Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

World of Warcraft ma ogromne, wciąż żyjące community nagrywające piosenki, reklamy i aktywnie udzielające się poza grą. Dodatkowo jest to jedyny liczący się MMO typu Pay-to-Play.

Także patrząc na powyższe World of Warcraft >> dowolna gra na PlayStation4.

Blizzard nadal nie podaje liczby aktywnych graczy WoW?

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Ale oni przestali sie chwalic jak z 14mln spadlo ponizej 10mln. Tera jest wiecej?

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

Retoryka aphromo nie powala, na tej samej zasadzie dowolna gra może być uznawana za mistrza w swoim gatunku, bo zbierze się wokół niej wąska grupka osób, które będą sobie robić konkursy i wysyłać czipsy w nagrodę.

Tym niemniej, biorac powyzsze pod uwage nie zasluguje rowniez na krytyke, jaka niektorzy ja obdarzaja. Prawda najczesciej lezy posrodku.

4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Czego nie można powiedzieć o cudownym Days Gone wyglądającym niczego sobie, ale z gp już słabiej. :pawel: 

Jest na odwrot akurat :) Dziennikarze majacy kontakt z gra chwalili gameplay ( zwlaszcza walke z horda ) ale utyskiwali na framerate.

5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Co do gier na abonament: są trochę jak festiwale. Wyższa cena gwarantuje zaangażowanie nieprzypadkowych ludzi i minimalizuje występowanie patologii. 

Ale paywall odpycha z kolei cala mase innych osob ( dowodem wysyp prywatnych serwerow ), ktorym nie usmiecha sie placic bajonskich sum za cos co wiekszosc rynku oferuje za darmo.  Cos za cos.

7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Fenomenalny kontent WoWa sprawia, że żałuję wydania 289zł na Edycję Specjalną GoWa, bo miałbym 6 miesięcy gameplayu na poziomie o którym ludzie z Santa Monica mogą co najwyżej pomarzyć. :reggie:

Pol roku za 3 stowy:obama: Szanuja godziny pracy tam w Blizzardzie. A GoW kandydat do GoTy, singlowa gra roku, nigdy nie zamienilbym tego za mozliwosc uzytkowania swojej wlasnosci...

Opublikowano
5 minut temu, Mejm napisał:

Ale oni przestali sie chwalic jak z 14mln spadlo ponizej 10mln. Tera jest wiecej?

Największy spadek liczby graczy był na przełomie Cataclsym/Mist of Pandaria. Warlords of Draenor utrzymało najniższą liczbę płacących abonament. Po Legionie gra przekroczyła 10.1 mln, bo był to świetny dodatek, a Battle for Azeroth zapowiada się równie dobrze jak nie lepiej. Myślę że padnie rekord.

Opublikowano
5 minut temu, aphromo napisał:

Tym niemniej, biorac powyzsze pod uwage nie zasluguje rowniez na krytyke, jaka niektorzy ja obdarzaja

A już na pewno nie zasługuje, by stawiać ją z dowolną częścią FH na jednej półce. Serio tak ciężko przyznać, że ścigałki dostępne na plejstulejszyn 4 są co najwyżej poprawne?

Opublikowano
5 minut temu, aphromo napisał:

Ale paywall odpycha z kolei cala mase innych osob ( dowodem wysyp prywatnych serwerow ), ktorym nie usmiecha sie placic bajonskich sum za cos co wiekszosc rynku oferuje za darmo.  Cos za cos.

Boo hoo, bardzo mi przykro. Lepiej mniej a dobrze. Z resztą, 40zł za miesiąc gry.

b a j o ń s k i e   s u m y :pawel: 

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

A już na pewno nie zasługuje, by stawiać ją z dowolną częścią FH na jednej półce.

Ciezko ocenic, bo Driveclub sie zmienial na przestrzeni lat, i kolejne czesci FH wychodzily rownolegle. Fakt, ze gra nadal wzbudza jakies zainteresowanie, dowodzi, ze nie jest to przecietna scigalka.

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Boo hoo, bardzo mi przykro. Lepiej mniej a dobrze. Z resztą, 40zł za miesiąc gry.

O rany, a ja narzekalem na obowiazkowego Plusa:dunno:

Opublikowano
Teraz, aphromo napisał:

Ciezko ocenic

Co? W jakiej rzeczywistości Ty żyjesz? Mówię o stanie na dzień dzisiejszy.

1 minutę temu, aphromo napisał:

Fakt, ze gra nadal wzbudza jakies zainteresowanie

Wśród posiadaczy takiej czarnej konsoli od Sony na pewno wzbudza. W końcu jakie są alternatywy? :)

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał:

Co? W jakiej rzeczywistości Ty żyjesz? 

Nie pozwalaj sobie.

