Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli 99% gier MA dlc, to co za różnica kiedy je zapowiedzą?

Jeśli gra ma dużo zawartości na starcie, to nie ma znaczenia czy będzie miała płatne DLC, bo jeśli DLC będzie dobre, to wydatek jest uzasadniony, a jeśli nie jest warte zakupu, to "oszczędzasz" kasę. WIN-WIN.

A jeśli gra jest kiepska i ma dodatkowo płatne DLC, to po prostu jej nie kupujesz, no bo po co się męczyć i jeszcze za to płacić?

W czasach kiedy całą grę można sobie obejrzeć przed zakupem na YT, oburzanie się na DLC jest po prostu śmieszne. Nikt już nie kupuje kota w worku.

Edytowane przez Pacquiao

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Mogli dodać to dodać w day one patch ale po co skoro owieczki i tak kupią. Firma która niby na początku była tak #4theplayers wydaje mi się powinna wymagać od developerów zachowania #4theplayers. W sumie ta branża dawno zeszła na psy więc nic dziwnego że gracze myślą że zapowiedanie dlc z black cat przed premierą gry dzie devi sami przyznali że black cat pojawi się w mały % w podstawce i wydanie tego dlc miesiąc po premierze, jest ok.

Bo jak dla mnie to mogli to dodać w patchu albo przed premierą ale stwierdzili że damy im sneak peak a resztę niech sobie kupią w dlc.

Gdyby tego Spiderman wydawało EA,Acti albo Ubi jako multiplatforme to ból dupy i płacz o to dlc na Reddit/resetera był by gigantyczny ale to exclusive na PS4 więc Sony defense force nie widzi w tym problemu.

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

autorzy gry komputerowej zapowiedzieli w 2018 roku dlc przed premierą [SZOK!] 

Opublikowano

nie rozumiem hejtu, przeciez na pc nie będzie żadnych dlc do Spidermana...

Opublikowano
8 minut temu, kermit napisał:

nie rozumiem hejtu, przeciez na pc nie będzie żadnych dlc do Spidermana...

No tak, zapomniałem że na tym forum posiadanie kilku platform do grania jest nie możliwe :dynia:

Mam ps4

Opublikowano

Łulfi zdecydowanie największy głupek miesiąca września, a jeszcze mamy przecież sierpień.

Opublikowano

Rozi ty to potrafisz dyskutować bez obrażania?

@fanek,a post Roziego jest na temat? Odpowiadałem na post Pacquiao tyle.

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

To nie jest temat do dyskusji, wszelkie posty o dyskusji są nie na temat i robisz offtop

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Paolo uspokoj sie.

1 godzinę temu, Wolfie_ napisał:

Mogli dodać to dodać w day one patch ale po co skoro owieczki i tak kupią.

No niestety, mogli ale nie chcieli. Wiesz, sa tacy co placa abonament za mozliwosc gry online na PC, tylko kilkadziesiat pln miesiecznie, just sayin'.

Opublikowano
6 minut temu, aphromo napisał:

sa tacy co placa abonament za mozliwosc gry online na PC,

Możliwość to chyba słowo klucz, na PS4 i Xboxie (a zaraz na Switchu) nie masz możliwości albo płacisz i grasz po sieci albo nie. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Z dziką rozkoszą płacę ten abonament za samą świadomość, że zaraz mi tu nie wejdzie blacharska cheaterska hołota...

Opublikowano
3 minuty temu, _Be_ napisał:

Możliwość to chyba słowo klucz, na PS4 i Xboxie (a zaraz na Switchu) nie masz możliwości albo płacisz i grasz po sieci albo nie. 

Owszem, na szczescie jeszcze wypozyczaja jakies gierki wiec az tak stratny nie jestes. Idealem wiadomix model Plusa z PS3, ale wiem ze sprawy beda isc raczej w gorszym niz lepszym kierunku.

Opublikowano
2 minuty temu, Czezare napisał:

Z dziką rozkoszą płacę ten abonament za samą świadomość, że zaraz mi tu nie wejdzie blacharska cheaterska hołota...

Tak bo w Codzie wcale nie masz ludzi z myszkami na konsoli. 

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

W siege, overwatch i fortnite też. Ale może używanie m+k to nie oszukiwanie.

1 godzinę temu, Czezare napisał:

Ah ci cheaterzy. Osobiście to dla mnie są jak Yeti tyle o nim słyszałem ale w życiu nie trafiłem na pc,może się dobrze kryli z tym. Co nie znaczy że nie istnieją ale gram tylko w siege a tam dość szybko są wyłapywani tacy artyści i dostają permbany. 

1 godzinę temu, aphromo napisał:

Paolo uspokoj sie.

No niestety, mogli ale nie chcieli. Wiesz, sa tacy co placa abonament za mozliwosc gry online na PC, tylko kilkadziesiat pln miesiecznie, just sayin'.

Komu niby płacą abonament?

No chyba,że MMO z system subskrypcji zamiast jednorazowej opłaty=płacenie za opcję grania online na pc

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

To nie zmienia faktu, ze w 60hz i 30 klatkach, chuja te myszki daja. ;>
Granie na konsoli w fps online mozna porownac do epiletyka, ktory stara sie celowac z pistoletu na wiadomo co podczas ataku padaczki. xd

Edytowane przez Gość

Opublikowano

A frame rate laga jak naprawisz? :v

Opublikowano
10 minut temu, Maus napisał:

A frame rate laga jak naprawisz? :v

Co to jest frame rate lag?

Opublikowano

Najlatwiej opisac przykladem - Wiedzmin 3 na bagnach.

Opublikowano
48 minut temu, Wolfie_ napisał:

Komu niby płacą abonament?

Licencjodawcom.

48 minut temu, Wolfie_ napisał:

No chyba,że MMO z system subskrypcji zamiast jednorazowej opłaty

Kupno gry + abonament. Niedawno ukazala sie kolejna czesc takiego modelu i coz - swietnie sie sprzedaje.

Wiadomix darmowy online w multiplatformach to zaleta PC, nawet Gold jest bezplatny tam, ale sa tez niestety wady takiego modelu. Jak z wszystkim zreszta.

Opublikowano
17 minut temu, Maus napisał:

Najlatwiej opisac przykladem - Wiedzmin 3 na bagnach.

Tylko jak to się ma do tego, o czym było mówione, czyli o typach grających na myszkach w multi na konsolach?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.