Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Verbatimy forever. Żadne inne płyty. Mam gdzieś Final Fantasy vii backup na Verbatimach to działa do dzisiaj. 20 lat temu nagrane nagrywarką RICOH czaicie typy? To pirat zabytek. 1 Odnośnik do komentarza
tedi007 626 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) Dobra, teraz ja nawijam, ogólnie dziękuję aktorom i widowni za cudowne dwa dni na forum - tak rodzą się legendy. Ale... 1 ) Gamerze to już dajcie spokój. Wiadomo na jakich polach przewagę nad gościem mają tutaj forumowicze i już nie ma co drążyć raczej tematu, bo face nie daje rady sklecić niczego co ma sens. 2 ) Nawiązując do gamery to pokazuje pewien problem z redakcją psx kiedyś i dziś. Nic nie mam do chłopaków, ale przecież niektórzy ani nie ogarniają tematu rynku, a często gier jako takich, a pewni redaktorzy ( żeby nikogo nie obrazić ) mają pewne ograniczenia na strychu, i tacy ludzie pisać nie powinni. 3) Na psn można spotkać wielu "redaktorów" psx i ppe i są asy które W OGÓLE w gry nie grają albo je tylko włączają ( 0-2% trophies do gry ) , a później "oświecają" ciemny lud na łamach magazynu. Taki np. Majk, popatrzcie na typa i gry jakie recenzował w szmatławcu (np. recenzja Nioh), to jest hańba przecież https://psnprofiles.com/majkelo 4 ) Shiva- twój pierwszy post jeszcze rozumiem, stare dzieje chciałeś wyjaśnić, swoje odejście itd., no ale potem to co ty facet sobą prezentujesz? Jakieś ataki na rogera, który za gołowąsa jak 98% posiadaczy psx w tym kraju grał w domu na piratach? To to trzeba tłumaczyć, że sytuacja ekonomiczna Polski pod butem post-PRLu, Balcerowicz i reszta zaorywająca polaków? Przeskok z 8 bitów na 32 i raptownie gry "w zasięgu ręki" każdy to robił, z perspektywy czasu nikt nie pochwala ale rozumieją wszyscy. Wszyscy to znaczy normalnie ludzie, a ty jesteś zakłamany. Edytowane 6 Października 2020 przez tedi007 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Po konsultacji z prawnikiem, wycofuje zarzuty do pana Mirosława znanego pod pseudonimem Gamera Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) 5 minut temu, Krystyna JJanda napisał: Verbatimy forever. Żadne inne płyty. Mam gdzieś Final Fantasy vii backup na Verbatimach to działa do dzisiaj. 20 lat temu nagrane nagrywarką RICOH czaicie typy? To pirat zabytek. Święta Trójca obejmowała jeszcze TeDeKi oraz Platinumy. SHIVAki niestety reprezentowały nieco niższą półkę jakościową. 3 minuty temu, ciwa22 napisał: Edytowane 11 Lipca 2018 przez ciwa22 Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 U mnie jeszcze więkoszość gier było nagrane na Esperanzach. Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 ESPERANZA XD Boże blubi biedaku nie kompromituj się Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 339 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Nie, no markę trzeba szanować - tylko płytki Sony były grane. Verbatimy też, ale tylko jak soniaków brakło u pana w budce z elektroniką - w komputerowych się nie opłacało, 30gr bitki na sztuce mieli. Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Płyty SONY również były dobre, prawie jakby się miało oryginał. Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Esperanza Black? Cudowne plytki Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 1 minutę temu, chmurqab napisał: ESPERANZA XD Boże blubi biedaku nie kompromituj się 30zł brali za tak nagraną płyte ;/ co mogłem zrobic ;/ Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Oczywiście, że tylko na płytkach Sony. I jakoś na sumieniu lżej było Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 ej ale nie piszcie takich dlugich postow, max 2-3 zdania, bo nie nadazam czytac wszystkiego a co do do @Mr. Shiva to nie rozumiecie, jemu nie chodzi o to ze on NIE GRAL NA PIRATACH tylko o to ze inni to robili i oni sa beeee a on jest cacy, ale juz chyba sziwa zniknal i nie spodziewalbym sie zadnego postu od niego Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 o własnie ciwa przypomniał, platinumy to była gwarancja, że elegancko zawsze gierka odpali Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 339 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 I to uczucie, gdy po zakupie drukarki do podrzędnego PC z dofinansowania w programie PEGAZ kolorowy tusz od drukowania okładek skończył się w jakąś godzinę Podejrzewam, że ojciec do dzisiaj mi to pamięta jak wrócił z drukarni po rozeznaniu cen oryginalnych tuszy do HPka Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Ci już sobie alterkonta zakładają, co by sobie nawzajem smarować... Odnośnik do komentarza
Mr. Shiva 58 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) 2 godziny temu, raven_raven napisał: hej @Mr. Shiva może chciałbyś teraz przeprosić kolegów Za co? Przecież napisałem już na wstępie, że redakcja to było jedno wielkie piractwo i na tym się ten magazyn dorabiał. Dużo ludzi pisze, że takie były czasy, niektórzy nawet sądzą, że napędzało to rynek. Tak było. Zresztą w redakcji nie chcesz grać na piratach = nie dostajesz nic do pisania. Tu nie chodzi o to, co było 15-20 lat temu, gdzie gry z Australii musiałem sprowadzać, bo nad Wisłą wszyscy patrzyli jak na wariata i prędzej bym kupił w kraju statek kosmiczny niż oryginalną grę, tylko o moment, w którym pojawiły się możliwości. Można było załatwiać rzeczy legalnie, ale pewnych ścierkom bardziej zależało na czasie recenzji jakiejś popierdóły japońskiej, typu mały samochodzik jedzie po różowym, bo wtedy jesteśmy cool, a poza tym wszyscy w PL przecież graja na piratach. Dałem im namiary, chciałem w Wawie z ludźmi z Sony rozmawiać (przecież za rządów wspomnianego trio w Sony PL mieli nas wiadomo w jakim poważaniu). Zero zainteresowania, tylko (pipi)j jak nie chcesz naszych super tanich kopii to spadaj. Edytowane 11 Lipca 2018 przez Mr. Shiva Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Czyli nie wracasz do pisania w psx extreme? 2 Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 8 minut temu, Lister napisał: Człowieku, już Cię słuchać nie można.... Chcesz się wylansować na Gamerze???? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Widze mocno posuniety alteryzm u gamery. nawet styl pisania ten sam. Moderacja tak chyba tego nie zostawi? Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Już go nie ma. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Myslalem, ze juz bardziej chujowym byc nie mozna, ale @GAMERA z kazdym nowym dniem zaskakuje mnie coraz bardziej. :v Odnośnik do komentarza
Roger 2 057 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 @Perez zamknij do 21 ten wątek bo nie idzie pracować 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 A mialo byc tak smiesznie, popcorn mial sie sypac w redakcji. XD Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Nie zamykać wątku, tylko wydzielić offtop bo człowiek chce poczytać o PE #249 a tu jakieś pierdoły Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi