Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

YETI znów na mocnym odlocie i nie ogarnął że wg. prawa CW następną generację wygra Microsoft roznosząc na strzępy Sony i wyznaczając kierunek rozwoju niczym za czasów X360. 

i obudziła cię pielęgniarka aplikując kolejną porcje czopków w dupę

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
25 minut temu, oni napisał:

no ja też czekam, oby zaskoczyli jakimiś fajnymi oryginalnymi grami 

Takimi jak np. samochody, strzelanie i strzelanie z trzeciej osoby.

Opublikowano
27 minut temu, YETI napisał:

5000zł za PS4? Moje marzenie, pewnie jakies 40 rdzeni i 20 terafanków. Niestety, skończy się na jakiś 2000zł, no może przy dobrych wiatrach na 2,5. Ale już nie mogę się doczekać nowej generacji wspaniałości z Królestwa Niebieskiego. Kolejne lata z najlepszymi grami na wyłączność ze średnią 90%, wyznaczającymi nowe standardy graficzne.

:fsg:   SONY :fsg:

Ludzie maja marzenia, ambicje, stawiaja sobie cele i do nich daza, a yeti wkleja takie cos na forum dla konsolomaniakow. Probuje znalezc jakies wytlumaczenie do tego posta, moze sa gdzies na swiecie entuzjasci apatratow fotograficznych, ktorzy w ten sam sposob opisuja ponad 300 punktow autofocusa, brak lustra lub automatyczny obiektyw ponizej 1.0, ale nie moge sie doczytac. Taka martwica kory mozgowej tylko w polityce oraz na fpe. Idealnie tutaj pasujesz Yeti, nigdy sie nie zmieniaj. Zapewne w swoim swiecie wygrales z osobami posiadajacymi xboxa i multiplatformy dla ciebie sa tematem tabu, bo w twojej glowie wciaz trwa konsolowa wojna. Obstawiam, ze za 3 lata bedziesz nalogowo spozywal srodki prokognitywne i staral sie wygrzebac z wirtualnego swiata. 

1 minutę temu, Rozi napisał:

Lepsze to, niz symulator stunika w kapeluszu.

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał:

brzmi jak lineup Xboxa One i Playstation, no może z wyjątkiem tych samochodów na konsoli Sony 

Opublikowano

Maus widzę że odlecial, ale takie przypadki w CW są najlepsze. 

Opublikowano

Yeti jak ćpun, nie widzi swojego spierdoxu.

"To nie ja jestem uzależniony, to wy jesteście głupi"

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/60711/greenberg-baza-uzytkownikow-xboksa-sklada-sie-z-wiekszej-liczby-hardcorowych-graczy.html

Tak, wiem źródło jest jakie jest, ale imo sama prawda. :gayos:W końcu to na Xboxie kwitnie jakikolwiek konsolowy e-sport, a same gry nastawione są na gameplay a nie warstwę fabularną.

Opublikowano

Weź zobacz kto to pisał, a potem walnij się w łeb czymś twardym, najlepiej mocno :/

Opublikowano
14 godzin temu, Ins napisał:

Gameplay trailer Cyberpunka wymiata

Graficznie ciezko uwierzyc, ze to jeszcze obecna gen ale gameplayowo taki typowy sandbox.

4 godziny temu, gekon napisał:

, jaktam? 5000 zł na ps5 już uzbierane, żeby pograć w tego Cuperpanaka?

Gra pojdzie tez na obecnych konsolach, to jasne jak slonce.

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak, wiem źródło jest jakie jest, ale imo sama prawda. :gayos:.

Nie otrzymaliśmy konkretnych danych, jednak Greenberg jest przekonany, że pomimo przewagi konkurencji...

Opublikowano

Procentowo mniej graczy PS4 kupuje exy, niż robią to gracze na Xboxie. Z resztą, exy PS4 to cinematic experience kiedy na Xboxie jest to rywalizacja między graczami lub kooperacja. Nie strzelanie kapiszonami do durnych, niezmiennych w czasie AI w Uncharted.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

no Greenberga nie można traktować poważnie, ale do triggerowania klapów w CW jego cytaty świetnie się nadają 

Edytowane przez oni

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Procentowo mniej graczy PS4 kupuje exy, niż robią to gracze na Xboxie.

Nie masz pojecia, ile jest graczy na X1, ile kupuje cokolwiek na Xbox One, a szafujesz jakbys posiadal wiedze nt. sprzedazy exow.

Opublikowano

Myślę że szacunki VGCharz są wartę więcej niż Twoje wyparcie. Z resztą, rozmawiając w kontekście próbek statystycznych wystarczy wejść na PlayStation Polska, pogadać z graczami z forum lub znajomymi by dowiedzieć się że konsola to PlayStation a najważniejszymi premierami dla rodzimego gracza są najnowszy Battlefield, Call of Duty i tegoroczna FIFA. Ew. trafiam na takich asów jak Ty dla których GoW to w sumie taki Bloodborne, tylko lepszy.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Myślę że szacunki VGCharz są wartę więcej niż Twoje wyparcie. 

Sea of thieves 0.5, QB 0.76, podobnie SOD2, czyli tyle ile niszowe gierki z Japonii.

Jedyne warte odnotowania Halo 5, z prawie 5 mln, tyle ze U4 ma u nich ponad 10 mln. Najlepiej sprzedajace sie gry multiplatformy, absolutnie nie ma powodu wierzyc greenbergowi w tej kwestii Paolo.

Z resztą, rozmawiając w kontekście próbek statystycznych wystarczy wejść na PlayStation Polska, pogadać z graczami z forum lub znajomymi by dowiedzieć się że konsola to PlayStation 

U nas w kraju to pelna prawda. Przejrzalem pobieznie ten profil i nie ma tam nic ciekawego, rodzynek

Artur Jaskólski Czy są polskie napisy?
Zarządzaj
PlayStation PolskaPlayStation Polska Odpowiedzi udzielą Ci nasi konsultanci 1f642.png:) Napisz na adres e-mail: pomoc@pl.playstation.com.

Ew. trafiam na takich asów jak Ty dla których GoW to w sumie taki Bloodborne, tylko lepszy.

BB2 wykonany na poziomie GoW bylby najpewniej na tym forum jakims GOTG czy cos, ale juz nie bede drazyl tematu.

Opublikowano

#4theplayers.

A jak klapki na r/ps4 i resetera bronia sony :dynia: gdyby to byla gra od Ms albo inny developer niz sony to by juz byl placz,ze jak to mozna zapowiadac dlc przed wydaniem gry. Ale skoro to ex dla ps4 to:

tenor.gif

Serio chyba niema obecnie gorszej grupy graczy niz fanboye Sony

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

chyba spał ostatnią dekade w blacharskiej jaskini :kaz:

Opublikowano

Nawet w dzisiejszych czasach dalej istnieja firmy dla ktorych gracze maja mokro na haslo DLC

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.