Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Ej, xboxowe przegrywy, a wyobrażacie sobie co osiągną INŻYNIEROWIE z Sony w następnej generacji? Przypuśćmy, że będzie 12terafanków, u Sony znów nowa jakość w grafice, a STUDENCIAKI z microsoftu będą analizować każdą klatkę z TLoU2 i pocić się jak to osiągnąć na xbox two, czy jak tam znowu microsoft idiotycznie nazwie tą swoją imitacje konsoli.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Jeszcze nie powstała żadna gra dedykowana pod Scorpiona, a Ci się podniecają.

Forza Godrizon 4 WAS ZAYEBIE, rozumiecie to? ZA JE BIE, a to dopiero początek. Ostateczne rozwiązanie kwesti klaperskiej tuż-tuż <3

Chociaż yeti i podobne mu narkomany będą coś bęłkotać że DriveClub to najpiękniejsze wyścigi ever czy inne farmazony. XDDD

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeszcze nie powstała żadna gra dedykowana pod Scorpiona, a Ci się podniecają.

Forza Godrizon 4 WAS ZAYEBIE, rozumiecie to? ZA JE BIE, a to dopiero początek. Ostateczne rozwiązanie kwesti klaperskiej tuż-tuż <3

Najlepsze jest to, że chyba żadna nie zdąży powstać, bo za niecałe 2 lata nowa generacji. Po tej Forzy, to powrót do rzeczywistości, crapdown nadchodzi :kaz:

A później znów czekanie dwa lata na kolejne Forze H, gdzie w Królestwie Niebieskim Ghost of Tsushima, Spider Man, goty od Pana Kojimy i mesjasz generacji od Naughty Gods, już Demons Souls od Bluepoint, Medievila czy BB2 nie wspomnę. Sony jedzie z tymi c0rwami z microsoftu do końca, nie popuszcza, piekna generacjia.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

O Medievil to chyba zapomniało samo Sony. W sumie dobrze że wymieniasz go obok niepotwierdzonego Demon's Souls XDDD Zapomniałeś tylko o Final Fantasy VII remake. Gears 5 i nowe Halo to będzie taki pokaz możliwości technologicznych Scorpiona że nie ważne jak będzie się produkował na forum to i tak trzask Twojej doopy trafi aż nad morze. :fsg: 

Opublikowano
18 minut temu, YETI napisał:

wyobrażacie sobie co osiągną INŻYNIEROWIE z Sony w następnej generacji?

Nauczą się, że klatki powinny mieć stały czas wyświetlania na ekranie, bo inaczej gra w ruchu wygląda jak gó.wno podczas biegunki?

Opublikowano

w bełchatowie znów na ulicach dopalacze xD

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

a nie to tylko posiadacze konsoli, która w 2018 roku wyświetla 720p :usmiech: 

Switch i Xbox One :/ ?

Opublikowano

No First Party MSu już w tej chwili wciąga noskiem LGBT $ony a Spencer dopiero położył hajs na stole   :banderas:

a bełchatów jaki szał macicy że wszyscy co nie pedałują uciekają od $ony, Kaz oddał swoje exy i ostatnie ogarnięte osoby w dobre ręce Króla Spencera, niezły wariat  :)

Opublikowano

Zupelnie tak jakby sprzedaz i odbior exow Sony w tej generacji nie zaliczyla gigantycznego wzrostu, a MS z Halo/Gearsami nie szorowal po dnie :) No ale CupHead 3 mln, fajnie, fajnie, ktos tam ogarnia u zielonych jednak.

Opublikowano

widze ze po tygodniu ciezkiej tyrki yeti w koncu rozpakowal w nagrode bombonierke z dropsami z okazji weekendu.

4k? wystarczy to biale do nosa, 60fps? a to wtedy wkladam tamto w dupe i też mam

Opublikowano

Widzę, że zabolały bomby prawdy od FACHOWCÓW z Digital Foundry o STUDENCIAKACH z microsyfu i INŻYNIERACH z Sony.

