Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Myślałem że motłoch to motłoch. A tu widzę że gracze w multi mają jeszcze wewnętrzne podziały.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Wczoraj gościłem 5 znajomych od 3 lat rozgrywamy turnieje. 3 lata temu nikt nie miał xboxa one. Jeden miał 360 i 3 miało ps3. 2 lata temu jeden ode mnie kupił xboxa one fat reszta bez zmian. Rok temu jeden odkupił ode mnie xboxa one s. Wczoraj dowiedziałem się że jeden ma dwa xbox fata tego ode mnie  i s'ke dla syna w jego pokoju, trzech kolegów  ma s'ki i tylko jeden nadal ni ma nic (tutaj widać nic nie pomogło gra tylko na lapku). 

Tak się wspiera marke :ragus:. A co ty zrobiłeś dla swojej konsoli?

Edytowane przez blantman

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Myślę że osoby niepelnosprawne powinny się spotykać i wymieniać spostrzeżeniami jak żyć wsród ludzi jako pełnoprawni obywatele.

Opublikowano
8 minut temu, milan napisał:

Myślę że osoby niepelnosprawne powinny się spotykać i wymieniać spostrzeżeniami jak żyć wsród ludzi jako pełnoprawni obywatele.

Mówisz o sobie i o tym forum?

Opublikowano

Można psioczyć na ms i tą generacje w ich wykonaniu ale game pass i ea access to magnez na niedzelnych graczy. Koledzy mają dzieciaki i chcą z nimi oraz sami jak wszyscy pójdą spać pograć w coś.  Konsola ms jest najbardziej opłacalna dla kogoś kto nie jest hardcorem i nie interesuje go 90 % pozycji. Rachunek ekonomiczny obecnie wskazuje konsole ms. Mogą przez cały rok nic nie kupować a mieć tyle grania że i tak wszystkiego nie zdążą ograć. Ja nawet nie przekonywałem specjalnie za xbox one po prostu mówiłem o dostępnych na tych konsolach usługach. Game pass w ciągu roku przekonał ich do kupna xboxa nie ps4. Ms w końcu coś zrobiło dobrze na tej generacji. 

Opublikowano

Usuń tego posta blant. Zaraz ktos zacytuje i będzie sztryms.

Opublikowano
17 minut temu, milan napisał:

No chyba po to macie party chat na PSN ?

Opublikowano

No ale kogo na forum dla P O T Ę Ż N Y C H  graczy interesują jakieś obeszczane niedzielniaki?

Opublikowano

W sensie Tęgich?

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

No ale kogo na forum dla P O T Ę Ż N Y C H  graczy interesują jakieś obeszczane niedzielniaki?

No ci potężni gracze też z game passa korzystają. Nawet milan skorzystał z passa aby wiaderkim pomachac a we wrześniu pewnie ponad połowa botkow i nie botkow na pc zassa forze horizon 4. 

Gdyby game pass był na ps4 to wszyscy ci co kupuja na kontach w turcji gierki by pierwsi się na usługę rzucili. Mendrek na kolanach by do siedziby sony pielgrzymki robił 

Edytowane przez blantman

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

ale nie mów tak o milanie, dobrze? 

Opublikowano

Milan nawet nie jest niedzielny.

A gdyby nie gamepass to był hejtował morze gówna w oparciu o youtube a nie zmarnowane 8h . Wychodzi na to samo.

Opublikowano

Ja tam wole mieć kontrole nad swoimi gerkami :nosacz3:

Opublikowano

No i nikt Ci nie broni. Spokojnie, Sony nigdy nie wprowadzi odpowiednika GP na taką skalę jak MS, bo ich po prostu na to nie stać, heh.

Opublikowano
2 godziny temu, Pacquiao napisał:

Sony nigdy nie wprowadzi odpowiednika GP na taką skalę jak MS, bo ich po prostu na to nie stać, heh.

Nie musza rozdawac exow za pol darmo :) 

2 godziny temu, blantman napisał:

No ci potężni gracze też z game passa korzystają.

Kto ?

Opublikowano
3 minuty temu, oni napisał:

eh sony i ich gierki sieciowe, musieli rozdawać je za darmo by ktoś chciał w nie grać...

No udostepnili za darmo multik do okreslonego lvl pare lat temu, spooro po premierach. To zupelnie co innego niz cala oferta wydawniczna dostepna od premiery.

Tym razem pudlo.

Opublikowano

Klapy tradycyjnie wola zaperdalac z gra na pocztę po weekendzie wysłać koledze niż nowocześnie w ramach usługi ściągnąć day1 na zawsze.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Jak Sony zacznie wydawać takie hity jak microsoft, to pewnie też będzie je udostępniać za 12zl, bo nikt normalny tego nie kupi, z wyjątkiem pacjentów w Choroszczy. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

TPP tez jeszcze fajnego nie wydali. :v

Opublikowano

Jejku, jak bardzo chciałbym zapomnieć, że grałem w takiego kasztana jak Gearsy 4. :( 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.