Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
34 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

PS4 do exów, Xbox do reszty. Chyba nikt w 2018 nie gra w multiplatformy na konsoli niebieskich z tym padem dla dzieci i średniowiecznym interface’em. PSN przemilczę. :pawel: 

Będąc z Podlasia powinieneś być wniebowzięty, w końcu coś znajomego po wyjeździe za granicę.

Pomijając to jak ułomny był interface bonera i wolny jak internet na PS3. 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
2 godziny temu, Figuś napisał:

Blantman 3 razy kupował Xboxa podczas tej generacji :reggie:

no i co w tym dziwnego każdy używany na maksa. Wpierw fat potem s'ka bo hdr i potem koks dla 4k i hdr.  Za każdym razem kosztowało mnie to mało bo sprzedawałem poprzednika w jeszcze dobrej cenie przed premierą następcy.

Znam takich na tym forum co kupują kilka ps4 w celach kolekcjonerskich. Niektórzy nawet tego gównianego plastiku z kartonu nie wyjmują xD

Edytowane przez blantman

Opublikowano

A yeti jak cygan 720p XDD

Opublikowano
53 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

PS4 do exów, Xbox do reszty. Chyba nikt w 2018 nie gra w multiplatformy na konsoli niebieskich z tym padem dla dzieci i średniowiecznym interface’em. PSN przemilczę. :pawel: 

Dokładnie tak. Już raz mówiłem, ale powtórzę. Na samą myśl, że jakąś multiplatformę ogrywam jak zwierzę na Prostaku zamiast na Koksie chce mi się rzygać dalej niż widzieć:bad:

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

A yeti jak cygan 720p XDD

Może po prostu nie chce wspierać polityki wydawania mid-genów?

Tak tylko sobie myślę...

Opublikowano
3 minuty temu, Kyo napisał:

Może po prostu nie chce wspierać polityki wydawania mid-genów?

Tak tylko sobie myślę...

To na ch,uy się podnieca tym że na Xboxie one jest 720? Jak sam w takiej rozdzielczości gra

Opublikowano

A to już nie do mnie pytanie ¯\_(ツ)_/¯

Po prostu pamiętam jak kilka osób z tego forum pisało że nie będzie wspierać tego typu zagrań Sony i MS i nie będą zmieniać sprzętu.

Opublikowano

PES XD ktory mamy rok?

Opublikowano

jak zostanie tylko fifa to chyba zaczne jarac sie basketem

Opublikowano
7 minut temu, _Be_ napisał:

To na ch,uy się podnieca tym że na Xboxie one jest 720? Jak sam w takiej rozdzielczości gra

Bo na x-śmieciarce jest 720p, a na PS4 full HD wyznaczając nowe standardy graficzne, łapiesz typie? Pro nie kupiłem, bo nie czuje takiej potrzeby, gdyby chciał grać w najlepsze wersję na rynku, to bym nie siedział na konsoli od 20 lat. Xboxa x nie kupię, bo nie potrzebne mi pudełko bez gier. 

Opublikowano

a pesa biere day one jak tylko wyladuje w gempasie :cool:

Opublikowano

w uk xbox jest popularny a tam nie dali OF, dobrze im tak

Opublikowano
13 minut temu, YETI napisał:

Konami bez Kojimy i pes i całe siły w smartfony. 

cudowne czasy 

Opublikowano

30 000 upvote

ponad 3000 tysiące komentarzy 

ale opłacony  przez Sony dron nie widzi powodów do niepokoju i zamiata sprawę pod dywan : 

18 minut temu, YETI napisał:

O czym tu dyskutować, jak w sierpniu pismaki w zapowiedziach pisali tak. 

Pod względem technicznym, najnowsze dzieło Amerykanów prezentuje się wybornie. Grę testowaliśmy na konsoli PlayStation 4 Pro, która wyświetlała obraz w (skalowanej wzwyż) rozdzielczości 4K. Ogromne, tętniące życiem miasto z setkami przechodniów i samochodów na ulicach robi niemałe wrażenie. Efekt potęguje cudowne, miękkie światło, nadające Nowemu Jorkowi plastyczny wyraz.

Jutro ręcenzje, a w piątek gram :banderas:

oj chyba będzie premia 

Edytowane przez oni

Opublikowano
5 minut temu, oni napisał:

Ogromne, tętniące życiem miasto z setkami przechodniów i samochodów na ulicach

:pawel:

Opublikowano

Ból dupy, że jutro Nadkosnoli dostanie kolejny zbakomity tytuł, który zdaniem dziennikarzy wygląda świetnie? Jak miło :fsg: i to już trwa 5 lat. 

Opublikowano

Ku,rwa jaki downgorad xD 

Opublikowano

Hejwen jak się blazni :pawel:

Już jutro materiałów z finalnej wersji będzie pełno, życzę owocnych poszukiwań pustych ulic bez przechodniów i samochodów. 

xDDDDD

Opublikowano

jaki ból dupy xD wiem że u was słabo z gierkami ale nie musicie pluć jadem przez to że nam się powodzi a wy od 4 lat brodzicie w gównie aż po samą szyje :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.