

Opublikowano

Sony po prostu potrzebuje infrastruktury Microsoftu aby przetrwać. A Microsoft znalazł sobie kolejnego klienta z którego będzie doić kase. Sytuacja win-win

doctor-strange-endgame.gif

Edytowane przez ASX

Opublikowano

No przecież wiadomo jest od dłuższego czasu, że MS chce mieć Game Passa/XClouda na jak największej liczbie urządzeń. Ktoś tutaj serio jest zszokowany ?

BTW Zaczynam grać sobie w Gays Done no i pierwsze pół godziny nawet na 6/10 nie zasługuje. Niezły balas. Mając w pamięci temat te gry na forumku dalej musi robić się wręcz fantastycznie i 11/10.

Opublikowano

I cyk od nowej generacji abonamencik+ z 240 na 290.

Opublikowano
5 minut temu, Ins napisał:

BTW Zaczynam grać sobie w Gays Done no i pierwsze pół godziny nawet na 6/10 nie zasługuje. Niezły balas. Mając w pamięci temat te gry na forumku dalej musi robić się wręcz fantastycznie i 11/10.

Opublikowano

To po co oni robią nowego xboxa? Przecież tego nikt nie kupi :) 

Opublikowano

sory ale od granka na telefonie wole odpalić boga wojny na moim kozag c00rwa oledzie 155 cali z podświetleniem izotopowym i chłodzeniem wykorzystującym łzy xbotów ;) 

Opublikowano

sony na kolanach od Spencera żebrało o technologie, Spencer będzie doił kasę od tych frajerskich nieudaczników bez gier i talentu z KKW a jednocześnie dostanie na PC/Chmurze te ich śmieszne ubi gierki  :)

MS znowu zmiażdżył, $ony już tylko do produkcji walkmanów za 50zł  ;)

Opublikowano

Forza i Gearsy na plejstejszyn? O, tak.:banderas:

Opublikowano
11 minut temu, MYSZa7 napisał:

Forza i Gearsy na plejstejszyn? O, tak.:banderas:

Jeszcze Ori i tyle mnie interesuje jedynie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.