Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Kupic PS4, zeby calakowac FC Primal, Mass Effect 3, Driveclub lub Fifa '14. Nawet tego nie skomentuje.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Ino Switch i multiplatformowe indyki w pudełkach 2x drożej :fsg:

Opublikowano
1 godzinę temu, Maus napisał:

Kupic PS4, zeby calakowac FC Primal, Mass Effect 3, Driveclub lub Fifa '14. Nawet tego nie skomentuje.

acha xD Tylko te gry ukończone mam w profilu? xD No moze kupilbym Xboxa w tym roku gdyby mial choc jedna gre - JEDNĄ, która nie jest crapem na poziomie SoT, czy SoD!

Opublikowano

Oprocz Hellblade nic ciekawego tam nie widzialem. Same Fify, indie ze Steam i Ubi rak.

Opublikowano

No ja mógłbym wymienić parę gier których na próżno szukać na konsolach konkurencji, ale po co? Dla zielonych to tylko Halo, Gearsy i gry free to play z game passa, których świat nie rozumie. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nigdy nie zapomnę tego posta w grupie Xbox Live Vizira, jakoby wszyscy użytkownicy Playstation wylewali morze łez, ze nie moga skosztować takiej perełki jak Sea Of Thieves.

:dynia:

Te community - cakowicie odrealnione od rzeczywistości xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bo tak było i jest. Do tej pory klapy z Tobą na czele macie ból dupska o tą grę :dunno:

Oczywiście kierowane do easye.

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

Ból dupy klapowe bo nikt z nimi nie chce grać jest zbyt śmieszny xd

Opublikowano

xD tak - te tlumaczenia Asaxa, z kim grac, jak,  zeby sie dobrze bawic, czy kubsona, zeby bron cie boze Ficusia do gry nie wpuszczać xD

A teraz drama, bo Sony nie chce zrobic cross playa z paroma użytkownikami Xboxa na krzyz xD

Opublikowano

Wolę tę parę użytkowników, niż 90% z tych niby 80mln dzbanów :dunno:

Opublikowano

dlatego brawa dla Sony! Na (pipi) maja robic cross play z paroma pomylencami na krzyz. Xbox? "niech ginie!"

Edytowane przez easye

Opublikowano

ma ktoś gifa z isisem? 

Opublikowano
49 minut temu, easye napisał:

No ja mógłbym wymienić parę gier których na próżno szukać na konsolach konkurencji, ale po co? Dla zielonych to tylko Halo, Gearsy i gry free to play z game passa, których świat nie rozumie. 

Cuphead, Ori....

UnsungPeriodicConey-size_restricted.gif

Opublikowano
49 minut temu, easye napisał:

No ja mógłbym wymienić parę gier których na próżno szukać na konsolach konkurencji, ale po co? 

Widze ze szarpales w GR, polecam goraco GR2 na PS4 :) Tak mimochodem^^

26 minut temu, Shagohad napisał:

Wolę tę parę użytkowników, niż 90% z tych niby 80mln dzbanów :dunno:

Szybko upada idea cross playu na forum :)

29 minut temu, easye napisał:

xD tak - te tlumaczenia Asaxa, z kim grac, jak,  zeby sie dobrze bawic, czy kubsona, zeby bron cie boze Ficusia do gry nie wpuszczać xD

Ciekawe, bardzo ciekawe.

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, kubson napisał:

Jedyny plus Plejstejsion jak dla mnie to gry Housemarque

Jak tam wyniki, udało się coś pobić?

Opublikowano
58 minut temu, easye napisał:

A teraz drama, bo Sony nie chce zrobic cross playa z paroma użytkownikami Xboxa na krzyz xD

To i tak lepsze niż czekanie w lobby Forzy z odłączonym routerem :pawel:

Opublikowano
Jak tam wyniki, udało się coś pobić?

Kiepściutko panie Square, twoje wyniki póki co są dla mnie nieosiągalne, ale się nie zniechęcam i cisnę dalej
Opublikowano
2 godziny temu, Maus napisał:

Cuphead, Ori....

Chłopy wymieniają 4 razy konsole bez gier, aby miec wiecej terafankow, HDRy, a na końcu w CW walcza 2 tytułami, ktore dzialaj w 4 K nawet na lodówkach... xD

No kisne! "2 indyki" na dodatek z 2017. W tym samym okresie dla porownania na konsoli, na ktorej zielone przegryw nic dla siebie by nie znalazly Next Machina , God Of War, Persona 5,  Shadow of the Colossus, Yakuza Kiwami i 6, Detroit, Wipout lada chwila Spiderman, Kingdom Hearts, Concrete Genie i pare niszowych tytulow nie sposob spamietac...

Opublikowano

xD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.