Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Gears 4 :banderas:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
16 minut temu, _Be_ napisał:

Gears 4 :banderas:

Może następna cześć dobije do średniej myszy w VR. Te killer na xboxa ze średnią jak infomus czy Yakuza. :yao:

W dniu 30.08.2018 o 14:05, Paolo de Vesir napisał:

Jak się nie ma co się lubi to się lubi co sie ma.

Opublikowano
10 minut temu, oni napisał:

https://www.resetera.com/threads/god-of-war-surpasses-9-million-players.65720/

Ponad 9 milionów ludzi graczy zagrało w God of Wara

Sprzedano 5 milionów a zagrało 9. Zastanawiające jest ile dubli składa się na te 80 mln sprzedanych konsol. :kaz:

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Ja się na tym nie znam, ale na pewno zaraz Andrzej przygotuje analize ile tak naprawdę osób kupiło gre, a aphormo nazwie podawanie talich statystyk zalosnymi 

Opublikowano

Spencer rozdaje gry za 40zl, to jeszcze wydaje je na pc, którego ma każdy Pieter, mimo to i tak nie chwali się wynikami. Widać, że ludzie się szanują i od crapow trzymają się z daleka. 

Już desparacja siegla tak wysoko, że idą w stima, przeciez tam też są ogarnięcia ludzie i wiedzą, że guwna nawet patykiem się nie rusza. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Myślałem ze wymagania forzy 4 wymęcza mi platformę do gier gorszego sortu, ale widzę że zostanie jeszcze miejsce na włączenie na PIPie Janka i Ramony.

Opublikowano

A, to masz rację, ja myślałem ze wy ciagle pier,olicie ze to będzie najlepszy racer.

Opublikowano
48 minut temu, oni napisał:

https://www.resetera.com/threads/god-of-war-surpasses-9-million-players.65720/

Ponad 9 milionów ludzi graczy zagrało w God of Wara

Za klasykiem - należy zadać pytanie ilu tak naprawdę z tych graczy było tak mocno zaangażowanych w rozgrywkę jak ludzie z dedykowanego tematu na forum PSX. Bez mediany się nie obejdzie.

Opublikowano

Na mojej kopii grało trzech graczy, ofermo dopisz do statystyk.

Opublikowano
Godzinę temu, hav7n napisał:

Na mojej kopii grało trzech graczy, ofermo dopisz do statystyk.

Jesli nie zauwazyles to od dawna cisne po MS za takie zachowanie. 

1 godzinę temu, Pacquiao napisał:

Za klasykiem - należy zadać pytanie

ile kopii sie sprzedalo retail/digital, bo tylko to sie liczy.

Opublikowano
10 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Zastanawiające jest ile dubli składa się na te 80 mln sprzedanych konsol. :kaz:

Blantman 3 razy kupował Xboxa podczas tej generacji :reggie:

Opublikowano
10 godzin temu, milan napisał:

A, to masz rację, ja myślałem ze wy ciagle pier,olicie ze to będzie najlepszy racer.

To jest tak oczywiste że nie trzeba nawet o tym mówić. To jakbyś poddawał wątpliwości fakt że GOTY 2018 zgarnie Red Dead Redemption 2.

Opublikowano
Blantman 3 razy kupował Xboxa podczas tej generacji :reggie:
Hahaha, ciekawe ile jest takich dzbanow, którzy kupili tą śmieciarke 3 razy. To się nazywa dymanie, blisko 6 tys najpierw dla crapow w 720p, później dla hdr w filmach, a teraz dla crapow na 69% w 4k.
6 TYSIĘCY ZŁOTYCH Xddddddd
Już mogliście to oddać na Owsiaka.
Opublikowano

3 razy kupile, playstation, o 3 razy za duzo.

Opublikowano
15 minut temu, YETI napisał:

Hahaha, ciekawe ile jest takich dzbanow, którzy kupili tą śmieciarke 3 razy. To się nazywa dymanie, blisko 6 tys najpierw dla crapow w 720p, później dla hdr w filmach, a teraz dla crapow na 69% w 4k.
6 TYSIĘCY ZŁOTYCH Xddddddd
Już mogliście to oddać na Owsiaka.

przymierzam się do czwartego :lapka:

ps4 chyba z 5 miałem w tej generacji.

Opublikowano
9 minut temu, Orzeszek napisał:

przymierzam się do czwartego :lapka:

ps4 chyba z 5 miałem w tej generacji.

Nie łatwiej było kupić raz i trzymać w szafie :dog: a tak wychodzi, że xboty zrobiły sprzedaż sony, bo na xśmieciu nie ma w co grać :reggie: 

Opublikowano
2 minuty temu, Figuś napisał:

Nie łatwiej było kupić raz i trzymać w szafie :dog: a tak wychodzi, że xboty zrobiły sprzedaż sony, bo na xśmieciu nie ma w co grać :reggie: 

może łatwiej, ale po co trzymać konsole jak ogrywam hurtem 2-3 exy i potem następny interesujący ex jest za ileś tam miesięcy, wole pogonić i kupić inny sprzęt i ograć na niego exy hurtem. Tak sie dzieje życia cud.

Opublikowano

Zawsze dziwilem się i nie rozumiałem takich ludzi, kupować i sprzedawać co kilka miesięcy. Na co, po co, w jakim celu, no nie wiem. Nie ma gier, to niech leży, kurzy się, jeść nie woła, chyba każdy posiadacz xboxa one zna taki stan rzeczy z autopsji.

Opublikowano

PS4 do exów, Xbox do reszty. Chyba nikt w 2018 nie gra w multiplatformy na konsoli niebieskich z tym padem dla dzieci i średniowiecznym interface’em. PSN przemilczę. :pawel: 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

nie chomikuje i nie przywiązuje się do elektroniki. Nie ma fajnych gierek dla mnie przez minimum pół roku? idzie do żyda. W tym czasie kupuje i ogrywam inną konsole. Tak mam ograne wszystko co mnie interesuje w danym czasie na danej platformie. Teraz to jest większa beka bo większość "exów" wychodzi na pc, więc kupienie konsoli dla dwóch tytułów rocznie też średnio rozsądne xd.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.