Skocz do zawartości

Verbatim czy jajko - co było pierwsze...

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Mędrzec napisał:

Podniesc sie moge, problem w tym ze gdy to zrobie ty dlugo  nie wstaniesz, hehe

wstawaj mędrzec, zesrałeś się 

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 242,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Obawiam się jednak, że to nie fake. Swego czasu Shiva zaprosił mnie do znajomych na facebooku, przyjąłem, bo jednak byłem od początku czytelnikiem PE, lubiłem jego kreację i teksty w magazynie i fajni

• Ach, to działanie w imię idei <3 Zawsze fajnie jest mieć świadomość, że niektórymi ludźmi kieruje coś więcej niż zysk czy sława, która szybko uleci. Takie słowa to miód na moje serce, bo pokazuje,

Opublikowano

Dajcie mu chwilę, pewnie nadal googluje co to jest andropauza. 

Tam musisz w ten niebieski napis kliknąć. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Widzę że poziom wątku osiągnął już możliwości polskiego internetu, jak nie niektórzy analfabeci, to szejdidje o zerowym pojęciu w czymkolwiek, a na dokładkę Robzo i inne Rogery, których ironia nawet nie zbliżyła się do tego pojęcia i jest tak śmieszna, jak żart o tym, że facet szedł chodnikiem i poślizgnął się na skórce od banana (np. to o V40). Nic do obecnej ekipy PE nie mam, sami się dopierdzielaliście w odpowiedziach, a teraz ból tyłka że piszę jak było z zupełnie innymi ludźmi. Zawsze waliłem prawdą, feniowi się to najbardziej nie podobało, ale co was to dotyczy? Retorycznie pytam  i żegnam, powodzenia z tematem. PS I tak, wyobraźcie sobie, że można było być pasjonatem na tyle, by za 5 stów ściągnąć w marcu Winning Eleven z Japonii, mimo że europejczyk był w wakacje:). Kto miał zrozumieć mój przekaz, to i tak zrozumiał w sensie piratów. Nie o piraty chodziło, tylko o podejście wydawcy. To tak jakby wam w pracy dali kradziony samochód i mówili, że jest super, niczym to się nie różni od kupionego w salonie, a jak nie chcesz to spadaj i nie jeździj. 

Edytowane przez Mr. Shiva

Opublikowano

del

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Shiva, widzę promka na wyborową w Lidlu dobrze dzisiaj weszła :kaz: 

Edytowane przez sprite

Opublikowano

@Raptor zerknij ma maila przy koncie medrca, zaraz zweryfikujemy e-kolege, czy taki jest, na jakiego sie kreuje.

Opublikowano
1 minutę temu, Maus napisał:

@Raptor zerknij ma maila przy koncie medrca, zaraz zweryfikujemy e-kolege, czy taki jest, na jakiego sie kreuje.

Musze cie tutaj zawiesc. Jak by mial co za uszami to szybciej by polecial niz Lister czy jak mu tam bylo ;)

Opublikowano
4 minuty temu, sprite napisał:

Shiva, widzę promka na wyborową w Lidlu dobrze dzisiaj weszła :kaz: 

Nie kupuję u Niemca, ale w Almie tez mają. Twoje zdrowie. 

Opublikowano

A Shiva sobie poszedl i nie odniosl sie w koncu do tego, ze nie gral w piraty, ale jednak gral? No slabo.

Opublikowano
Teraz, Kinoji napisał:

A Shiva sobie poszedl i nie odniosl sie w koncu do tego, ze nie gral w piraty, ale jednak gral? No slabo.

Bo sie juz wystarczajaco samozaoral... tak najlatwiej. Ogon pod siebie i znika ;]

Opublikowano
2 minuty temu, Kinoji napisał:

Shiva odniósł się do tego dużo wcześniej. Wyjaśnił, że wtedy pisała jego tata. Typowe dla pecetowca.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

Ja tam czekam aż Butcher spróbuje się wybronić co do zarzutów, że kradł teksty zza granicy

Opublikowano
5 minut temu, Kinoji napisał:

4 minuty temu, Raptor napisał:

Bo sie juz wystarczajaco samozaoral... tak najlatwiej. Ogon pod siebie i znika ;]

Nie Raptorku. Kto miał przekaz zrozumieć, to zrozumiał. Samozaoranie to teksty typu twojego, bo w d... w redakcji byłeś, g.. widziałeś, ale do komentowania pierwszy. 

Edytowane przez Mr. Shiva

Opublikowano
3 minuty temu, Yakubu napisał:

Ja tam czekam aż Butcher spróbuje się wybronić co do zarzutów, że kradł teksty zza granicy

No to tagujemy i czekamy 

@Butcher

Opublikowano

Ja to pamietam jak jakis typ, z PSX Fana bodajze, zywcem tlumaczyl i kopiowal opisy z gamefaqs. Nakryli go w koncu na tym, ze chyba w opisie Syphon Filtera napisal, ze trzeba sie "podciagnac na bar" a tam nie bylo zadnego baru, tylko chodzilo o pręt xD

Opublikowano

No widzisz Shivus gowno to sam wiesz. W redakcji pare razy bylem (ba nawet kimalem przed jednym EP - co akurat nie ma znaczenia czy w niej bylem czy nie do calego tematu).

Ja sie tylko odnosze do twojego wybielania sie, a jak cie za reke zlapali z postami z prgk to juz pomijasz :D

Opublikowano
1 minutę temu, Kinoji napisał:

Ja to pamietam jak jakis typ, z PSX Fana bodajze, zywcem tlumaczyl i kopiowal opisy z gamefaqs. Nakryli go w koncu na tym, ze chyba w opisie Syphon Filtera napisal, ze trzeba sie "podciagnac na bar" a tam nie bylo zadnego baru, tylko chodzilo o pręt xD

On też kopiował od konkurencji - Playstation Plus.

Opublikowano
12 minut temu, Yakubu napisał:

Też czekam, ale co ma w sumie Butcher pisać. Fajnie jakby doszło do starcia Shiva vs Burcher. Wtedy tylko zimne piwko i wciskanie F5.

7 minut temu, ciwa22 napisał:

On też kopiował od konkurencji - Playstation Plus.

Było też coś z trasami od Wipeouta - w PlayStation Plus były to autorskie rysunki, a PSX Fan to sobie zeskanował...

Opublikowano

Psx Fan to chyba gazetka Barona Jacka, który zawsze miał ból odbytu kiedy twierdził, że PE recenzuje z piratów i jeszcze wcześniej walił aluzyjki jak pisał dla OPSM. 

Opublikowano
9 minut temu, Yakubu napisał:

2wlzg3l.jpg

No zaraz tu bedem i nakrencimy wesołom kamere z misiem z lochów.

Opublikowano
26 minut temu, Mr. Shiva napisał:

Nie kupuję u Niemca, ale w Almie tez mają. Twoje zdrowie. 

Oj coś chyba kręcisz Alma zawinęła się w 2017 roku ;) 

Edytowane przez Roger

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Fajne się tu zrobiło bydło... jak za starych czasów.

A teraz na poważnie. Ci koledzy którzy byli tutaj tacy "mili" - zapraszam na Extreme Party. Już sobie zarezerwowałem w redakcji 5 minut "na scenie" by wyczytać Wasze ksywy (które sobie już zanotowałem) i zaproszę Was na środek. Chętnie Was poznam osobiście.

Zobaczymy kur.wa czy będziecie mieli wtedy takie jaja i tak prężnie będziecie otwarci z wypowiedziami. 

Koniec.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.