Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

kupowac druga konsole na ktora nie ma zadnych gier innych niz na ps4 ktora się posiada?

ochuyales kolonos?

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

ochuyal chyba

Opublikowano

Po prostu przyznalem się do błędu i fajnie było by mieć klocka razem z prosiakiem.
Nie no serio podoba mi się xox.

Opublikowano

Ale po co Ci ten scorupio? Spensa już nie zdąży dostarczyć gierek w tej generacji więc zakup xboxa jest strasznie głupim pomysłem. Konsola skazana na porażkę :usmiech:

Opublikowano

Może chce ograć gry z 360?

Opublikowano

Kolonos gra na Was jak na skrzypcach, a Wy się tak dajecie...:facepalm:

Opublikowano

rage i doom w gp przekonalo niedowiarka, brawo sperecer

Opublikowano

Geez, dajcie mu się nauczyć na własnych błędach. Kupno Xboxa One jest testem samodyscypliny i dystansu do siebie. Po tym jak jednostka zrozumie jakim frajerem jest, może pójść dwoma ścieżkami - scieżką odkupienia, czyli przyznania się do błędu i nie kupowania więcej konsol Microsoftu, albo scieżką spie*dolenia i dołączenia do grona przegrywów typu Vesir, Hum, czy Daddy ;)

Opublikowano

Nie będę udowadniać ale na prawdę zrozumiałem siłę Xbox.

Nie twierdzę, ze ps4 jest już złe bo zostawiłabym dla gier na wyłączność ale korzystał bym z dobrodziejstwa jakim jest wsteczna i abonamenty w Xbox.

Opublikowano
24 minuty temu, Kolos28 napisał:

Nie będę udowadniać ale na prawdę zrozumiałem siłę Xbox.
Nie twierdzę, ze ps4 jest już źle bo zostawiłabym bym dla gier na wyłączność ale korzystał bym z dobrodziejstwa jakim jest wsteczna i abonamenty w Xbox.

tak zupełnie szczerze to warto (o ile czas pozwoli) mieć wszystkie konsole (PS4, Xbox One i Switch) każda oferuję coś unikatowego i ma swoje mocne i te słabsze strony. Wszyscy to wiedzą, ale to nie jest poważny temat więc nigdy tu tego nie usłyszysz 

Opublikowano

xbox unikatowy xDDDDD

Jak morda wujaszka.

Opublikowano

Jeszcze żadna konsola nie dostarczyła tyle beki, to poniekąd unikatowość

Opublikowano

To żałosne skowyczenio-skamlenie blacharstwa w dedykowanym temacie odnośnie pożądania DRD2 na ich podplatformę do pseudo grania:facepalm: Nie dla kundli kiełbasa!:shotgun:

Opublikowano

I bardzo dobrze, jak zwykle dostaniemy dopiero ostatecznie dopracowaną, najładniejszą wersję. Konsolarze gówniarze jak dzieci - ja kcem jusz!!!!1 daje mjeee111!! :yao:

Opublikowano

Biedny czarek, znowu nic nie będzie wiedział, co kto z  kim dlaczego. Chyba że przetłumaczą to czerwone martwe odkupienie dwa

Opublikowano
11 minut temu, krzyhu923 napisał:

I bardzo dobrze, jak zwykle dostaniemy dopiero ostatecznie dopracowaną, najładniejszą wersję. Konsolarze gówniarze jak dzieci - ja kcem jusz!!!!1 daje mjeee111!! :yao:

nie masz jakiegoś csa do ogrania? :nosacz3:

Opublikowano

Pamiętacie, jak w 2007 wyszedł CoD4 na konsole i konsolarze wyszli spod kamienia spuszczając się nad szczelaniem w multi?

Opublikowano

pamiętacie jak kiedyś nie było beki z pececiorzy? Ja też nie :nosacz3:

Opublikowano

Za to na pewno od paru ładnych lat jest beka z konsolarzy, bo płacą 2 razy za jedną grę, czytaj wersję zremasterowaną, podczas gdy na PC wystarczy ustawić sobie graficzkę i cyk, jest remaster.:yao: Konsolaki, robaki, biedaki :newell:

Opublikowano

Zapomniałeś tylko Krzysiaczek napisać, że przed ustawieniem graficzki grę trzeba najpierw zwyczajnie, tak po blacharsku ukraść:ragus:

Opublikowano

>2018

>kraść gry na PC

Przy takich cenach, przy takiej wygodzie to trzeba być... konsolowcem. Podludziem. Czaruś dalej pod kamieniem żyje xd

Opublikowano
6 minut temu, krzyhu923 napisał:

>2018

>kraść gry na PC

Przy takich cenach, przy takiej wygodzie to trzeba być... konsolowcem. Podludziem. Czaruś dalej pod kamieniem żyje xd

Podludziem powiadasz...Ostatnio bodaj Media Expert oferował blacharzom gry za złotówkę. Zakładam się dając dolary przeciwko wietnamskim dongom, że akcja spaliła na panewce. Widział kto takiego "frajera" wśród blacharni, co by dał aż złotówkę za grę, skoro to samo może mieć za darmo?:yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.