Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Kupią anakonde, a krzysiu na swoim pc ogra wszystkie te gry w lepszej jakość xddd

7 minut temu, Square napisał:

Nie interesuj się.

Zależy mi na ładzie i porządku na forum. W sumie nie trzeba łączyć tych działów, bo xboxowy jest martwy od dłuższego czasu. 

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Rozumiem że jak otwarto granice to wszyscy uchodzcy z klapolandu rzucą się na gamepassa.

Tak na pewno będzie.

Opublikowano

Ciężko znaleźć czas żeby ograć wszystkie perełki sony a miałbym tracić czas na perełki 70 spencera? może nie :) nie jestem tak heroiczny jak xboty

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

na swoim pc ogra wszystkie te gry w lepszej jakość xddd

Na razie tak robi się z gierkami z PS4. Automata z paczką tekstur i MSAA x8 :obama:

Hmm, brać tego Detroita czy nie brać...

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Ciężko znaleźć czas żeby ograć wszystkie perełki sony a miałbym tracić czas na perełki 70 spencera? może nie :) nie jestem tak heroiczny jak xboty

Mógłbyś być bardziej wyrozumiały dla Mesjasza Gone.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

No dawajcie łączcie działy. SF V, NIOH, NIER, gierki Cage'a, gierka Kojimy i wszystko w przyszłej generacji od Sony w jednym dziale :banderas:

Asax przepowiedział przyszłość

Opublikowano

To dopiero początek 

Granice zatrą się kiedy Sony wrzuci swoje gry na serwery Microsoftu ;)

Opublikowano

Wjedzie streaming to się wszystko wrzuci do mobile i będzie po sprawie 

Opublikowano
24 minuty temu, Bzduras napisał:

Na razie tak robi się z gierkami z PS4. Automata z paczką tekstur i MSAA x8 :obama:

Hmm, brać tego Detroita czy nie brać...

Hahah, dostali po roku dwie gierki i jak się cieszą. 

Obecnie sytuacja wygląda tak, przy suto zastawionym stole siedzi Królestwo Niebieskiego, a jak coś po roku, już spleśnialego, stoczy się na podloge, to pecetowe psy wylirza do ostatniego okruchu. 

Spencer postanowił karmić botów w tym samym czasie co pc barachlo. I tak firma, która wywodzi się z pc, wrzuciła swoich klientów, niby konsolowcow, do jednej budy z ludźmi którzy grają na pc, bo dostali na komunie do nauki. 

Jak dobrze być po właściwej, niebieskiej stronie, gdzie co roku otrzymuje się najwyżej oceniane gry, gry roku i gry generacji, wszystko do ogrania na PlayStation. 

:banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Kiedy już mam pewność to wpada yeti i ją rozwiewa. Teraz nie wiem, czy to intelektualne wyparcie czy zaparcie :/

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

To dopiero początek 

Granice zatrą się kiedy Sony wrzuci swoje gry na serwery Microsoftu ;)

Tak, i będą do ogrania tylko na PS now, a gry Microsoftu, będą jako ikona na konsoli Sony. 

:fsg:

13 minut temu, _Be_ napisał:

No dawajcie łączcie działy. SF V, NIOH, NIER, gierki Cage'a, gierka Kojimy i wszystko w przyszłej generacji od Sony w jednym dziale :banderas:

Asax przepowiedział przyszłość

Tak, jak najbardziej, jestem za, tylko wówczas dział xboxa do usunięcia, bo nie ma racji bytu. 

2 minuty temu, Bzduras napisał:

Kiedy już mam pewność to wpada yeti i ją rozwiewa. Teraz nie wiem, czy to intelektualne wyparcie czy zaparcie :/

W waszym wypadku, to wydalenie. 

Opublikowano

Serio Yeti uważa że Sony mając gotową infrastrukture i usluge zrezygnuje z zarabiania pieniędzy z aplikacji na konsoli Microsoftu? Xd

Może Yeti mysli że Playstation Now będzie działać tylko na telefonach i telewizorach Sony xd

Opublikowano
30 minut temu, YETI napisał:

Tak, i będą do ogrania tylko na PS now

Czyli na Microsoft Azure :)

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Może Yeti mysli że Playstation Now będzie działać tylko na telefonach i telewizorach Sony xd

Jestem 100% przekonany, że tak właśnie myśli. Dziwna akrobatyka próbująca połączyć zachwanie tożsamości Sony z postępem.

Opublikowano

Był sobie kiedyś taki fajny post, pozwolę sobie przytoczyć:

Cytat

Xbox skończył się kiedy MS oddał to czego SONY I NINTENDO bronią i będą bronić do śmierci - własnego "Ja", swoich marek dzięki którym gracze ich kochają!.

Opublikowano

Czekajcie, czym jest ps now, usługa w której możesz ograć gry z poprzedniej generacji, lub 5 letnie z tej XDDDDDD 

Vs 

Wydawanie w dniu premiery gry na pc i jestem pewien, że to nie koniec ekspansji gp. 

Obecnie wygląda to tak, co będzie za 5 lat to można sobie wróżyć. Wiem, że wszystko sprowadza się do rezygnacji z nośników fizycznych, usunięcia możliwości odsprzedaży czy kupna gier z drugiej ręki, ale za nim to nastąpi w 100%, to minie sporo czasu. 

