Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Destiny zabiło w tobie pasję do grania :usmiech: tak się kończy granie w raki

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
2 godziny temu, Czezare napisał:

https://www.ppe.pl/news/60331/red-dead-redemption-2-wykorzysta-pelna-moc-xbox-one-x.html

A YETI jak będzie grał? Odpowiadam: w wersję bez trawy i krzaków w 720p i 28 (w porywach) fps, jak najbardziej płochliwe zwierzę!:yao:

Nawet mi go nie żal:ragus:

Najlepsza wersja gry roku na najlepszej konsoli u Spencera. To już tradycja :banderas: + RDR1 w 4K

Bełchatów? łyknie znowu worek dopalaczy i wyjdzie na polane z lepszymi efektami.

Opublikowano

9NeAykW.png

xd

Opublikowano
19 godzin temu, aphromo napisał:

edit - 300 mld wejsc na pirackie serwisy w jeden rok xd

No bo z pirackich serwisow sie tylko gry na pc pobiera :facepalm: 

Opublikowano

Nie chcę nic mówić, ale piszemy na forum konsolowej gazetki, która robi receki pirackich gier na konsole,

tak, że tego

Opublikowano
5 godzin temu, froncz piotrewski napisał:

co za różnica jaka rozdziałka na Xbox One skoro na wysypisku śmieci i tak ciężko o telewizor HD

To jest pewna aberracja, ze punktem odniesienia sa mid geny, no ale w koncu forum dla pasjonatow. Gameplay z RDR2 byl z Pro, w zdecydowanej wiekszosci przypadkow ulepszona wersja to podbita rozdzialka wiec nie powinno byc tragedii.

2 godziny temu, Wolfie_ napisał:

No bo z pirackich serwisow sie tylko gry na pc pobiera :facepalm: 

Oczywiscie ze nie. Temat jest dlugi i szeroki, tutaj cytat od polskiego developera The Farm 51

Z mojego punktu widzenia każdy z rozwijających się kanałów sprzedażowych (dystrybucja cyfrowa, F2P, mobile) w samoistny sposób zmniejsza skalę piractwa, która wciąż króluje na pecetach.
Źródło: https://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=94341

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
57 minut temu, gekon napisał:

Nie chcę nic mówić, ale piszemy na forum konsolowej gazetki, która robi receki pirackich gier na konsole,

tak, że tego

Czy Gamera już wyczytał? @Dave Czezky

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Nie zauważyłem, WE HAPPY FEW 68 xD PHEW

Widze ze microsoft ma za zadanie kupic wszystkich średniaków, i  z siła wszystkich pierscieni  stworzyć coś na miarę 75/100

Najlepsze że ja wiedziałem po  gameplayu ze gra bedzie go,wiana.

Opublikowano

Już 65 xD

Ale jest jeszcze nadzieja, pamiętajmy że Rocksteady przed Arkham Asylum zrobiło Urban Chaos, a Naugty Dogs Uncharted 2 poprzedzilo chuyowym do granic możliwości  Uncharted 1

Opublikowano

Opublikowano

Yeti bedziesz bral PS5 w providencie, czy na raty ze swoja dziewczyna, jak Litwin?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

THnW72Z.png

Opublikowano

Unchated jeden to wszech(pipi) aż cud że tak słaba gra dostała sequel

Opublikowano

https://thehardtimes.net/harddrive/water-shitty-new-game-looks-beautiful/

“We really poured our heart and souls into making sure our first game had the best looking water ever. We just lost steam after that. Making a video game is way harder than we thought it would be. All the programming and coding, it’s so boring. That water looks good though, right? That was the first thing we worked on.”

"This game really isn’t so bad if you just stare at the water and don’t do anything else.”

Brzmi jak największy hit MS w tym roku.

Opublikowano

Brzmi jak trajhard napisany w środku nocy ;) 

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

z góry niby OK, a potem widzisz że wydmuszka i (pipi).ać

Wypisz wymaluj Sea of thieves 

Opublikowano

Darmo? No jak ktoś nie ceni  własnego czasu, to później pływa 300h, albo walczy  z Hipciami,  strzela do krasnali, albo brumbrum 400h.

Opublikowano

Kiuurwa, ale w której grze walczy się z hipciami.

no i bez trollingu Wiaderko z Gównem > GuwiniaKratos

w to pierwsze grało mi się bardzo przyjemnie, drugie wymęczyłem

Edytowane przez Paolo de Vesir

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.