Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Gracze przez 2 lata: Kojima dej gameplaya 

Kojima: macie tutaj kilkuminutowy montaż z chodzenia po górach 

a teraz najlepsze - ONI TO KUPILI HAHAHAHA 

jedno trzeba temu chińczykowi przyznać, umie golić graczy :problem:

Opublikowano

symulator pracownika magazynu w amazonie po dropsie

lazi po Bieszczadach z zaje.banymi paczkami i widzi jakies czarne plamy

98/100

Opublikowano

DHL Stranding

Opublikowano
21 minut temu, milan napisał:

DHL Stranding

A to dobre!

Opublikowano

Poszedłem do Cexa wreszcie sprzedac GoWa i koleś za lada mówi do mnie "good game ale jeszcze nie skończyłem" na co ja "tak, a w co innego grasz?", a on "w Watch Dogs 2" :pawel:

Magia exow Sony :kaz:

Opublikowano

Coś Ci się pomyliło. To była rozmowa z kermitem. 

Opublikowano
29 minut temu, hav7n napisał:

Poszedłem do Cexa wreszcie sprzedac GoWa i koleś za lada mówi do mnie "good game ale jeszcze nie skończyłem" na co ja "tak, a w co innego grasz?", a on "w Watch Dogs 2" :pawel:

Magia exow Sony :kaz:

Uwierzył łzom reżysera.

Opublikowano
2 godziny temu, oni napisał:

Gracze przez 2 lata: Kojima dej gameplaya 

Kojima: macie tutaj kilkuminutowy montaż z chodzenia po górach 

a teraz najlepsze - ONI TO KUPILI HAHAHAHA 

jedno trzeba temu chińczykowi przyznać, umie golić graczy :problem:

Żeby ten śmieć xbox dostał w swoim zaszczano obsranym życiu chociaż jeden tytuł ze średnią jakie otrzymują gry od Pana Kojimy. Ale nie dla psa, dla pana to.

Microsoft wiedział kogo kupuje, wkomponują się idealnie w poziom developerów piszących na tego śmieci bez gier z crapami na 6.

http://www.metacritic.com/game/pc/we-happy-few?ref=hp

Spencer dobry troll xDDD

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Microsoft wiedział kogo kupuje, wkomponują się idealnie w poziom developerów piszących na tego śmieci bez gier z crapami na 6.

god of war to gra na 8, hola hola

Opublikowano

Odłóż ten klej. GoW to gra na 94%, poziom NIEOSIĄGALNY dla śmieciarki x-trash. Za to gra We Happy Few, developera, który został kupiony przez microsoft, to najmocniejsze 66% w historii, idealnie się wkomponuje w te xboxowe hity na 68 i 69.

:yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Az zal ze to happy few to nie ex, passa bylaby utrzymana :banderas:

Opublikowano

chyba ktos przegapil ze ms kupil producenta gowa, no ale to tylko gierka na 8 więc bez jaranka

Opublikowano

co tak je,bie? 

Opublikowano

a nie to tylko posiadacze konsoli, która w 2018 roku wyświetla 720p :usmiech: 

Opublikowano

lepsze 720p w garści niż xbox c0rwa yebana pod telewizorem :)

Opublikowano

ja bym jednak wolał nie grać niz grać w 720p :)

Opublikowano

720p? Nie wiem o czym mowa, bo u mnie tylko nowe standardy graficzne, przynajmniej tak twierdzi DF.

1 minutę temu, Pupcio napisał:

xbox c0rwa yebana pod telewizorem :)

Właśnie sobie to wyobraziłem, (pipi)any śmieć bez gier obok Nadkonsoli. No nie, no (pipi) no nie, jak ktoś ma Ferrari w garażu, to przecież nie kupuje jeszcze Tico.

Opublikowano

nowe standardy graficzne w 720p :rotfl: zmień konsole czlowieku, ogarnij się a nie siedzisz jak ten robak w generacji ps3 

DF mówi jak jest 

Cytat

1080p resolution effectively became the standard for the PlayStation 4 generation, a 1:1 pixel match for the majority of the displays the consoles were connected to - and by the time PS5 arrives, 4K will be the new standard. Indeed, in terms of what TVs are available on store shelves, it already is. But this introduces the uncomfortable reality that we'll be looking at the biggest gen-on-gen increase in pixel-count since the transition from PS1 to PS2. Gigantic generational leaps in graphical power were commonplace in the early years of the 21st century, but these days, the gains are more slender.

And that's a problem bearing in mind how vast a leap 4K actually is - a jump entirely at odds with increases in resolution seen in almost every prior console generation. Indeed, boosts to pixel count have actually been reducing gen-on-gen as a general trend for over a decade now. PS2 to PS3 saw the jump to high definition, but this still represented a circa 3x boost to the amount of pixels the GPU needed to drive the display. And moving forward to the present day, PS4's 1080p standard represented a 2.25x increase over the PS3's 720p. Were the same increase applied in the next transition, we'd be targeting a 2880x1620 resolution - a mere 56 per cent of the area demanded by our 4K flat panels.

Opublikowano

Yeti siedzący na goownie rozmazanym z 2013 roku pyerdoli coś o standardach graficznych xD 

Opublikowano

Przecież wystarczy poczytać analize DF przy Order, U4, Horiozn, GTS, Detroit, a co tam na xboxie? Pamietne Halo 5 i tekstury jak z afryki z h3 w hd.

Bym zapomniał, najładniejsze gry na ostatnim E3 wybrane przez dziennikarzy? Cyberpunk, Ghost of Tsushima i TLoU2. No niestety, dla idiotów z microsoftu 6teranfanków to za mało, aby przynajmniej stworzyć coś na poziomie PS4, bo przebijając, to by musilei chyba miec trzy spięte komputery z nasa. (pipi)ana banda nieudaczników, ani % na metacritic, ani grafiki.

:yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Tak wezyrek, idz odpal jakąs gre z x360 na x-śmieciarce. Powiedz mi, do kogo masz pretensje, do mnie, że spencer na e3 na 6terafankach pokazał czarną plansze z napisem battletoads i ostatnią część girsów z jakąś brzydką feministką w roli głównej z animacja jak z pierwszej czesci?

Uncharted 4 to prawdziwy krok do przodu w sferze grafiki w czasie rzeczywistym, generowanej na konsolach. Silnik Naughty Dog jest wydajny, generujący rezultaty powyżej wielu innych przedstawicieli obecnej generacji. Deweloperzy nie szczędzili wysiłków i widać rezultaty ich pracy - Kres Złodzieja to najładniejsza gra konsolowa, jaką testowaliśmy

Technologia Ready at Dawn jest po prostu wspaniała: tak dobra, precyzyjna i realistyczna, że czasami wydaje się, że to nie gra, lecz pre-renderowany film. To ważny kamień milowy, jeśli chodzi o grafikę w obecnej generacji.

The Last of Us 2 i nowy poziom realizmu.

NOWE STANDARDY GRAFICZNE, KAMIENIE MILOWE, NOWE POZIOMY REALIZMU, A WSZYSTKO POWYZEJ 90% (oprocz Order ;) ). Az zaraz sprawdze co pisali o Horizon :obama:

:banderas:6terflopsów (pipi)ane az miło, zupełnie jak posiadacze x-śmieciarki przez spencera :banderas:

Opublikowano

a a ale najlepsze fale morskie :whyyy: 

:kaz: c0rwa zrobić potężnego scorupio a graficznie dalej w tamtej generacji siedzą te patałachy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.