Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
16 minut temu, easye napisał:

Chłopy wymieniają 4 razy konsole bez gier, aby miec wiecej terafankow, HDRy, a na końcu w CW walcza 2 tytułami, ktore dzialaj w 4 K nawet na lodówkach... xD

No kisne! "2 indyki" na dodatek z 2017. W tym samym okresie dla porownania na konsoli, na ktorej zielone przegryw nic dla siebie by nie znalazly Next Machina , God Of War, Persona 5,  Shadow of the Colossus, Yakuza Kiwami i 6, Detroit, Wipout lada chwila Spiderman, Kingdom Hearts, Concrete Genie i pare niszowych tytulow nie sposob spamietac...

Lista ukonczonych gier, ktore wymieniles:

Next Machina - 38%
Persona 5 - 24%
Shadow of Colosus to remake, nawet nie licze

Yakuza Kiwami - 0%
Detroit - 0%
Wipeout - 0%

To juz ten czas zeby zm.

Mi sie wlasnie Vampyr pat(pipi)e, a ty w co tam dzisiaj grasz?

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

No i? Ori i Cupheada też nie skończyłem  na 1 niedługo przyjdzie czas, Cuphead dla mnie ma beznadziejny gameplay. Nie da się grać i kończyć wszystkiego będąc w moim wieku i wszystkie platformy do grania. Wolę pykac w Donkey Konga niż Ori, sam GOW zajął mi z 60h ponad, Yakuza 0 ponad 120, więc nie będę teraz brał się za Kiwami, pomimo że czeka na dysku. Tymbardziej szkoda czasu na tegoroczne crapy MS pokroju SoT czy SoD, ich konsole czy właśnie użytkowników pokroju Mausa... 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Serio bedziesz sie teraz posilkowal grami z 2015, a sam przed chwila wypominales 2017? Jeszcze gry z PS3 wymien. 

Ty w ogole grales kiedys coopa z kermitem, humem i bluberem? Ty w ogole kiedykolwiek grales w coopa?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ale my w ogóle nie rozmawiamy o tym co kończy Izi tylko o tym jaka gowniana konsola bez gier jest Xsmiec. 

Opublikowano

Zeby wymieniac argumenty, trzeba jeszcze cos soba reprezentowac.

Opublikowano

Nawet stąd slysze rechot Karola który przegląda nowe CW. Wyliczanki, przezywanie się, wypominanie że ktoś nie zdobył  rozowego konia w remake'u.

A król siedzi, gra w saints rowa, i  za 6 lat na luzie zagra w plusowego spidermana, lou2 i inne zayebiste gry.

Opublikowano
26 minut temu, Maus napisał:

Serio bedziesz sie teraz posilkowal grami z 2015, a sam przed chwila wypominales 2017? Jeszcze gry z PS3 wymien. 

Ty w ogole grales kiedys coopa z kermitem, humem i bluberem? Ty w ogole kiedykolwiek grales w coopa?

c0rwa jak mi się przypomniało

:banderas: 

Opublikowano
1 godzinę temu, easye napisał:

Chłopy wymieniają 4 razy konsole bez gier, aby miec wiecej terafankow, HDRy, 

Hm, wielu posiadaczy PS4 rowniez przesiadlo sie na Pro, no i przesiadka na Scorpio przy tej konfiguracji jest dla fana Xboxa niemalze obowiazkiem. Srednia szpila.

No kisne! "2 indyki" na dodatek z 2017. 

Yyy, obie gry sa z 2018 roku, ale zgoda nikt nie nazwie tego AAA.

lada chwila Spiderman, 

Jak wymieniasz gry z jakiegos okresu czasu to nie mieszaj z przyszlymi grami, i Kingdom Hearts 3 to bedzie multiplatforma.

Godzinę temu, Maus napisał:

Persona 5 - 24%

Jak ktos gra tylko zeby skonczyc singla to chyba moze sie zmiescic w takim pulapie pucharkow. To i tak jest ponad 150h,zeby nie bylo.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Isi naćpany dla niego kingdom hearts to ex na PS4 xd

Opublikowano

Śmieszno tym bardziej, że gra miała jeden z dłuższych trailerów na tegorocznej konferencji MS na E3 :p