:banderas:

Ani średniej, ani grafiki, takie to życie zielonej śmieciarki na odpady 60 procentowe.

Opublikowano

Ja tam nie wiem co boty chcą jeszcze ugrać, kogo chcą przekonać tym swoim marnym sprzętem, kiedy PlayStation 4 sprzedało się ponad 80 milionów, a sumarycznie wszystkich konsol PlayStation pół miliarda. PÓŁ MILIARDA. Czaicie? To tyle ile oficjalnie żyje ludzi w Unii Europejskiej. A ex'y Sony dostają oceny 8-9-10, a przed nami Spiderman, TLOU 2, Dreams, Ghost of Tsushima, wiele innych. Z czym do ludzi wy zielone przegrywy? ;)

https://www.svg.com/99442/best-upcoming-ps4-exclusive-games/

Opublikowano

Z pewnej stulejarskiej grupy na FB:

"Co musi czuć osoba, która kupiła właśnie Xboxa z kodem na game pass i jest to jej pierwszy kontakt ze sprzętem obecnej generacji. 

Takiego dobrobytu nie było dawno." :banderas:

Dziękuję Król Spencer <3 

Opublikowano

No dla rasowych cebulaków to jakiś tam argument, bo jest tam kilka staroci wartych ogrania i rozdawanych gdzie indziej za wiadro jagód i to na własność (nie licząc ex'ów MS-u na premierę z ocenami 6/10). Aczkolwiek przypomina trochę naj*banie się tanim piwem za 1.70 z Auchana. Bania nawet fajna, ale potem przychodzi ponury kac. Za abonament trzeba dalej płacić, a zostaje się z marną konsolą, która nie wygrywa z nikim, którą po macoszemu traktuje producent, która nie ma wielu "gier generacji" dostępnych u konkurencji na wyłączność, a software'owo to gniot. Pozostaje sprzedać xszrota, ale chętnych jakby mało, albo wcale. Pozostaje więc napisać jakiegoś posta w CW, co by nie czuć się jak ostatni frajer. Vesir czy Daddy poklepią po ramieniu, jak w klubie leszczy na obozie szkolnym...

Opublikowano
28 minut temu, Mendrek napisał:

No dla rasowych cebulaków to jakiś tam argument

W takim razie ta oferta jest idealna dla ciebie Karolku. :) 

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

"Co musi czuć osoba, która kupiła właśnie Xboxa z kodem na game pass i jest to jej pierwszy kontakt ze sprzętem obecnej generacji. 

Syndrom pirata obstawiam.

Opublikowano
3 minuty temu, aphromo napisał:

Syndrom pirata obstawiam.

żebyś wiedział 

tumblr_m5bw3a1Crr1qh20e6.gif 

Opublikowano

Miałem coś odpisać kebabowemu mendrkowi, ale stwierdziłem, że :yao:

Spoiler

:yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao:

Niech se żyje. 

Opublikowano

Gdyby nie moje 81 gier na ps4 to bym kupił XOX [emoji16]

Zaczynam Was zieloni rozumieć i teraz bez spinki proszę bo piszę szczerze.

Dziś porównywałem klocka z moim prosiakiem na 65 calowym LG b7 i choć graficznie na pierwszy rzut oka było na prawdę podobnie to i tak pewne szczegóły bardziej podobały mi się w Xbox. Kolega pokazał mi te wszystkie abonamenty oraz wsteczną i te gry wyglądają naprawdę super!

Cofam wszystko co wcześniej pisałem bo to udana konsola. Nawet uważam, ze lepiej mieć klocka i zwykłą ps4 do tych exów.

Opublikowano

Jak niewierny św. Tomasz, dotknął i uwierzył. Przyjm słowo Pana Spencera, bracie

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Myślę, że kupię na jesień jeśli uda mi się przekonać kobitkę na kolejną konsole ale będzie to ciężki temat.

Opublikowano

Błądzić jest rzeczą ludzką,  wybaczamy Kolos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.