Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

no w sumie, trudno się nie zgodzić :notbad:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Dobry jest figaro z tym co tam grają boty a sam gra w U4 w 2018 roku xD

Opublikowano

bluber pisze w co gra figaro a odpowiada dr skrzynia

no to chyba sprawa jest jasna :)

Opublikowano

No to co, czas na 

banhammer.jpg?1462191551

Opublikowano

Ale ja nie odpowiadałem Bluberowi, odpowiadałem Rabarbarowi Ogrodowemu, mojemu zmyślonemu przyjacielowi.

Opublikowano
4 minuty temu, dr skrzynia napisał:

Ale ja nie odpowiadałem Bluberowi, odpowiadałem Rabarbarowi Ogrodowemu, mojemu zmyślonemu przyjacielowi.

Tak czy siak z eksów na ten rok na PS4 ograłeś Detroit ty dzbanie ogrodowy 

Opublikowano

Zagrałem 10 minut, spadłem z dziewczynką z dachu i sprzedałem.

Jak byś miał ŻYCIE, tak jak ja, gdybyś miał przyjaciół, tak jak ja i gdybyś był aktywny sportowo/charytatywnie/seksualnie, tak jak ja, też byś nie nadążał za ograniem tego ogromu exów na PS4.

Opublikowano

Teraz nie nadąża się z ogrywaniem eksów na plejstulejszyn z innego powodu: zaczynasz gierkę, kończysz po 7 godzinach i dowiadujesz się, że już nie jest eksem :)

Opublikowano
4 minuty temu, dr skrzynia napisał:

Jak byś miał ŻYCIE, tak jak ja, gdybyś miał przyjaciół, tak jak ja i gdybyś był aktywny sportowo/charytatywnie/seksualnie, tak jak ja, też byś nie nadążał za ograniem tego ogromu exów na PS4.

Nie wiem czy się chwalisz czy żalisz, ale nie ograłem wszystkich exów na PS4 bo po prostu szkoda na to czasu w większości przypadków to gierki z PS2 tylko w nowej grafice. 

Opublikowano

Albo i w starej:shieeet:

Opublikowano
2 godziny temu, Pacquiao napisał:

Indyki średnio 3x tańsze od gier AAA i tak z 10x ciekawsze :)

Od tych gier aaa na x-śmieciarke, to na pewno. 

Opublikowano
15 godzin temu, dr skrzynia napisał:

lol,  w sumie tak bez beki, bo już zupełnie nie jestem w temacie - w jakie exy grają xboty? wiem że wyszło Halo Wars 2, potem Cuphead, a potem Sea of Thieves... Czy to koniec? Bo to było dawno temu.

Jasny ch/uj, ile banów musisz jeszcze wyłapać żeby przestać tu wchodzić i pier/dolic w kółko to samo udając ze nieee wcale nie jesteś alterem? Nikt cię tu nie chce, jesteś jak ten dzieciak w piaskownicy który nasral w porty a reszta ucieka do drugiego kąta za każdym razem jak się zbliża.

ty kur/wa robalu 

dajcie mu bana albo mnie bo odechciewa mi się na forum wchodzić jak widzę że 23 alter Figaro znowu pisze

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano
7 godzin temu, oni napisał:

no nie wygląda to najlepiej, Halo Wars 2 było tylko w porządku, Sea of Thieves rozczarowało na premierę, Cuphead jest spoko ale to indyk, w State of Decay 2 nie grałem,  Super Lucky Tales to średniak, w międzyczasie była trzymająca poziom Forza 7 i zaraz wyjdzie Godrizon 

No wreszcie jakis post, z ktorym mozna sie zgodzic :) Dodaj do tego, ze boty powoli przyzwyczaja sie do this is waiting game ( crash,spyro itp ) ;)

Dobrze, ze te kilka japonskich gier ukazalo sie/ukaze w przyszlosci, bo serio bylaby bieda jak ze Switchem.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
2 minuty temu, aphromo napisał:

bo serio bylaby bieda jak ze Switchem.

Oczywiście bo w twoim wszechświecie nie wyszły rok temu takie gry jak RE7, Wolf 2, Evil Within 2, Hellblade, Dishonored Death of the Outsider, Prey czy w tym roku Monster Hunter World czy nadchodzacy RDR 2, ktore będą w najlepszej wersji na Xbox One X. 

Świat wygląda tak, że w wszystko się gra na Xboxie - te 4 exy na rok na PS4 i tyle a jak jedziesz do mamy w odwiedziny to przechodzisz te dwie gry z Swticha, mam nadzieje, że wyjaśniłem. 

Opublikowano
18 minut temu, _Be_ napisał:

Oczywiście bo w twoim wszechświecie nie wyszły rok temu takie gry jak RE7, Wolf 2, Evil Within 2, Hellblade, Dishonored Death of the Outsider, Prey czy w tym roku Monster Hunter World czy nadchodzacy RDR 2, ktore będą w najlepszej wersji na Xbox One X. 

Konsole oceniam jako caloksztalt i tutaj X1X przegrywa. Jakbym mial parcie na piksele to zlozylbym PC najpewniej, zreszta exy MS tez tam sa:yao: 

18 minut temu, _Be_ napisał:

Świat wygląda tak, że w wszystko się gra na Xboxie - te 4 exy na rok na PS4

Nie,nie,nie. Widzisz sporo gier omija loniaka,sa lepsze promki, wieksze community w PL, mozliwosc doswiadczenia VR itp. Jakis Mixer nie zastapi tego.

Opublikowano

Te sporo gier co omija Xone to Crash, Hellblade czy Automata?

Jako całokształt to X1X jest dużo lepszą konsolą i żadne zakrzywianie rzeczywistości tu nie pomoże.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Moja wizja = jedyna słuszna wizja.

Wizja ? To sa fakty, ktorymi posluzylem sie jako argument w dyskusji. Jesli masz cos sensownego do dodania, zapraszam.

1 minutę temu, MaZZeo napisał:

chuj kogo obchodzi polskie community dzbanstejszyn.

Tak samo jak Twoje pier.dolenie na temat rzeczy o ktorych nie masz pojecia.

1 minutę temu, Pacquiao napisał:

Te sporo gier co omija Xone to Crash, Hellblade czy Automata?

Niekoniecznie. Jest tego sporo, ostatnio np. Death Gambit.

3 minuty temu, Pacquiao napisał:

Jako całokształt to X1X jest dużo lepszą konsolą i żadne zakrzywianie rzeczywistości tu nie pomoże.

Jak uwazasz. Ja przezyje bez idealnie owlosionych konskich jajec w RDR.

Opublikowano

Konsolą? Mocne słowa jak na stacjonarny system prezentacji HDR i 4K.

Opublikowano

jakie to exy szrota4 bez gier? sonybcoarnia znowu była u yeti'ego w Choroszczy?  xD

Kaz za paczkę fajek oddał wszystkie wartościowe exy dla XBOXa w najlepszej jakości  :banderas: niezły wariat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.