Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
Lepiej jak król życia w 1440p/solid 30.
W multiplaformy na pewno ale YETI zagra jak zwierzę w 900p. a Ci, którzy nie mają chociażby PS4 amator to nie zagrają w ogóle. Użytkownicy PROsiaka zagrają w dużo lepszej jakości a w połączeniu z dobrym 4k TV i z HDR będzie to wyglądać na pewno imponująco. Szczerze to i YETI również będzie świadkiem ładnie wyglądającej gierki a wiec dajcie się mu nacieszyć [emoji4]
  • Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Niech gra sobie jak chce, ale jak na początku generacji Xbox miał problemy z FHD (nowy sprzęt) to była beka, ale teraz jak na PS4 coraz częściej schodzi się poniżej 1080p to już wszystko jest OK. YETI jest odpowiedzialny za własną dehumanizację w oczach forumka i pokłosie tego zbiera właśnie w tym temacie.

Shit happens.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

No dla mnie zarówno PROsiak jak i Klocek to sprzęty stanowczo za słabe a ich wcześniejsze odmiany w ogóle nie powinny ujrzeć światła dziennego [emoji4]

Opublikowano

Gdyby Pan Spencer był przy sterze marki od początku generacji zamiast tego dzbana Mattricka to dzisiaj klapki byłyby albo zalane łzami albo nawrócone na zieloną drogę, no ale szit happens

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
43 minuty temu, _Be_ napisał:

Forskina se musisz kupić typie lmao 

płacić za (pipi)owy dodatek do (pipi)owej gry lmao

Opublikowano
24 minuty temu, Bzduras napisał:

Gdyby Pan Spencer był przy sterze marki od początku generacji zamiast tego dzbana Mattricka to dzisiaj klapki byłyby albo zalane łzami albo nawrócone na zieloną drogę, no ale szit happens

Gdyby babcia miała wąsy byłaby Wezyrem

Opublikowano

Jest to możliwe, nie zaprzeczam

Opublikowano
6 minut temu, MYSZa7 napisał:

płacić za (pipi)owy dodatek do (pipi)owej gry lmao

dlc do spidermana kupione?

Opublikowano

ale pieczeeeeeeee:cool:

Opublikowano
21 minut temu, Pupcio napisał:

ale pieczeeeeeeee:cool:

że pójde day one do dejwa wezne gre przejde przez weekend i potem na pchli? ani troche 

Opublikowano

Tym razem nie gracie na jednej płytce w 20 osób?:nosacz3:

Opublikowano

jak ten gow mial 94 na meta to ja się naprawdę boje exa na plejke na 87 

Opublikowano
16 minut temu, Pupcio napisał:

Takiego gowna nawet nie chce sie cebulic.

Opublikowano
16 minut temu, Pupcio napisał:

nikt tego goowna nie chce oprócz mnie :nosacz2:

Opublikowano
16 minut temu, kermit napisał:

jak ten gow mial 94 na meta to ja się naprawdę boje exa na plejke na 87 

liczy się ocena Pana Gruszczyka a nie jakieś metakrytyki

Opublikowano

Ehh te biedne boty, tyle razy juz sie nabrali na sony template a wracaja do nich za kazdym razem przy wiekszej premierze :smutas: Niech ktos w koncu przerwie to bledne kolo!

Opublikowano
6 godzin temu, Bzduras napisał:

Obejrzałem recenzję ahrn.eu odnośnie pajonka, grałbym - gratuluję klapkom KOLEJNEJ nieosiągalne dla x-śmieciarki gierki :)

Dziekujemy. 

Opublikowano

Ty, weź mi w usta nie wkładaj jakichś bredni, co? To, że mam nadkonsolę i dwie inne platformy nie będące plejstulejszyn nie znaczy, że muszę być Tobą i z automatu je.bać wszystko inne BO MOJE LEPSZE

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

On tylko podziękował :(

Opublikowano

Nie denerwuj się, może w następnej generacji microsoft zrobi coś na poziomie myszy w VR. 

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

On tylko podziękował :(

Spójrz na cytat, no ja tak nie napisałem

1 minutę temu, YETI napisał:

Nie denerwuj się, może w następnej generacji microsoft zrobi coś na poziomie myszy w VR

Ty się o mnie nie martw wariacik, na nadkonsolce mam w co grać w najlepszej konsolowej jakości i nie muszę leczyć kompleksów/kaca po heroinie postami na forum

Opublikowano

Jak zdarta plyta. Wybierz jedno:

a) krolestwo niebieskie

b) poziom myszy w VR

c) tweet niepotwierdzonego newsa
d) lista exow na ps4, ktore nikogo

Opublikowano

Problem jest taki że odpisujecie na tego pokrytegospermą jemnioła xD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.