Opublikowano

a jakie to gry na szrota4 poza drwalem  8/10 w tym roku? Przypominam że drwal na 2x większej liczbie konsol tylko o 1mln więcej miał zainteresowanych graczy na swoim koncie niż piraty, jaka beka z niebieskich przegrywów xDDDDDDDDDDDDDD

a w zeszłym tygodniu nier i crash w najlepszych wersjach na nadkonoli XBOX  :banderas:   Sonybociarnia po kolejnym przegranym E3 nie wie o czym już pisać, były nawet argumenty że filmik z lesbami ma dużo wyświetleń na YT a później niebieskie robale zmiażdżone że DLC do piratów ma więcej wyświetleń niż spajder  ^^

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Przypominam, że piraci osiągnęli taki wynik w okresie gdzie przez 3 miesiące z rzędu MS rozdawał game passa za złotówkę, a i tak do średniej musieli doliczyć jakieś 2-3 miliardy komputerów na całym świece. No sukces goni sukces! xDDDDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

widze u isis bez zmian, bomba od rana i altarnatywna rzeczywostosc 

Opublikowano

easye nigdy się nie zmieniaj 

Opublikowano

Jaki to musi być dramat, skoro MS w(pipi) Game Passa w Windows 10, robi z PC cross play w każdej grze a na końcu i tak jest lament, że Sony odmawia xD

Opublikowano

Skończysz już pier*dolić? Nawet CW ma pewne zasady..

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano
12 godzin temu, easye napisał:

W tym samym okresie dla porownania na konsoli, na ktorej zielone przegryw nic dla siebie by nie znalazly Next Machina , Wipout, Kingdom Hearts

:pawel: :pawel: :pawel: 

dobre tytuły next machina i wipout takie niszowe, że pierwszy raz o nich slysze

Opublikowano
4 godziny temu, Daddy napisał:

a jakie to gry na szrota4 poza drwalem  8/10 w tym roku? Przypominam że drwal na 2x większej liczbie konsol tylko o 1mln więcej miał zainteresowanych graczy na swoim koncie niż piraty, jaka beka z niebieskich przegrywów xDDDDDDDDDDDDDD

a w zeszłym tygodniu nier i crash w najlepszych wersjach na nadkonoli XBOX  :banderas:   Sonybociarnia po kolejnym przegranym E3 nie wie o czym już pisać, były nawet argumenty że filmik z lesbami ma dużo wyświetleń na YT a później niebieskie robale zmiażdżone że DLC do piratów ma więcej wyświetleń niż spajder  ^^

Zmien dealera. Crash najlepszy jest na PC.

Opublikowano

zawsze mnie rozpyerdala ta logika:

-Gra X osiągnęła duży sukces, ponieważ bardzo dobrze się sprzedała i gra w nią kilka milionów ludzi

-A-ALE KILKA MILIARDÓW PC NA ŚWIECIE, ALE GAMEPASS ZA ZŁOTÓWKĘ WIĘC SIĘ LICZY 

a najgorsze jest to że easye z tym swoim autyzmem wcale nie trolluje, co udowadniał w normalnych tematach...

Opublikowano
34 minuty temu, oni napisał:

-A-ALE KILKA MILIARDÓW PC NA ŚWIECIE, ALE GAMEPASS ZA ZŁOTÓWKĘ WIĘC SIĘ LICZY 

Tą logiką to gry na steamie powinny bić dwucyfrowe rekordy a jak pokazuje sprzedaż sztosów jak Nier, Nioh na PS4/PC jak pójdzie 2 mln na miliard użytowników PC i 80 mln PS4 to jest sukces :dynia:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Od kiedy wprowadzono GamePass isis liczy ile graczy zagralo za zlotowke, ile rzucilo gre po godzinie, ile odnowilo subskrypcje, ile miliardow gralo na PC.

Yebany jak on w takim amoku znajduje czas na platynowanie FC Primal

Opublikowano

Ja ściągnąłem za złotówkę sot i wywalilem po kilku minutach. Dobrze wiedzieć, że się przyczynilem do jakiegos "sukcesu" :yao:

To już ten smieciowy state of decay bardziej wciągnął, bardzo solidne 3/10

Opublikowano
4 minuty temu, Yakubu napisał:

Ja ściągnąłem za złotówkę sot i wywalilem po kilku minutach. Dobrze wiedzieć, że się przyczynilem do jakiegos "sukcesu" :yao:

ExQ2Gzs.jpg

ponad 4 miliony graczy 

91,4 milionów przegranych godzin 

średni czas gry: 22 godziny 43 minuty 

no ale Yakubu wywalił po godzinie więc się nie liczy xD 

Opublikowano

12h w god of wara to była męczarnia ;/ 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.