Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

@Ukukuki nie zrozumiałes o co chodzi ;)

nie chodzi o to że Rdr ma wolne specyficzne tempo, czy Halo będzie w ubistylu,  w ogole nie o tym pisałem

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Blastemus, nastepne rozpikselowane g,owno z wymyslonym przez gimbaze bohaterem,  stożek na głowie, panie, tego jeszcze nie było!

Znowu lochy,  znowu BRUTALNIE, znowu boss jelen, i jakies inne kontrowersyjne stworki.

Pier,dolony powiew świeżosci xD

Opublikowano

Nie tej kurierem po Islandii będziemy chodzić xD

Opublikowano

skok skok, pochyelnie się przed ostrzem, szybko na drabine, ciach ciach  dwóch tak samo animowanych gosci,  ciach,  ostrze, ostrze, drabina, ale jestem (pipi)a kozak.

ALE SIE (pipi)A DOBRZE BAWIE, WCALE NIE TAK JAK W TĄ POPRZEDNIĄ DEAD COS TAM

Opublikowano

Indyki?

BO MNIE WKUR,WIA

Opublikowano

ale milan to wychodzi na ps4

Opublikowano

To teraz czekam na kwadratogłowego

untitled-png

w klimatach apokaliptycznych

Opublikowano

old.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, milan napisał:

Blastemus, nastepne rozpikselowane g,owno z wymyslonym przez gimbaze bohaterem,  stożek na głowie, panie, tego jeszcze nie było!

Znowu lochy,  znowu BRUTALNIE, znowu boss jelen, i jakies inne kontrowersyjne stworki.

Pier,dolony powiew świeżosci xD

Opublikowano
2 godziny temu, milan napisał:

skok skok, pochyelnie się przed ostrzem

Screenshot_2019-06-04_at_18.27.18.png

szybko na drabine

1559372770758.jpg

ciach ciach  dwóch tak samo animowanych gosci,  ciach,  ostrze, ostrze

Screenshot_2019-06-04_at_18.28.47.png?wi

drabina

death-stranding.jpg?itok=AdtEl2bY

ale jestem (pipi)a kozak.

ALE SIE (pipi)A DOBRZE BAWIE, WCALE NIE TAK JAK W TĄ POPRZEDNIĄ DEAD COS TAM

DeathStranding-Hero5002_copy.jpg?width=1

Opublikowano

Jestem semi-klapem, kocham Death Stranding, ale indyków obrażać nie pozwolę, spierdalaj Silan!

Opublikowano

W sumie średnio śmieszny ten post mausa ale przynależność do forumowej rodzinny Rotchschildow  zobowiązuje.

Valar irculis.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Widzę, że XBOX ma wszystko - od najmocniejszej konsoli, poprzez różne kolory padów, aż po perfumy:
https://www.ppe.pl/news/133378/poczuj-zapach-xboxa-na-sobie-microsoft-nawiazuje-wspolprace-z-firma-produkujaca-kosmetyki.html?fbclid=IwAR1pSwPFbi1K8Ilsx9W7G8cJaynQJ4xvtvZSFQxg9AOSiNTY4yY60OzL96Y
Jeszcze jakby jakieś gry na to dali to nawet fajna sprawa by była :reggie:

Opublikowano
19 minut temu, ragus napisał:

W sumie średnio śmieszny ten post mausa ale przynależność do forumowej rodzinny Rotchschildow  zobowiązuje.

Valar irculis.

No a gdzie flaga?

Opublikowano

To wymagałoby odpowiedniego oprogramowania na VR.

Opublikowano

Akurat 1 smieszny nawet wybitny jak na mausa post od wiekow.

Opublikowano
3 godziny temu, Wredny napisał:

Widzę, że XBOX ma wszystko - od najmocniejszej konsoli, poprzez różne kolory padów, aż po perfumy:
https://www.ppe.pl/news/133378/poczuj-zapach-xboxa-na-sobie-microsoft-nawiazuje-wspolprace-z-firma-produkujaca-kosmetyki.html?fbclid=IwAR1pSwPFbi1K8Ilsx9W7G8cJaynQJ4xvtvZSFQxg9AOSiNTY4yY60OzL96Y
Jeszcze jakby jakieś gry na to dali to nawet fajna sprawa by była :reggie:

I tak byś nie kupił bo jesteś przywiązany do marki plejstejszon jak pies do budy na jakiejś wsi. :reggie: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nic bardziej mylnego - po prostu PlayStation zaspokaja mi 99% gierkowego zapotrzebowania, a i tak nie mam zbyt wiele czasu, więc kupowanie innych konsol, żeby na nich zagrać w 4-5 tytułów (na Switch nawet mniej) mija się z celem.

Opublikowano

No lepiej grać w średniaki na plejstejszyn niż w świetne gry na innych konsolach. Mendrek ci się wbił na konto? :kaz: 

Opublikowano

XD, jakbyś mógł wymienić te świetne gry wydane ostatnio na konsoli MS? 

Edytowane przez easye

Opublikowano
Ostatnio to może nie, ale Halo 5, Forza Horizon 4 i Gyros 4 pomimo upływu czasu dalej niezagrożone w posiadaniu miana najlepszych gier w swoich kategoriach :notbad:
Opublikowano
41 minut temu, easye napisał:

A dlaczego ostatnio i tylko MS skoro chodziło mi ogólnie o gry na INNYCH KONSOLACH (liczba mnoga)? 

Opublikowano

W tych całych wojenkach wszyscy chyba zapominają właśnie o kluczowej sprawie - CZASIE. Naprawdę, teraz, po przeprowadzce, widzę jak ten ucieka, jak spie.rd.ala wręcz. Ledwo co ogrywam porządnie kilka gier na ps4, a miałbym jeszcze do tego dorzucić tytuły z Xa i Słicza? Nierealne. I nie chodzi tu teraz o to, która konsola ma lepsze tytułu, funkcje itp. Z chęciąbym ograł taką Forzę, nowe Gyrosy, czy Zeldę. Chociaż nie będę krył też, że jestem przywiązany do japońskiej marki w jakiś sposób.

Opublikowano
9 godzin temu, Wredny napisał:

Nic bardziej mylnego - po prostu PlayStation zaspokaja mi 99% gierkowego zapotrzebowania, a i tak nie mam zbyt wiele czasu, więc kupowanie innych konsol, żeby na nich zagrać w 4-5 tytułów (na Switch nawet mniej) mija się z celem.

Wiadomo, w końcu platyna w Wash Dogs na PS3 i PS4 sama się nie wbije. Do tego komplet klasycznych asasynów i dywizja. Niezły koneser.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.