Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
11 godzin temu, Mendrek napisał:

W listopadzie botom polecam: https://www.booking.com/hotel/pl/schronisko-na-wyspie.pl.html Weźcie sobie już rezerwacje złóżcie, bo w tym temacie nie czeka was wtedy nic przyjemnego ;)

Na wyspie, powiadasz? Tylko trzeba by Breivika na jakąś przepustkę zwolnić, żeby te cierpienia botów zakończył :shotgun:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
Cytat

DZIEŁO SZTUKI! NIE POZNAŁBYŚ SZTUKI GDYBY CI TŁUMACZYĆ KURNA NA WYKRESACH Z EXCELA! APOCALYPTICA! MOTÓR! PODZIELONA AMERYKA! Bridge baby!!!!! Czołgi z I wojny światowej! To jest gra ostateczna. Kompletna. Nie będzie już gier po Death Stranding. Bo nie będzie sensu ich robić. Kojima kończy giereczki. Szach mat. TANKOWIEC. Jak mogliśmy mieć gry bez tankowców? No weź mi powiedz. Przecież to niepoważne. I reżyser Drive występuje. JAKO AKTOR, BO WIE, ŻE JUŻ NIE MA CO REŻYSEROWAĆ PO DEATH STRANDING.

giphy.gif

Opublikowano

Jak kur.wa śmiesz się naśmiewać z tej gry skoro to będzie mesjasz bo Kojima i ex na PS4? Życie ci niemiłe? Zaraz walikoniki z plejstejszyn pokażą ci gdzie twoje miejsce. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ale blant ma przeciez swoj dzial nawet

Opublikowano

Ja yebix już nie wchodze do tematu kojimy. Co za świry o_O

Opublikowano
16 godzin temu, _Be_ napisał:

Ci się jarają jakimś trailerem gierki która wygląda jak wszystkie aktualne trendy w grach AAA, być może Kojima udzieli ND patentu z drabiną w nowym TLOU. 

Tymczasem na XBOX GAME PASS dziękuję pan Spencer

unknown.png

Ojt1bQAl.jpg

Jo, Void Mustards na myszcze może dawać radę, bo na padzie od bonka to trochę lmao. Średnia meta na bonka 74

Opublikowano
42 minuty temu, Pupcio napisał:

Ja yebix już nie wchodze do tematu kojimy. Co za świry o_O

K O N E S E R Z Y 

Opublikowano
19 godzin temu, milan napisał:

jeszcze pół biedy gdyby  coś smiesznego zapodawał, a taki typoy wiesniak wpier,dolił  się do muzeum i pluje na Van Gogha xD

malin jak świr, już sam o sobie pisze co robił w temacie crackdowna

Dwie świetne gierki w XGP w jednym miesiącu znowu zaorały cały rok wydawniczy plejśmiecia  :)  a niebieskie przegrywy co tam? 7/10 po latach i na jesień to samo tylko z foto z sushi baru od bloger chińczyka?  ^^

Opublikowano

Wyobrażacie sobie co by robiła bociarnia, gdyby tak szkalowano Voida czy Outera? :obama:  Wszystko jednak w sferze rozmyślań, bo te gry nie wzbudzają żadnego zainteresowania w porównaniu z Death Stranding.

Spoiler

A co by było gdyby taki Death Stranding był exem dla Xboxa? Myślę, że kultowe "będzie grane" by padło.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Void Bastards ma ocene 74 na Xbox One!

Smiesznie to wygląda, jak zielone przegrywy posiłkują się lepszymi portami z PC xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Milan ma krótką pamięć.  Zaśmiecał wszystkie tematy xboxowych gierek, śmiał się w statusach a z sot i wiaderkiem wpadał do każdego tematu na forum.  Ja nie zaśmiecam tematu DS bo to w sumie nie moja bajka. Wyjdzie gra to wtedy jak zagram o niej coś napisze  (tyle stron w temacie gry której nadal na rynku nie ma to tylko klapy potrafią robić :ragus: ).  Śmieszy jednak oburzenie klapów jak ktoś im coś nie do końca po ich myśli napisze. SONY to jednak religia dla niektórych. Jak fajnie że korporacja sobie takich lemingów potrafi wytresować. 

Ja nie chwalę void bastards czy outer wilds ale obie za darmo dostałem i sobie gram. Napisze coś w tematach gierek jak pogram więcej ale na razie na pewno outer wilds lepsze od void bastards. Przepraszam za darmo outer wilds a void bastards za 4 zł xD  (to tak aby smieszki nie odpisały) 

Opublikowano
8 minut temu, MYSZa7 napisał:

A co by było gdyby taki Death Stranding był exem dla Xboxa? Myślę, że kultowe "będzie grane" by padło.

myślę że gdyby Death Stranding było exem na xbeke to wiadomo który użytkownik właśnie rozkręcałby beczke z drabinki w statusach i w każdym temacie na forum ;) 

Edytowane przez ASX

Opublikowano

banderas na 74%

Są te wysokie wymagania "koneserów".

Opublikowano

no jak gra chińczyka dorówna outer worlds to będzie sukces bo aktualnie zainteresowanie tym crapem jest jak z logiem battletoads z E3 a to że kilka niebieskich larw wzajemnie smyra się po jajkach? Jakoś dzieci muszą się pocieszyć w tej generacji jak nie ma gier na plejśmiecia ^^

Opublikowano

konsola xbox nie jest dla graczy to wiadomo od dawna. To tak jakby się nazwać zdrowym wariatem kina i oglądać filmy i seriale tylko na netflixie :) 

Opublikowano

Ta sama gra, tylko taka trochę gorsza xd

Opublikowano

nawet xboxowe stronki nie szanują tych pożal się boże exów na xklocka, zaniżając średnią wzgledem wersji na PC xD

heHpLCj.jpg

Opublikowano
39 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

milan? karykatura gracza

On po prostu wchodzi w kryzys wieku średniego i zamienia się w mejma. [*]

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

Wyobrażacie sobie co by robiła bociarnia, gdyby tak szkalowano Voida czy Outera? :obama:  Wszystko jednak w sferze rozmyślań, bo te gry nie wzbudzają żadnego zainteresowania w porównaniu z Death Stranding.

Pokaż ukrytą zawartość

kultowe chyba w twojej głowie xD

Opublikowano

W twojej (pipi)e.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

rozalia jak się odpalił xD chyba wynik konfederacji nie w smak 

Ogra sie na padzie od xbonka jak człowiek :banderas:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Tak, w 60 fpsach na Ultra, a nie "lower then the lowest"

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

Tak, w 60 fpsach na Ultra, a nie "lower then the lowest"

no na PS4 to pewnie jeszcze niżej będzie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.