rodi84 50 Opublikowano 5 lipca 2018 Opublikowano 5 lipca 2018 Nie znalazłem dedykowanego tematu, więc zakładam. Grał już ktoś? Tytuł od miesiąca jest już dostępny, ale dopiero dwa dni temu pojawiły się w sklepach fizycznie kopie. Dajcie znać, jak prezentuje się gierka w akcji. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 lipca 2018 Opublikowano 5 lipca 2018 (edytowane) Sam chciałem sprawdzić, bo lubię te klimaty i już dawno nie próbowałem gry typu zarządzanie parkiem, ale po recenzji arhona póki co sobie odpuszczam. Nie wiem może w patch'ach się ogarną i dodadzą choćby taką podstawą opcję jak przewijanie czasu Edytowane 5 lipca 2018 przez MBeniek Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 5 lipca 2018 Opublikowano 5 lipca 2018 No i brak polskich napisów choć wydawca w Polsce jest Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 5 lipca 2018 Opublikowano 5 lipca 2018 Nie ma co liczyć na to.To jest lenistwo wydawcy choć kasę chciałby zarobić! Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 lipca 2018 Opublikowano 5 lipca 2018 Typowa gra robiona na szybko pod premierę filmu. Dziwi mnie w ogóle, że branża jakoś omija dinozaury szerokim łukiem, a taki temat zombie jest wałkowany rokrocznie. Przecież sukces najnowszych jurrasic parków pokazuje (tym bardziej, że nie są to filmy najwyższych lotów), że tu leży sporo kasy, wystarczy po nią sięgnąć. Nie wiem o co chodzi Może Capcom się zlituje i wyda w końcu remake Dino Crisisa, chociaż to pewnie też nie prędko. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 lipca 2018 Opublikowano 5 lipca 2018 Byłem na tak ale po recenzjach entuzjazm opadł. Poczekam na grubą obniżkę. Lepiej pograć w planet coaster tych samych twórców. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi