Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Podejrzewam że właśnie dlatego Sony zdecydowało się na współprace z Microsoftem. Aby korzystając z infrakstruktury amerykańskiej korporacji zminimalizować lag i dostarczyć odpowiednią grywalną jakość.

W sam streaming możemy nie wierzyć i pozostawać sceptyczni, ale samo Sony prognozuje że w następnej generacji przestanie być on ciekawostką, a stanie się komplementarną formą dostarczania rozrywki na równi z pudełkami i dystrybucją cyfrową

Opublikowano

Piękna wizja przyszłości grania. Streaming gier usług z delikatnym lagiem. Macie już mój hajs wariaty!

Streaming>cyfrowa dystrybucja> ostatni sezon Gry o tron > > > gry pudełkowe 

Już widzę te wojenki w tym temacie kto ma NAJSZYBSZY INTERNET I NISKI PING. Będą to piękne czasy dla gejmingu:banderas: 

Opublikowano

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Mogę grać nawet na kasztanie, żeby tylko gierki były dobre i chodziły płynnie. 

Opublikowano
Cytat

Xbox skończył się kiedy MS oddał to czego SONY I NINTENDO bronią i będą bronić do śmierci - własnego "Ja", swoich marek dzięki którym gracze ich kochają!.

Za kazdym razem gry odpale gre od sony na ecobubble ten cytat bedzie mi gral w myslach :fsg:

Opublikowano
2 godziny temu, easye napisał:

No te gry w najlepszej możliwej jakości będą zawsze na PlayStation leżącym pod telewizorem. PS Now dostępne jest u nas od jakiegoś czasu i czy komuś w ogóle przeszlo przez myśl by exy Sony tak odgrywac? nawet zielone robaki za każdym razem latały do sklepu by kupić konsole Sony, zamiast podłączyć pada pod telewizor.. 

Nie wiem może dlatego, że usługa nie jest dostępna w Polsce?

Opublikowano
9 minut temu, _Be_ napisał:

Nie wiem może dlatego, że usługa nie jest dostępna w Polsce?

+ moze dlatego ze nie daja tam exow day1?

Isis na ostrym blackoucie od rana :pawel:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

No czyli nadal masa argumentów do kupna stacjonarnej konsoli Sony, szkoda że u konkurencji od dawna jest właśnie na odwrót. Brakuje by Game Passa zrobili na PlayStation i w ogóle można zamykać. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Granie na ps now w 720p z lagiem 300mililitrow? kto by to chcia!

GamePass na wszystko? No dawac mi to, po co mi konsola!

Opublikowano

Game Pass jako marzenia xD chyba tylko wśród najuboższych z Podlasia. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

oho, koledzy ja tylko zartowalem!

Opublikowano

Ale co wy szczekacie zielone kundle? Przyszła generacja i tak należy do sony bo mają najlepsze produkcje na rynku dla prawdziwych graczy A nie podrabiańców którym staje pała na słowo gRa  UsŁuGa xD do budy bo zaraz wstane 

Opublikowano

izi i zielone robale jakie obsrane że te warte 2 exy plejśmieciarki co generację będą do ogrania na pc/xbox/lodówce/apce w telefonie i to u MSu :) 

,,Szok! Zobacz jak Spencer pozbawił exów Plejśmiecia w 5 minut i jeszcze dostanie za to pieniądze''

:banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Przyszła generacja i tak należy do sony

Marzenia kolego, marzenia :)) Generacje na zmianę wygrywa MS i Sony: poprzedną X360, tę PlayStation 4, następną p o t ę ż n a Anaconda. Jako też, że następna będzie ostatnią z fizycznym sprzętem można wręcz powiedzieć, że Sony os,rane jest już na starcie i wycofa się z HW :) Królewska generacja się nam szykuje, dobroć Króla jest nieograniczona. :fsg: 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
1 minutę temu, Daddy napisał:

izi i zielone robale jakie obsrane 

Nawet dedi gardzi xbotami w głębi serduszka  xDD

Opublikowano
14 minut temu, Pupcio napisał:

Ale co wy szczekacie zielone kundle? Przyszła generacja i tak należy do sony bo mają najlepsze produkcje na rynku dla prawdziwych graczy A nie podrabiańców którym staje pała na słowo gRa  UsŁuGa xD do budy bo zaraz wstane 

Fani gier rockstar mówią o tym co jest DOBRE XDDDD HAHAHHA COMEDY GOLD 

Opublikowano

Pytanie co będzie lepszym rozwiązaniem jakościowo- usługowym w nastepnej generacji:

Ps5 + microsoftowy Game Pass na tej konsoli

Anaconda + PS Now na tej konsoli:)

Opublikowano

PC + ps now + xbox game pass + switch online + stadia i spencer wie co tam jeszcze

Opublikowano
37 minut temu, _Be_ napisał:

Fani gier rockstar mówią o tym co jest DOBRE XDDDD HAHAHHA COMEDY GOLD 

najwyżej oceniane gry na wyroczni :) ale rozumiem za dobrze się sprzedają więc szopenhauery nie mogą przyznać że ich gry to dzieło boga ;)

Opublikowano

Syneczku kiedyś zobaczysz jak błądziłeś. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.