Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

pupcio 3x przechodzi rdr2 ponad 150h klepania X na padzie to już lepiej by wbił pirata legende z asaxem

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Dokładnie 6 lat temu miała miejsce najgorsza zapowiedź konsoli w historii

Przypomnijmy sobie te niezapomniane chwile

Opublikowano

x-dałn (*) 

Opublikowano
20 minut temu, ASX napisał:

Dokładnie 6 lat temu miała miejsce najgorsza zapowiedź konsoli w historii

Przypomnijmy sobie te niezapomniane chwile

Brakowalo jeszcze urywku jak w cod lawica ryb rozstepuje sie przed graczem.

Opublikowano

HDQU81T.gif

Był to niesamowity czas dla graczy

Opublikowano

Miło patrzeć jak Sony kopiuje Microsoft :) Granie w chmurze na każdym urządzeniu, crossgeny przez kolejne lata, no nie wiem jak to PS5 będzie działało jak gry będą pisane pod 1.8tf?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Granie w chmurze to raczej dla mniej wymagającego użytkownika będzie ale już same abonamenty mogą być interesujące dla kogoś kto dużo gra. 

Opublikowano
6 minut temu, Ukukuki napisał:

Granie w chmurze to raczej dla mniej wymagającego użytkownika będzie ale już same abonamenty mogą być interesujące dla kogoś kto dużo gra. 

Ja bym powiedział że jest raczej na odwrót ;)

Opublikowano

Fizyki nie przeskoczysz, laga do zadowalającego poziomu nie zredukujesz. Jak dla mnie zabawa dla mniej wymagającego gracza czyli większości. 

Opublikowano
2 godziny temu, Ukukuki napisał:

Fizyki nie przeskoczysz, laga do zadowalającego poziomu nie zredukujesz. Jak dla mnie zabawa dla mniej wymagającego gracza czyli większości. 

No zobaczymy co bedzie ze streamingiem, nie znam sie tak bardzo na fizyce by teraz wysnuwać jakieś osądy ;)

Bardziej chodziło mi o abonamenty, które raczej skierowane są do graczy którzy kupują 2-3 gry w roku, ludziom którzy grają dużo abonamenty po prostu się nie opłacają.

Bo czy opłaca się płacić haracz co miesiąc, jeśli można trochę drożej kupić grę na własność?

Edytowane przez ASX

Opublikowano
3 godziny temu, Ukukuki napisał:

xDDDDD

Ludzie rozbijają atomy, modyfikują geny i fotografują oddalone o miliony lat świetlnych obiekty, ale nie przeskoczą laga w giereczkach dla dzieci. Ukukuki plzzz

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

No zobaczymy co bedzie ze streamingiem, nie znam sie tak bardzo na fizyce by teraz wysnuwać jakieś osądy ;)

Bardziej chodziło mi o abonamenty, które raczej skierowane są do graczy którzy kupują 2-3 gry w roku (a takich na konsolach jest mnostwo), ludziom którzy grają dużo abonamenty po prostu się nie opłacają.

Bo czy opłaca się płacić haracz co miesiąc, jeśli można trochę drożej kupić grę na własność?

Pierwsze wrażenia z tego co pismaki opisują są takie sobie ale obiecujące dla szerszego grona odbiorcy. Jednak przy obecnym poziomie technologii wiem ,że to nie będzie dla mnie przynajmniej w gierkach nastawionych na szybką akcje. Do tego ta kompresja i artefakty. No ale zobaczymy co czas przyniesie. 

Abonament spoko opcja jak gierki będą rotować i ktoś ma sporo czasu na granie. Ja w czasach szkolnych takie rzeczy jak game pass szarpałbym ostro a teraz zwyczajnie nie mam czasu na ogrywanie wszystkiego co mnie interesuje. Wolę sobie łuskać pojedyncze tytułu na które mam ochotę w danym czasie a nie czekać aż mi ktoś rzuci coś interesującego. 

Opublikowano

Mam podobnie, wole wyselekcjonowane starannie dobrane kupione na własnosć tytuły, niż grać w to co akurat trafiło się w abonamencie ;) dlatego ta oferta nie jest za bardzo dla mnie i nie stanowi jakieś ważnej karty przetargowej. 

Chociaż musze przyznać że co jakiś czas w GamePassie trafiają się małe perełki które normalnie pewnie bym przespał jak Ashen czy Mutant Year Zero i za tego typu produkcje bardzo szanuje tę usługe

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, ASX napisał:

Mam podobnie, wole wyselekcjonowane starannie dobrane kupione na własnosć tytuły, niż grać w to co akurat trafiło się w abonamencie

Jak to jest aktualnie w GamePassie, jak jakiś tytuł wylatuje z oferty to już w ogóle nie można w niego grać czy tak jak gierki z Plusa, że działa tak długo jak opłacony abonament?

Opublikowano

No ja to bym połowę tych gierek wywalił bo jakieś crapy. 

Opublikowano

No to prawda, gry wypadają i za bardzo nie wiadomo jak długo dostępne będą w ofercie. To chyba coś co mnie najbardziej znięchęca do ich ogrywania.

Wyjątek stanową gry MS które są w usłudze na "wieczność" ale ich wciąż nie ma zbyt dużo.

Tak jak mówiłem GamePass to fajna rzecz dla casuali, dla nas jest on raczej średnio opłacalny

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

Tak jak mówiłem GamePass to fajna rzecz dla casuali, dla nas jest on raczej średnio opłacalny

lol nie 

Opublikowano

And also, in order to make it a viable business, what would be the business model? Our service is a subscription model now, but depending on the game, one could be played for fifty or a hundred hours and for someone playing one game like this, what is the advantage of a subscription service per month, the all-you-can-play type of model?

Jak tam, gotowi do płacenia za exy Sony od godziny? :kaz: 

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Przecież już tak niebieskie karaczany robią - w piątek do sklepu i jak najszybciej przejść, bo z każdą minutą traci na wartości. Sony zna swoich konsumentów i ich nawyki :cool:

Opublikowano

Takie „byle przejść w weekend i na pchli”, tylko w cyfrze i kasa do taki mizaki z sony, zamiast cebuli.

Opublikowano

gry na abonament, zielone choróbsko się rozprzestrzenia 

Opublikowano

mysza chyba nie wie, że ps now jest dostępne w chuy dłużej niż gamepass xD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.