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Czekajcie, czym jest ps now, usługa w której możesz ograć gry z poprzedniej generacji, lub 5 letnie z tej XDDDDDD 

Vs 

Wydawanie w dniu premiery gry na pc i jestem pewien, że to nie koniec ekspansji gp. 

Obecnie wygląda to tak, co będzie za 5 lat to można sobie wróżyć. Wiem, że wszystko sprowadza się do rezygnacji z nośników fizycznych, usunięcia możliwości odsprzedaży czy kupna gier z drugiej ręki, ale za nim to nastąpi w 100%, to minie sporo czasu. 

No ale nie rozumiem dlaczego to mialaby byc wada. Ktos bedzie chcial wlaczyc na lotnisku, to wlaczy xcloud na telefonie. Jak bedzie chcial sobie pograc na kanapie w 60" z HDR to wlaczy xboxa. A jak bedzie chcial pograc w 120hz, to wlaczy na PC. Mi to pasuje, a ty dalej walcz z postepem #teampudelka i inne skrajnie glupie hasla. 

Opublikowano

Yakuza na padzie od bąka to musi być podwójna męka xd

Opublikowano
37 minut temu, Kokejba Hetero napisał:

No ale nie rozumiem dlaczego to mialaby byc wada. Ktos bedzie chcial wlaczyc na lotnisku, to wlaczy xcloud na telefonie. Jak bedzie chcial sobie pograc na kanapie w 60" z HDR to wlaczy xboxa. A jak bedzie chcial pograc w 120hz, to wlaczy na PC. Mi to pasuje, a ty dalej walcz z postepem #teampudelka i inne skrajnie glupie hasla. 

Chodzi o to ze xbox nie potrzebny do tego bo bedzie na ps5+ eksy, ktorych bąk po prostu nie ma. Sens posiadania konkretnie tej konsoli wlaśnie się zatracił.

Opublikowano
10 minut temu, Jakim napisał:

Chodzi o to ze xbox nie potrzebny do tego bo bedzie na ps5+ eksy, ktorych bąk po prostu nie ma. Sens posiadania konkretnie tej konsoli wlaśnie się zatracił.

Fizyczny sprzęt będzie dla tych którzy najlepszą jakość grafiki chcą mieć u siebie, bez żadnych opóźniej. BTW skąd przekonanie, że w następnej generacji exy z PS5 nie będą dostępne Day1 w PSNow? bo bądźmy jednak poważni i nie oszukujmy się, że pieniądze są mniej ważne, niż zawodolenie klapów na fpe.

Opublikowano
42 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Fizyczny sprzęt będzie dla tych którzy najlepszą jakość grafiki chcą mieć u siebie, bez żadnych opóźniej.

No to kupisz gry na pc, bo tam będą najlepsze wersję. 

42 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

BTW skąd przekonanie, że w następnej generacji exy z PS5 nie będą dostępne Day1 w PSNow? bo bądźmy jednak poważni i nie oszukujmy się, że pieniądze są mniej ważne, niż zawodolenie klapów na fpe.

Skąd przekonanie, że będą? 

Jeżeli będą, to najlepszym wyborem będzie pc, platforma na której zagrasz w girsy jak i God of Wara. 

Ciekawe kto zdecyduje się na kupno PS5, zresztą microsoft idzie pierwszy ta ścieżką, zobaczymy jak sprzeda się anakonda, konsola nie oferująca zupęłnie nic, co jest na pc. 

Zresztą microsoft kiwi jasno, że dla nich sprzedaż oj dół nie jest ważna, jak Sony też ma to w dupie, to pewnie ps now będzie tym, czym gp stał się dziś. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dobra Yeti wyobraź sobie że choć przez chwile nie pracujesz w kopalni w Bełchatowie, a zamiast tego masz skośne oczy i jesteś szefem wielkiej korporacji z Japonii, masz w rękach żyłe złota, aplikacje naď którą pracujesz od lat i w którą zainwestowałeś setki milionów dolarów. Wszystko jest gotowe, apka dosłownie jest gotowa drukowac pieniądze na każdym urządzeniu z dostępem do sieci. Twoim jedynym zadaniem jest tylko sprawić aby jak najwięcej z niej korzystało, to ferrari tylko czeka aż do niego wsiądziesz. 

I co lekką reką zrezygnujesz z kilkudziesięciu milionów klientów, bo co? Sprzedaż pudełek na tym ucierpi? Fanboye sie obrażą?

Jeżeli byś to zrobil to jestes do dvpy biznesmenem

Sony chce zarabiać, otwarcie nazywa rynek konsolowy niszowym i chce by w ich gry graly setki milionow ludzi. Jeżeli będą mieli gotową infrastrukture gotową działac na wszystkim to nie ma powodów by zrezygnowali z jakiegokolwiek sprzetu wypuszczając przy tym tam swoje najlepsze i najnowsze gry by zachecić jak najwięcej graczy

Edytowane przez ASX

Opublikowano

bełchatów jaki obsrany że gry plejbeki5 będą do ogrania na wszystkim co ma wyświetlacz i połączenie z netem i to dzięki wujkowi Spencerowi  xDDD

jeśli ms, sony i nintendo ogarną to tak jak google że będzie proste/szybkie odpalanie gier w przeglądarce bez dodatkowych aplikacji to na każdej konsoli ogra się gry ''konkurencji''  :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.