Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Ale że trzeba odpeir,dalać patapony by jechac do przodu?

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Patapony dorzucaly nowe przyciski i kombinację, tutaj będziesz się czuł jakbyś 20 godzin samouczek przechodził 

Opublikowano

No to nie bede

Opublikowano
Godzinę temu, Maus napisał:

Yeti kupujesz day one, czy czekasz az bedzie na pchlim za 130pln?

Preorder już dawno złożony, Insomniac musi się finansowo odbić od klapy jaką było Sunset. Na szczęście teraz wydają na platformie, gdzie sprzedaje się coś więcej niż tylko strzelanki i laserki.

Edytowane przez YETI

Opublikowano
3 godziny temu, hav7n napisał:

:pawel:

niebieskie przegrywy jak zaorane  :banderas:  ale $ony już ma przygotowane tiry pełne $$$ żeby oceny się zgadzały.

Spiderman-Birthday-Party-via-Karas-Party

w bełchatowie przygotowania do jutrzejszej premiery idą pełną parą, yeti i pupcio już testują.

Opublikowano

Koncze powoli Tomb raider z 2013 i ta gra wciaga dupą cała trylogie Uncharted

Opublikowano
16 minut temu, Daddy napisał:

niebieskie przegrywy jak zaorane  :banderas:  ale $ony już ma przygotowane tiry pełne $$$ żeby oceny się zgadzały.

Spiderman-Birthday-Party-via-Karas-Party

w bełchatowie przygotowania do jutrzejszej premiery idą pełną parą, yeti i pupcio już testują.

Wzrost inwestycji w MS widac golym okiem

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

@szejdj no Panie kolego, BeastBox nie podszedł. Pochwalisz się dlaczego sprzedajesz mesjasza w miesiąc po kupnie?

bo mi się nudzi w pracy

Opublikowano

Hejtujcie boty hejtujcie, im bardziej hejtujecie tym lepsze gierka bedzie :) Wstydu nie macie, gier nie macie, rozumu nie macie, tylko kwas i jad.

Opublikowano

To proste Paolo - jest mu niepotrzebny.

Oj, forma cosik siadla e-kolego.

Opublikowano

Wytlumacz mi, dlaczego zawsze to boty pozytywnie wibruja jak nadochodzi ex od Sony ?

Co jest w Was takiego przewrotnego, kierujecie sie zasada " na zlosc babci odmroze sobie uszy ? " To droga donikad, czlowiek powazny nie powinien tak sie zachowywac.

Opublikowano
8 minut temu, aphromo napisał:

Wytlumacz mi, dlaczego zawsze to boty pozytywnie wibruja jak nadochodzi ex od Sony ?

Tak niezbyt. Działa to w obie strony. Prawda jest taka że każdy tytuł na wyłączność jest w tym temacie, niezależnie od finalnego rezultatu, witany z hurra optymizmem. Wystarczy że coś ma znaczek Playstation Only i czyta się te męczące spusty YETIego i reszty oszołomów jak to znowu nie zostaną wyznaczone standardy graficzne, jak to 4K nikomu nie potrzebne czy co tam jeszcze mu ślina na język przyniesie. Zero krytycznego spojrzenia. Pupcio jeszcze potrafi zabawnie przytrollować ale niebieskie oszołomy triggerują najbardziej stoickich z nas.

Opublikowano
Godzinę temu, aphromo napisał:

Wytlumacz mi, dlaczego zawsze to klapy pozytywnie wibruja jak nadochodzi ex od Microsoft ?

Tak to my możemy długo i bez sensu

Opublikowano

Pablo, isntbieja uzytkownicy, ktorzy w formie protestu przeciwko wydawaniom middlegen nie kupuja pro, a nie dlatego ze ich nie stac lub cos w tym stylu.

4k owszem, na nowej generacji, bo to co jest teraz to polsrodek, w dodatku na xbox x nawet nie ma gier, ktore by to porzadnie zaprazentowaly

Edytowane przez Welna

Opublikowano
2 minuty temu, Welna napisał:

w dodatku na xbox x nawet nie ma gier ktore by to porzadnie zaprazentowaly

XD

Opublikowano

tłumacząc: 4K? Owszem, ale dopiero wtedy jak Sony zrobi swoją konsole 

Opublikowano

Dokladnie. Czekam na jaranko wsteczna bo na plejstejszyn.

Opublikowano

Akurat byłem nieszczesliwym posiadaczem
Xbox One - ale nie mialem w co grac - wiec poszedl do zyda

Xbox One S - bo chcialem dac mu szanse i zobaczyc 4k - poszedł do zyda

Xbox One X - bo mogłem, ale niestety nie ostał sie zbyt długo bo znow okazało sie ze go nie uzywam

PS4 pro - moge, ale nie chce

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Jak kupiłem Xboxy to tak , chcialem ograc tylko Eksy

A ze ich poziom pozostawiał bardzo duzo do zyczenia to naturalnym jest ze pozbylem sie szrota

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.