Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Niektórzy chcą już zapomnieć o GoW a Wy wypisujecie i się jaracie tą przeciętną grą bez opamiętania - to jest aż niezdrowe [emoji38]

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Niezdrowe to jest nazywanie gry która ma średnią 94%, przeciętną.

Opublikowano
43 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

@nobody Panie Kolego, ale to jest CW. Zachowajmy pewne standardy. :lapka:

ale oczywiśie - każda szpilka i chwilowa słabość się liczy :cool:

Opublikowano
1 godzinę temu, aphromo napisał:

Raczej w najlepsza singlowa gre roku panskiego 2018ego^^

6f2.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

o kirwa nie widziałem ze jesteś kolegą yetiego do dragow xdd

Nonsens Paolo, spodziewalem sie lepszej repliki. Argumenty ad personam sa bezcelowe. Poza tym GoW chwali wiele osob, rowniez ci, ktorzy dali sie poznac jako przeciwnicy PS4 w CW.

46 minut temu, ragus napisał:

Po co grafika na pol ekranu ?

1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Gra przyciętna, ale żal się redaktorom zrobiło że stary chłop płakał i podciągnęli mu te oceny. :/ 

Bylo odwrotnie, Cory wymiekl wlasnie na widok ocen, ja mu sie nie dziwie, bo ogromnie ryzykowal.

1 godzinę temu, Kolos28 napisał:

Niektórzy chcą już zapomnieć o GoW 

NG+ za momencik a ten cos o zapominaniu xd

Opublikowano
36 minut temu, aphromo napisał:
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Gra przyciętna, ale żal się redaktorom zrobiło że stary chłop płakał i podciągnęli mu te oceny. :/ 

Bylo odwrotnie, Cory wymiekl wlasnie na widok ocen, ja mu sie nie dziwie, bo ogromnie ryzykowal.

Doszło do inflacji ocen i w sumie pewnego kolesiostwa. No bo jak to tak wchodzisz na Gamespot, reklama Spidermana na cały ekran, a na portalu piszą że gra na 7? Nie może tak być. Ludzie piszą zachwyty nad tytułem w którym poza Nieznajomym, Kratosem i Freją postaci pojawiają się i znikają bez backgroundu

pewien boss fight, chwile przewinęli się przez ekran i od razu walka)

, na każdym kroku masz reskin assetów, a tania zagrywka ze

zniszczeniem bramy

to był moment w którym złapałem się za głowę zastanawiając się kto klepnął taki durny pomysł. 5 lat robienia grafiki.

Gierkę skończyłem, bawiłem się nawet nieźle chociaż main story musiałem rushować z racji nudnej eksploracji i zadań pobocznych. Zmiana settingu też wyszła tej grze na plus, ale pisanie że GOTY? Do ch.ja, macie wy w tym niebieskim szambie jakieś standardy? Chociaż cień krytycznego myślenia?

Rozi bardzo ładnie tę grę podsumował: to demo. To zapowiedź tego co będzie dalej. No ale to głośny hit, nie można mówić że się coś nie podoba, oj nie.

Opublikowano

To samo można napisać o botw, że 97 na meta to też z dupy ocena wzięta i można w kółko się napiedalać jak i w przypadku God of war. 

Edytowane przez Faka

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Ludzie piszą zachwyty nad tytułem w którym poza Nieznajomym, Kratosem i Freją postaci pojawiają się i znikają bez backgroundu

Zapomniales o calkiem sympatycznym postaciach pobocznych jak Krasnale czy Mimir. Nieznajomy to najlepiej wykreowany antagonista z serii, notabene relacje pomiedzy postaciami wreszcie nie sa plytkie i komiksowe. Duet M/M owszem powinien dostac wieksza role, ale to tyle.

47 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Pokaż ukrytą zawartość

zniszczeniem bramy

to był moment w którym złapałem się za głowę zastanawiając się kto klepnął taki durny pomysł. 5 lat robienia grafiki.

Owszem, byly moze 2 takie momenty nieco na sile ale poza tym wiele ujec bylo naprawde fajnych np.

Spoiler

Wyjasnienie pochodzenia imienia Atreusa czy przerwa jednego z krasnali, rowniez scena napadu na dom Kratosa to niejako pewne symboliczne odwrocenie rol.

50 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Gierkę skończyłem, bawiłem się nawet nieźle chociaż main story musiałem rushować z racji nudnej eksploracji i zadań pobocznych. Zmiana settingu też wyszła tej grze na plus, ale pisanie że GOTY?

Kwestia gustu. Mi strasznie podobal sie patent z widocznymi na pierwszy rzut oka, ale niedostepnymi skrzynkami, elementy metroidvanii czy kolekcjonowanie uzbrojenia. Zadania poboczne byly lepsze i gorsze, ale dalej powyzej sredniej, czytaj  nazbieraj zlomu przynies dostaniesz golda ( wiesz, do jakiej gry pije )a pare mogloby by byc uwzglednione w glownym watku. Mysle, ze wystarczyloby kilka rodzajow przeciwnikow i moze 2 boosfighty wiecej zeby gra uzyskala status forumowego bozka, ale jak na pierwszy krok jest znakomicie.

54 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Rozi bardzo ładnie tę grę podsumował: to demo. To zapowiedź tego co będzie dalej. No ale to głośny hit, nie można mówić że się coś nie podoba, oj nie.

Demo, ktorego ukonczenie zajmuje zblizony czas do pozostalych kilku numerowanych gier z serii ? Cos dlugie.

Opublikowano

Demo xD GRA USŁUGA jak to się mówi

Opublikowano
8 godzin temu, Faka napisał:

To samo można napisać o botw, że 97 na meta to też z dupy ocena wzięta i można w kółko się napiedalać jak i w przypadku God of war. 

Zeldzie przynajmniej nie można odmówić innowacyjności i świeżego podejścia. GoW'owi chyba bliżej do porównań z Shadow of Mordor i otrzymywanych przez niego dziesiątek w prasie ;) 

Opublikowano

W Zeldzie juz po 30h widzi sie sporo wad, jak chociazby ciagle nudne walki z wilkami i żelkami, sporo pustych terenow, smiesznie proste walki z divine beasts, mierne questy poboczne (typu przynies, podaj, pozamiataj), po pewnym czasie zanik checi eksploracji (bo wiadomo ze co najwyzej znajdzie sie skrzynie z mineralami lub strzalami). 

Mozna powiedziec tak samo jak niektorzy o GoWie - na poczatku gra zauracza, gdy wychodzimy na zewnatrz i widzimy caly swiat, koncowka tez fajna, gdy udajemy sie do zamku, ale caly mid game trzeba rushowac z nudow.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Dyskutowac z gosciem co spedza miliony h w wowie. Ten afromo udowodnil ze jest fiu fiu.

Edytowane przez milan

Opublikowano
17 godzin temu, Arkady napisał:

Niezdrowe to jest nazywanie gry która ma średnią 94%, przeciętną.

Vampyr to jego Top3 na ps4 wiec z czym do ludzi :D

Opublikowano

94%? Boli? Bardzo dobrze, bo ma boleć. Za kilka dni kolejny killer na PS4 i kolejne posty botów typu, no nawet fajne, sunset to to nie jest, ale 7- dam. Mam nadzieje, że w tym samym czasie wyjdzie jakiś crap na 6, bo chcę znów poczytać ich posty, jaka to wspaniała gra na której nie poznał się świat, poznali się tylko chorzy pacjenci zakładu psychiatrycznego w Choroszczy.

Opublikowano

DkuhsS6UwAEfn4w?format=jpg&name=large

resssdk6.jpg

:rayos:

Spencer dobry typek, oficjalnie plucie na botów, crap za crapem, brak gier, a w wolnym czasie Królestwo Niebisieki, salony, szampan i kawior. Pewnie pokazali mu jak się tworzy Klejnoty Generacji ze średnią, którą xbox osiągnie jak doda ze sobą dwa tytuły.

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

czyli to jest kolejny zakup spencera? całe playstation?

Opublikowano

wykupić playstation i zamknąć, sounds like a plan

Opublikowano
20 minut temu, golab napisał:

wykupić playstation i zamknąć, sounds like a plan

ale świat byłby piękniejszym miejscem :fsg:

mendrek wziałby się za swoje życie w końcu, yeti skończyłby lepianke a nie ciągle próbował pokonać drugiego bossa w niohu w 720p a milan? no z nim by sie nic nie zmienilo 

Opublikowano
10 godzin temu, oni napisał:

Zeldzie przynajmniej nie można odmówić innowacyjności i świeżego podejścia. 

Bzdura. Jesli Zelda zasluguje na 97, to tym bardziej GoW na 94.

Opublikowano

I w co niby byście wtedy grali

Opublikowano
9 godzin temu, Lukas_AT napisał:

Mozna powiedziec tak samo jak niektorzy o GoWie - na poczatku gra zauracza, gdy wychodzimy na zewnatrz i widzimy caly swiat, koncowka tez fajna, gdy udajemy sie do zamku, ale caly mid game trzeba rushowac z nudow.

Serio ? Ja wymienilbym kilka cezur w main story, rozszerzajacych formule.

Opublikowano

God of War 2018 to gra dla mas... Bleeeee.
Dziękuję wolę pograć w najnowszą Zelda!

Jak można tak podniecać się tym GoW.
Kurcze a w Bloodborne grałeś jeden z drugim? To jest fenomen a nie ten średniak Kratosik. Dla takich gier jak GoW nie kupuje się konsoli a więc uwierz mi, że zieloni nie zazdroszczą nam niebieskim tej gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.