Azarath 2 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 Hey,wie ktoś może jak poradzić się z przyciskami R1 i L1? uderzyłem w umywalkę leciutko (na szczęście) gdy naciskam L1 to przycisk jak by lekko wciśnięty był,ale działa tak samo z przyciskiem z R1 też naciskam i też jest taki lekko wciśniety możecie mi powiedzieć jak to naprawić by nie zepsuć? Cytuj
Kmiot 13 862 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 Po co poszedłeś z padem do łazienki? Cytuj
Azarath 2 Opublikowano 9 lipca 2018 Autor Opublikowano 9 lipca 2018 żarty na bok.. po prostu chciałem skorzystać z kibla to wziąłem konsole by się nie nudzić przy sraniu.. powiem że nie tak fes wciśnięte tylko bardzo leciutko ,ale chciałbym naprawić da się? Cytuj
Kmiot 13 862 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 A, przepraszam, mój błąd. Założyłem, że chodzi o pada, a nie PSP. Też chodzę srać z Vitunią/Switchem. Obejrzyj obudowę, czy nie pękła. Może rozkręć i zajrzyj do środka. Wątpię, aby ktoś miał jakąś skuteczną receptę na odległość bez fizycznego kontaktu i własnoręcznego obmacania konsolki. Cytuj
Azarath 2 Opublikowano 9 lipca 2018 Autor Opublikowano 9 lipca 2018 spoko dzięki za szybką odpowiedź na razie nic nie będę rozkręcał bo się boje że coś spierdziele ,działa to działa jest to nie odczuwalne Cytuj
Azarath 2 Opublikowano 9 lipca 2018 Autor Opublikowano 9 lipca 2018 po za tym nie zakładając nowego tematu wiesz jak kupować klasyki z psone na psp? Cytuj
Kmiot 13 862 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 Jakoś tak się złożyło, że nigdy nie miałem PSP, więc nie wiem jak to tam funkcjonuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi