Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

6 minut temu, Welna napisał:

Jak kupiłem Xboxy to tak , chcialem ograc tylko Eksy

A ze ich poziom pozostawiał bardzo duzo do zyczenia to naturalnym jest ze pozbylem sie szrota

Jak śmiesz?! Eksy na Xboksie ci się nie podobały? O ty taki, ty owaki! TYPOWY KLAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Destiniorz i WoWowiec mówi o braku gustu XDDDDDDDDDDDDDDDDDDXdddddddddddddddddd

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Kurczę, szkodza że masz pochowane trofiki bo z chęcią sprawdziłbym jakie to tam sztosy ograłeś. :) Pewnie jakiś Assassin czy dwa to klasyk, a może gdzieś i CoDzik się przewinął?

Grałem w Origins

Grałem w Far Cry

Grałem Chwilke w Coda ale nie poszło

BF tez jakos nie moge sie przekonac
Tekken , RE7 , Crash , wiele innych
Cos to zmienia? 

Teraz akurat pyakm sobie w DQ XI , wczesniej w Ni no Kuni 2, God of War, za pare dni Spider , 
A trofiki mam pochowane bo nie gam dla trofikow. 

Opublikowano

Jesli musisz leczyc swoje kompleksy przypodobujac sie forumkowi , ze grasz w gry ktore (pipi)a cie interesuja ale sa forumkowo dobre to gratuluje.

Opublikowano

Opublikowano
2 minuty temu, Welna napisał:

Jesli musisz leczyc swoje kompleksy przypodobujac sie forumkowi , ze grasz w gry ktore (pipi)a cie interesuja ale sa forumkowo dobre to gratuluje.

To nie do Ciebie a do Roziego, ale fakt że nie potrafię zrozumieć że ludzie jarają się kolejnym generycznym AAA. Pewnie status exa pomaga mocno, wiadomo że +20% do oceny. :) 

Opublikowano

Poprostu lubie sobie pograc w takie tytuły, Sony robi to dobrze , podoba mi sie to i sobie gram

Jednocześnie mogę powiedzieć ze GT Sport to kupa,  bo nie przeszkadza mi status Exa w rzuceniu hujowej wg mnie gry. 
Czasami , mimo 33 lat lubie tez sobie pograc w JRPG mimo, ze nie przystoi wg pewnych standardów i mam na to wy(pipi)ane. 

Roznica polega na tym , ze moge sobie zagrac w 10 exow w roku i nawet jak 4 sa gównem to pozostaje mi kolejnych 6

Posiadacze tylko Xboxow nie dość, ze moga pograc w 4 exy rocznie , to moze 1 okazuje sie wartym ogrania.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

To nie do Ciebie a do Roziego, ale fakt że nie potrafię zrozumieć że ludzie jarają się kolejnym generycznym AAA. Pewnie status exa pomaga mocno, wiadomo że +20% do oceny. :) 

Dlatego te osrane gówna HaloForzaGearsy mają takie oceny, dzięki za potwierdzenie.

Opublikowano

wiadomo , ze w mutliplatformy gramy na obu sprzetach wiec nie dajemy ich w takich argumentach bo byłoby to bez sensu prawda?

Opublikowano
4 minuty temu, Welna napisał:

Roznica polega na tym , ze moge sobie zagrac w 10 exow w roku i nawet jak 4 sa gównem to pozostaje mi kolejnych 6

Z czego kolejne 4 zawijają się na inne platformy i tracą swój status, tak przecież ważny dla serduszka fana Sony

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Z czego kolejne 4 zawijają się na inne platformy i tracą swój status, tak przecież ważny dla serduszka fana Sony

ale akurat te dwa które zostają potem tymi które od początku podobały się najbardzej :))

Opublikowano

I wracamy do poczatku
Ktora konsola ma wiecej dobrych gier? Multiplatofrmy to to samo, wiec skoro wiecej dobrych Eksow ma Sony = mozna sie jarac

Edytowane przez Welna

Opublikowano
  • Autor
29 minut temu, Welna napisał:

A trofiki mam pochowane bo nie gam dla trofikow.

Skoro nie grasz dla trofeów to czemu je ukrywasz? Rozumiem jakbyś miał tam jakieś komplety z których byś się wstydził, ale skoro nie jesteś trophy whore to nie bardzo pasuje ten argument. A samo odkrycie listy pozwala innym osobom zobaczyć w co aktualnie grasz/grałeś, a niekoniecznie czy masz platyny.

Opublikowano

Welna próbował sprytnie to rozegrać, poukrywał trofiki aby nikt nie zobaczył że grał i jarał się Drajwsraką, aby potem móc bezkarnie wypominać xbotom ich chuyjowe exy. Bardzo sprytnie 

Opublikowano

Nie musze sie ukrywac z tym ,ze nadal jaram sie Driveclubem, bo wg mnie to najlepsze wyścigi w jakie mi było grac od dwóch generacji

Opublikowano

xD

No i masz, teraz jesteś spalony. A tak dobrze Ci szło 

Edytowane przez oni

Opublikowano

Dobra, po 16 znów będzie ogień! YETI ma już pewnie uprzednio przygotowane posty gotowe do wklejenia. Słowa klucze w tych postach to:

królestwo niebieskie, standard graficzny, średnia na meta, zielone robactwo, Choroszcz, dominacja jak za czasów PS2, mysz VR

Opublikowano

Oni i jego gust do samochodówek xdd

I wgl do wszystkiego xdddddd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.