Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Jesteśmy w CW, a ty tylko potwierdzasz to, co wyżej: na konsolach piraci się mniej, bo trudniej to zrobić, nie dlatego, że nie powinno się tego robić.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Nie bede oceniac zachowan innych, po prostu twierdzenia, ze piractwo,cheaterstwo itp nie dotyczy juz PC albo dotyczy go mniej, czy cos, jest nieprawdziwe.

To wszystko.

Opublikowano

Przecież Xboxa One to nawet nie złamali

Opublikowano

Aż korci, żeby wkleić screena z biblioteką gierek ze Steama...

Opublikowano

W 4K, na YouTube.

Opublikowano

Myslisz, ze wyjdzie do pazdziernika?

Opublikowano
13 minut temu, YETI napisał:

W 4k/60fps na PS5.

Po tym wpisie czuć i słychać pękającą czteroliterówkę:yao:

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

R* już zaciera rączki na golenie frajerów na remastery.

Yeti już kupił paste i pady termoprzewoddzace - czekają na ps5.

Opublikowano

Na PS4 jakieś średniaki #sonytemplate które trudno nazwać grami i sromy nie ma wstydu ich wydawać a "gra" w nie w nie Yeti bez honoru, ale się dobrali :yao:

Opublikowano
11 godzin temu, _Be_ napisał:

Przecież Xboxa One to nawet nie złamali

na Xboxa One to ja się mogę co najwyżej złamać. Kto by chciał się męczyć z tym gów.nem? I co tam piracić? Klienta Netflixa czy Twitcha? xDDDD bo gier i tak nie ma przecież

Opublikowano

asax jakoś na xboxie piraci już 400h i nie narzeka

Opublikowano
6 minut temu, froncz piotrewski napisał:

na Xboxa One to ja się mogę co najwyżej złamać. Kto by chciał się męczyć z tym gów.nem? I co tam piracić? Klienta Netflixa czy Twitcha? xDDDD bo gier i tak nie ma przecież

Jeszcze będziesz krzyczał do Spancera "zbaw mnie" a no wyszepcze "nie"

Opublikowano
12 minut temu, kermit napisał:

asax jakoś na xboxie piraci już 400h i nie narzeka

*wipes tears* 

Opublikowano

A ja może w RDR 2 zagram już na XOX ale ciiiiii bo to jeszcze nie potwierdzone info [emoji4]

Opublikowano

czemu nie na ps4 pro? przekonały cię łoniaki na końskiej mosznie?

Opublikowano

A po co jak miałbym w lepszej jakości na xox. PROsiaczek służyłby mi już tylko do exów.

Opublikowano
24 minuty temu, krzyhu923 napisał:

Na PS4 jakieś średniaki 

Pod wzgledem exow Sony zdecydowanie najlepiej sobie radzi w tym roku.

Godzinę temu, Czezare napisał:

A YETI jak będzie grał? Odpowiadam: w wersję bez trawy i krzaków w 720p i 28 (w porywach) fps, jak najbardziej płochliwe zwierzę!:yao:

Nie sadze zeby na PS4 bylo mniej niz 900p, najgorsza rozdzialka wiadomix Xbox One.

edit - wracajac do spraw powazniejszych, MHW dobil juz do 10 mln. Niezle!

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
49 minut temu, aphromo napisał:

Pod wzgledem exow Sony zdecydowanie najlepiej sobie radzi w tym roku.

Nie sadze zeby na PS4 bylo mniej niz 900p, najgorsza rozdzialka wiadomix Xbox One.

edit - wracajac do spraw powazniejszych, MHW dobil juz do 10 mln. Niezle!

co za różnica jaka rozdziałka na Xbox One skoro na wysypisku śmieci i tak ciężko o telewizor HD

Opublikowano
19 minut temu, froncz piotrewski napisał:

co za różnica jaka rozdziałka na Xbox One skoro na wysypisku śmieci i tak ciężko o telewizor HD

circles_bg.jpg

Opublikowano

D2 nie włączyłem na poważnie od lutego, wtedy było to solidne stężenie raka i wszystkiego co najgorsze w grach multiplayer. teraz jest troszkę lepiej ale i tak too little, too late. może na Forsaken wrócę, zobaczymy. ale o czym my rozmawiamy skoro najpopularniejszą obecnie grą jest Fortnite. 

naiwnie wierzę, że RDR2 nie będzie rakotwórczy i jakoś mnie poruszy, ale wiem, że to raczej złudna nadzieja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.