5 minut temu, Bzduras napisał:

Mówię o stanie na dzień dzisiejszy.

Porownywanie gry z 2014 do gry z czasow obecnych jest bezcelowe.

11 minut temu, Bzduras napisał:

W końcu jakie są alternatywy? :)

No Bikes to wciaz najlepsze wyscigi motocyklowe, faktycznie nie ma alternatywy.

A Scigalek na PS4 roznych jest sporo, kazdy znajdzie cos dla siebie. Nie kazdemu musi podobac sie FH.

Opublikowano

Nie pozwalaj sobie.

Nie będziesz mi życia układać :cool:

Porownywanie gry z 2014 do gry z czasow obecnych jest bezcelowe.

To po co klapeuszki nadal próbują ją porównywać i stawiać na piedestale?

No Bikes to wciaz najlepsze wyscigi motocyklowe, faktycznie nie ma alternatywy.

A Scigalek na PS4 roznych jest sporo, kazdy znajdzie cos dla siebie. Nie kazdemu musi podobac sie FH.

#racjonalizm

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał:

To po co klapeuszki nadal próbują ją porównywać i stawiać na piedestale?

Nie wiem, moze ich zapytasz ?W koncu kilka lat rywalizacji forumkowej, gdzie w najlepszym okresie scigalo sie kilkadziesiat osob to sporo. A zreszta, powszechne narzekanie na brak patcha pod Pro to lepszy dowod.

A co jest wyroznikiem DC, ktore sprawia ze ta gra wciaz nie zostala odlozona ad acta, mysle, ze nacisk na rywalizacje wlasnie, dosc wyrozniajacy sie model jazdy, unikatowy styl graficzny.

Tutaj cytat z  Eurogamera, z okazji ostatniego darmowego DLC.

If that's the case then it's only right to say a fond farewell to DriveClub, a game that evolved into one of the finest arcade driving experiences in years.

Opublikowano

Czy ja dobrze paczę i czytam? Klapy jeszcze wspominają Drajwchoojnię? A cio to? To jakaś gra była?! A jakie "to" oceny na Meta uzyskało?

Opublikowano

Jak driveclub jest dobrą grą wyścigową to ja c0rwa nie chce zobaczyć złej :pawel: 

Opublikowano

Odpal hit yakuba the crew albo GT sport xD

Opublikowano

Platforma Sory, kiedyś prawdziwa ostoja gier wyścigowych to teraz zero, a właściwie...ZERO  w tym temacie.

Taka jest czysta brudna prawda moi kochani klapeusze:dunno:

Opublikowano
10 minut temu, Czezare napisał:

Platforma Sory, kiedyś prawdziwa ostoja gier wyścigowych to teraz zero, a właściwie...ZERO  w tym temacie.

Taka jest czysta brudna prawda moi kochani klapeusze:dunno:

Jak poczytasz Eurogamera i popatrzysz na średnie to rzeczywistość sama zacznie się zakrzywiać, miliony ludzi na całym świecie codziennie testują ową metodę i zdaje się działać :kaz:

Opublikowano

boty z głodu ponoć grają dzięki wstecznej w fifa 2010.

Opublikowano

lol,  w sumie tak bez beki, bo już zupełnie nie jestem w temacie - w jakie exy grają xboty? wiem że wyszło Halo Wars 2, potem Cuphead, a potem Sea of Thieves... Czy to koniec? Bo to było dawno temu.

Opublikowano

Jakie to piękne :banderas:

Opublikowano
8 godzin temu, dr skrzynia napisał:

lol,  w sumie tak bez beki, bo już zupełnie nie jestem w temacie - w jakie exy grają xboty? wiem że wyszło Halo Wars 2, potem Cuphead, a potem Sea of Thieves... Czy to koniec? Bo to było dawno temu.

Był też State of Decay 2 a zaraz Forza Horizon 4. 

No kiedyś bylo lepiej, nie powiem 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

no nie wygląda to najlepiej, Halo Wars 2 było tylko w porządku, Sea of Thieves rozczarowało na premierę, Cuphead jest spoko ale to indyk, w State of Decay 2 nie grałem,  Super Lucky Tales to średniak, w międzyczasie była trzymająca poziom Forza 7 i zaraz wyjdzie Godrizon 

Opublikowano

Kiedyś było lepiej, ale to myślenie że na konsoli gra się tylko w eksy to chyba po jakimś srogim wylewie.

1 minutę temu, oni napisał:

Cuphead jest spoko ale to indyk

Bez znaczenia. Hollow Knight jest tylko indykiem, tak jak i Dead Cells a gracze nie posiadają się z radości jak dobre są to gry.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Indyki średnio 3x tańsze od gier AAA i tak z 10x ciekawsze :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.